Top
Pokrenute Udri Muški humanitarne aukcije! - OLX blog
fade
44
post-template-default,single,single-post,postid-44,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pokrenute Udri Muški humanitarne aukcije!

Kategorija “Udri Muški”, koja je pronašla svoje mjesto među ostalim Pik.ba kategorijama (www.pik.ba/udrimuski), će služit svima koji žele da pomognu, na dva načina:kupovinom artikala sa Udri Muški aukcije direktno uplaćujete sumu na račun otvorene mreže, a ako ne možete priuštiti natjecanje na aukcijama, možda upravo vi imate neki artikal koji možete donirati i omogućiti drugim ljudima da kupovinom tog artikla pomognu onima kojima je najteže! Sav prikupljeni novac se uplaćuje direktno na račun otvorene mreže za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

„Mi u Piku vjerujemo da su ljudi u suštini dobri. Ovo se ostvaruje svaki dan, pa humanitarne aukcije su bile sasvim logičan korak. Sve što imate u kući, u podrumu, na poslu, na vikendici, bilo gdje, sve to ima neku svoju vrijednost. Ne dozvolite da vam stvari trunu jer možda baš to što kod vas skuplja prašinu, nekom, daleko, s druge strane žice treba i zajedno možete doprinjeti da nečiji život bude spašen!“ rekao je u svojoj zvaničnoj izjavi Adnan Budimlić, jedan od osnivača Pik.ba.

Sve humanitarne aukcije će automatski biti promovisane uživo na radiju Kameleon u sklopu emisije “Udri Muški” koja se emituje radnim danima od 8:20 do 10:00h, a gledaoci koji emisiju prate putem OBN televizije će moći vidjeti sve humanitarne aukcije koje su trenutno aktivne na Pik.ba.

Svi učesnici ovog humanitarnog projekta će dobiti i simboličnu Udri Muški značku pored svog profila, što će ulijevati još veće povjerenje među korisnicima. Razvojni tim Pik.ba vjeruje da će ovom akcijom stimulisati ljude da djeluju, posebno one koji žive van naših granica i koji do sada nisu bili u mogućnosti da pomognu. Sada svi imaju priliku da učine nešto humano i ponosni smo što smo upravo mi ta zlatna nit koja je tehnički realizator ove lijepe priče!

Aida
Nema komentara
  • googleboy1

    dje taj udri muski sada

    7 Juna, 2014 at 19:23 Komentariši

Objavite komentar