Top
OLX.ba na Street Food Market-u - OLX blog
fade
9621
post-template-default,single,single-post,postid-9621,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba na Street Food Market-u

Omiljeni sarajevski festival hrane i zabave se ponovo vraća u glavni grad Bosne i Hercegovine. Od 8. do 18. februara, Vilsonovo šetalište će biti epicentar uživanja u mnogobrojnim aktivnostima Street Food Marketa. Kompletan događaj će biti održan u znaku obilježavanja 40. godišnjice XIV Zimskih olimpijskih igara.

 

Svoj doprinos, kroz brojne aktivnost dat će i OLX.ba, podržavajući tako očuvanje sjećanja na Olimpijadu, te dajući nesebičnu podršku malim i domaćim biznisima.

 

U duhu Olimpijade, na Marketu će biti održane zimske aktivnosti, te Izložba u nastanku koju će kreirati studenti Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo. 

 

U saradnji sa “Trčanje i to”, na Vilsonovom šetalištu će se održati Street Food Winter Run 5k.

 

O OLX aktivnostima, brojnim nagradama i iznenađenjima koje smo pripremili za vas tokom trajanja Marketa, ćemo vas obavještavati putem našeg Facebook i Instagram profila te blog članaka.

 

Radujemo se druženju s vama, uživanju u ukusnoj hrani i zanimljivim sadržajima Marketa koji su namijenjeni svim starosnim skupinama.

 

Više informacija o samom programu Street Food Marketa pronađite na Facebook i Instagram profilu. 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar