Top
Nove opcije: Potražnja i pretraga po zamjeni! - OLX blog
fade
54
post-template-default,single,single-post,postid-54,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Nove opcije: Potražnja i pretraga po zamjeni!

Kao što su neki od vas već primjetili, uvedene su dvije nove i vrlo značajne opcije na Piku.

S obzirom da Pik nikada nije bio koncipiran tako da prima takozvane “Kupujem” oglase, uveli smo posebnu opciju koja je skoro pa identična klasičnoj objavi artikala. Sve što je potrebno da objavite artikal koji kupujete je da:
1) otvorite stranicu za objavu artikala
2) kliknete na opciju “Potražnja
3) što preciznije popunite forme i završite objavu

Vaša potražnja će biti izlistana u svakoj kategoriji nakon što se sa lijeve strane ili na vrhu kategorije kliknete na opcija “Potražnja”.

Druga, jako zanimljiva, opcija je da od sada možete pretraživati Pik na način da vidite za šta sve možete zamjeniti artikale koje posjedujete.

Primjera radi, imate telefon Nokia N95. Dovoljno je da u pretragu samo ukucate “Zamjena za Nokia N95” i izlistat će vam se svi artikli za koje su njihovi prodavači naznačili da u zamjenu primaju (u ovom slučaju) “Nokiu N95”.
Ovo je idealno za osobe koje traže manji/veći stan, drugi mobitel ili auto i slično.

Nadamo se da će vam ova dva noviteta biti od koristi i da će vam olakšati proces pronalaženja kupca odnosno robe.

Pik.ba – Svijet Kupoprodaje

Aida
Nema komentara

Objavite komentar