Top
Novo: Zvjezdane medalje i konvertovanje prodaje u aukciju - OLX blog
fade
311
post-template-default,single,single-post,postid-311,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Novo: Zvjezdane medalje i konvertovanje prodaje u aukciju

Kada se Pik koncipirao, nismo ni slutili da ćemo za manje od 8 mjeseci već imati nosioce prestižnih crvenih zlatnihmedalja. Međutim, četri vrlo aktivna člana su već “prekucali” Pik sa rekordnim brojem uspješno obavljenih transakcija. S obzirom da ih nema puno i da smo zaista ponosni na njih, ovo su njihovi profili i brojevi transakcija u vrijeme pisanja ovog članka:
1) Stolac77 iz Sarajeva sa 669 transakcija
2) Rayo iz Tuzle sa 481 transakcijom
3) Garfield iz Mostara sa 465 transakcija
i dobro poznati
4) Pikmajstor iz Zenice sa 319 transakcija

Korisnicima iskrene čestitke u nadi da će se ovaj broj najmanje uduplati u narednih 8 mjeseci, a svima obavijest da smo otključali kontigent novih Zvjezdanih medalja. Dobivaju se dostizanjem sljedećeg broja transakcija:

Plava

= 300 do 499 transakcija

Zelena

= 500 do 799 transakcija

Crvena

= Preko 800 transakcija
Bitno je istači da je na piku do sada ostvareno preko 30 hiljada uspješnih transakcija od čega je skoro pola ostvareno preko Pik aukcija.

Kad smo kod aukcija, još jedan novitet koji smo pustili usljed velikog interesovanja je pojednostavljeno objavljivanje aukcije. Ukoliko ste već stavili nešto na prodaju i niste zadovoljni interesovanjem potencijalnih kupaca, probajte smanjiti cijenu i zavrtiti artikal na Pik aukciji. Sve to sa samo jednim klikom!

Opciju konvertovanja u aukciju potražite s lijeve strane od vašeg artikla, nakon što se ulogujete i (naravno) otvorite ga.

Sretno!
Vaš Pik.ba tim

Aida
Nema komentara

Objavite komentar