Top
OLX.ba osvojio nagradu za doprinos autoindustriji u Bosni i Hercegovini - OLX blog
fade
9659
post-template-default,single,single-post,postid-9659,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba osvojio nagradu za doprinos autoindustriji u Bosni i Hercegovini

Jasmin Marić, direktor sektora za razvoj poslovanja OLX.ba

 

U organizaciji AUTO Media Group održan je dvadeset peti “Izbor automobila godine” u Bosni i Hercegovini, jedan od najprestižnijih događaja u domeni automobilske industrije u zemlji. Ovogodišnje izdanje nije bilo samo o automobilima, već i o različitim segmentima vezanim za autoindustriju. Među mnogim značajnim priznanjima, ističe se nagrada koju je zaslužila platforma OLX.ba za svoj doprinos u ovom sektoru.

 

Odnosi s javnošću, kao ključni element poslovanja, dobili su svoje zasluženo priznanje kroz kategoriju PR menadžera, u kojoj je titulu najboljeg ponio Nermin Brdarić iz KIA-Volva. Također, nagrada za najbolju internet stranicu s domaćim “.ba” domenom otišla je www.cheryauto.ba, dok je nagrada za ideju godine pripala kompaniji AutoHUB.

 

Uz OLX.ba, koji je dobio priznanje za doprinos u autoindustriji, još nekoliko istaknutih institucija i pojedinaca dobilo je značajna priznanja. 

 

U kategoriji Menadžer godine – vozila, titulu najboljeg osvojio je Muamer Ganić, dok je za kategoriju prodaje vozila istaknuta Amra Husić-Šukman iz TRIAB-Škode iz Sarajeva. 

 

U konkurenciji vozila, različite kategorije su bile obuhvaćene, od kamiona do dostavnih vozila. VOLVO FH Electric ponio je titulu najuspješnijeg kamiona, dok je za najbolji autobus proglašen Iveco Crossway EL Elec. Među dostavnim vozilima, FORD Tranzit Custom zasluženo je odnio pobjedu.

 

Kada je riječ o ličnim automobilima, Mazda CX-60 zasjala je kao pobjednik. Uz Mazda CX-60, na listi finalista su se našli i Renault Austral, Jeep Avenger, Toyota C-HR, BMW Serije 5, MG HS i Chery Tiggo 8, što samo dodatno potvrđuje izuzetnu konkurenciju i visok standard na ovogodišnjem Izboru automobila godine u Bosni i Hercegovini.

 

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar