Top
Putuj i kupuj - OLX blog
fade
1610
post-template-default,single,single-post,postid-1610,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Putuj i kupuj

ame e

Na putovanjima u inostranstvo, svi korisnici American Express kartica automatski su osigurani od posljedica nesretnog slučaja, uz uslov da za vrijeme putovanja koriste javni prijevoz i kartu plate American Express karticom.

Osiguranje je uključeno u članarinu, tako da korisnik nema dodatnih troškova. Bez obzira na to boravite li u inostranstvu privatno ili poslovno, uposlenici Global/Gold Assista, pružit će vam sve informacije o vizama, pravnoj pomoći, adresama hotela i mnogim drugim pitanjima.

Dodatna pogodnost prilikom putovanja je besplatna zamjenska kartica koja će vam biti dostavljena u roku od 48 sati, ili mogućnost podizanja gotovine u slučajevima kada vam je kartica ukradena, oštećena ili izgubljena. Stoga pakujte kofere i krenite na putovanje iz snova!

Aida
Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.