Top
Riješeni bugovi s aukcijama + neki noviteti - OLX blog
fade
300
post-template-default,single,single-post,postid-300,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Riješeni bugovi s aukcijama + neki noviteti

Prošlo je više od mjesec dana od našeg posljednjeg javljanja, ali budite bez brige, naporno se radilo u pozadini svega.

Riješili smo dosta bugova koji su već duže vrijeme ometali većinu korisnika koji su stavljali aukcije ili konvertovali prodaju u aukciju i obratno. Prema posljednjim testiranjima i iteracijama, sve greške su otklonjene pa vas molimo da nam prijavite ukoliko pronađete još neki bug vezan za artikle.Uvedena je i opcija za obnavljanje artikala, tako da ako imate artikal koji je na stranici duže od mjesec dana, datum objave možete jednim klikom osvježiti tako da artikal opet izađe na naslovnoj među tek objavljenima. Pored ove, uvedena je i komercijalna opcija automatskog obnavljanja artikla svakih 7 dana do prodaje za korisnike kojima se žuri da prodaju artikal.

Što se Pik radnji tiče, primjećeno je da neki prodavači jednostavno ne dolaze online tako često pa smo ponudili sljedeče opcije:
– Radnje mogu birati način na koji žele biti kontaktirane
– Radnje mogu brzo i jednostanvo brisati artikle

U jednom od narednih članaka ćemo objaviti izvještaj o posjećenosti i prometu na stranici u dosadašnjem periodu.

Vaš Pik.ba

Aida
Nema komentara

Objavite komentar