Top
Najveći svjetski brendovi na bh. tržištu - OLX blog
fade
1804
post-template-default,single,single-post,postid-1804,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Najveći svjetski brendovi na bh. tržištu

trendbal photo

Nakon nešto više od mjesec dana od puštanja na tržište, Trendbal-balkanski privatni shopping klub, je zainteresirao brojne ljubitelje kvalitete, te su od lansiranja projekta do danas prezentirane 82 atraktivne ponude, koje podrazumijevaju odjeću, obuću, asesoar, posteljine…

Da je ovakav projekat bio neophodan bh. građanima dokazuje i činjenica da je u zaista kratkom periodu postignuta prodaja od oko 1.000 artikala, od kojih je veliki broj stigao na adrese zadovoljnih kupaca.

Putem Trendbala, korisnici su imali priliku naručiti artikle autentičnih, svjetskih modnih brendova: Armani, Polo Club , Tommy Hilfiger, Ed Hardy, Diesel, Ralph Lauren, Guess, Michael Kors, Carrera, Ana Lublin i brojnih drugih, a u budućnosti vas očekuju i druge ponude svjetskih robnih marki.

S obzirom da je Trendbal online outlet, sve artikle koji se prodaju možete jednostavno i sigurno platiti putem kartice ili bankovne uplatnice, a sistem naplate je reguliran putem PikPay servisa koji omogućava kupovinu na gotovo svim domaćim sajtovima.
Upravo su Trendbal, eKupon i drugi slični projekti dokaz da je Bosna i Hercegovina izuzetno plodno tlo za online biznis.

“Promet PikPaya je porastao za oko 50% u prvom kvartalu ove godine, u odnosu na isti period prošle godine. Tokom prethodnih godina našeg poslovanja, broj korisnika kartica koji plaćaju putem Interneta se udvostručio, što je ohrabrujući podatak i definitivno razlog za optimizam. Statistika pokazuje da je sve veći broj onih koji kupuju na Internetu, a mi smo, zajedno sa našim trgovcima, postavili čvrste i stabilne temelje e-commercea u BiH”, istakla je Anela Zornić, PikPay account manager.

Napomenimo i da kupovinom na Trendbalu štedite do 70% na premium brendovima, te za svakog korisnika kojeg dovedete, Trendbal vas nagrađuje dodatnim popustom prilikom iduće narudžbe.

Posjetite Trendbal.com – balkanski privatni šoping klub www.trendbal.com.

Aida
Nema komentara
  • daliborbmw

    zasto ja nemogu,tj moj brat,jer je ovo moj,da sebi napravi profil

    20 Maja, 2013 at 08:51 Komentariši

Objavite komentar