Top
Glasanje za novogodišnju Pik.ba čestitku je počelo! - OLX blog
fade
228
post-template-default,single,single-post,postid-228,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Glasanje za novogodišnju Pik.ba čestitku je počelo!

Pik.ba u saradnji sa ekskluzivnim hotelom “Grand Hotel Park Dubrovnik” pobjednika nagradne igre, autora Pik.ba čestitke za 2012. nagrađuje vikend putovanjem za dvije osobe. Pored toga, pobjednička čestitka sa autorskim potpisom će otići na preko 500 hiljada e-mail adresa.

Odabrane čestitke su postavljene na Pik.ba Facebook page, te za Vama najzanimljivije prijedloge možete glasati do 30. decembra kada će biti poznato ime dobitnika dvodnevnog putovanja za dvije osobe u luksuzni „Grand Hotel Park“ u Dubrovniku.

Napominjemo da ćemo pobjednika birati u omjeru 50% komentari, dok će 50% odluke donijeti Pik.ba Team. Rezultati će biti objavljeni do 30. decembra na Piku i Facebooku.

Zbog velikog broja pristiglih čestitki napravljena je uža selekcija, te se izvinjavamo svima čije čestitke nisu zadovoljile naše kriterije i zahvaljujemo se na trudu.

Hvala što ste dio Pik.ba Teama !

Aida
Nema komentara

Objavite komentar