Top
Pobjednička Pik.ba čestitka - OLX blog
fade
224
post-template-default,single,single-post,postid-224,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pobjednička Pik.ba čestitka

Prebrojali smo sve interne (Pik.ba Team) i FB glasove. Bez obzira što nije imala najviše FB glasova, vjerujemo da će se većina vas složiti sa našom odlukom da pobjednička čestitka dolazi od profesionalnog dizajnera koji se zove Zoran Ilišković.

Bilo je jako puno ostalih izuzetno kvalitetnih čestitki, ali po našem konačnom sudu, ova čestitka se izdvaja od svih, te je iz tog razloga izabrana kao pobjednička.

O nagradnoj igri:

Krajem novembra 2011. smo odlučili da organizujemo novogodišnju nagradnu igru, gdje je zadatak bio da se dizajnira novogodišnja Pik.ba čestitka koja će se poslati svim članovima i pretplatnicima našeg newslettera (oko pola miliona korisnika).
Pobjednik će, pored tako velike reklame, dobiti i besplatni vikend za dvije osobe ekskluzivnom hotelu “Grand Hotel Park **** Dubrovnik.

Hvala svima na učešću!

Vaš Pik.ba Team

Aida
Nema komentara

Objavite komentar