Top
Pik.ba i Petrol nagrađuju. Pobjedite i natočite pun rezervoar! - OLX blog
fade
1795
post-template-default,single,single-post,postid-1795,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pik.ba i Petrol nagrađuju. Pobjedite i natočite pun rezervoar!

nagradna_head_1
Pozdrav!

Prodajete automobil, a želite pobjeći van grada za vikend? Takmičite se i spojite ugodno s korisnim!

Pik.ba i Petrol su zajedničkim snagama odlučili ponuditi korisnicima Pik.ba zanimljiv sistem takmičenja, gdje na osnovu objavljenog artikla u svom vlasništvu, svaki artiklal objavljen u kategoriji Vozila > Automobili, jeste ozbiljan kandidat za osvajanje nagrade od 100 KM u protuvrijednosti goriva koje ćete poslije proglašenja pobjednika moći iskoristiti na Petrol benzinskim pumpama u vašoj blizini.

Kako kandidovati vozilo za nagradnu igru ?

Na stranici svakog artikla-automobila pored osnovnih informacija smo dodali i tab
petrol glasaj
klikom na koji ćete moći da kandidujete dato vozilo u prvom krugu glasanja koje traje 7 dana.
Uspješni glas je potvrđen ukoliko nakon pritiska na glasanje vidite sljedeće:
petrol_vec glasali

Trenutno je u toku prvi krug glasanja koji će trajati 7 dana, a zatim će iz te grupe kandidata biti odabrano po 30 artikala-automobila za koje ćete moći vršiti sedmodnevni, finalni izbor, a sve za 3 sljedeće kategorije automobila: standardni, oldtimer i tuning.

Više o nagradnoj igri možete pročitati ovdje: Pogledaj
Sretno!

sv3
14 0 komentara
 • damir

  Velika nepravda.Ako sam dobro shvatio moras imat bijesan auto jer se drugacije nece svidjeti nikome.Znaci nagradu dobija oni koji vec ima otprilike u dzepu mnogo para.Bijednicka vam je igra ako je to tako kako sam ja shvatio.

  10 Maja, 2013 at 18:01 Komentariši
  • midhat

   haha drug ovo je sve namjestaljka, kad su vidjeli koliko imam glasova izbrisali mi auto ko fol sakupljao sam glasove omg ja koliko sam procitao da pise ko sakupi najvise glasova on ce pobjediti, jako smijesno koliko su samo jadni

   16 Maja, 2013 at 17:03 Komentariši
   • Denis | Pik.ba

    Žao nam je što su reakcije kolega iz administracije zbog nedozvoljenih radnji na pojedinim artiklima-kandidatima doveli do toga da napišete takve stvari, ali moramo obezbjediti da igra bude fer, te nećemo dopustiti malverzacije. Lijep pozdrav.

    16 Maja, 2013 at 21:19 Komentariši
 • Selver Buljubašić

  Ideja je više nego odlična, samo nstavite tako.

  10 Maja, 2013 at 23:25 Komentariši
 • ranko

  cestitam petrolu,,,,,,

  11 Maja, 2013 at 11:01 Komentariši
 • Iggy1208

  Da, ali kako oni znaju ko je od nas za koga glasao?

  12 Maja, 2013 at 09:59 Komentariši
 • adnan

  vec su se svi na piku poceli moljakati za glasove stvarno smjesno nista vise nije kao sto je nekad bilo

  12 Maja, 2013 at 11:00 Komentariši
 • rada

  Super ste, samo naprijed.

  12 Maja, 2013 at 21:03 Komentariši
 • mirko

  Svim firmama koje imate na piku i koje redovito uplaćuju pik kredit,trebate počastiti s punim rezervarom goriva!!

  12 Maja, 2013 at 21:38 Komentariši
 • elvis

  Može li iko tim iz petrola poručiti da mi ne šalju SPAM na mail da se i to će mi biti najveća nagrada. Slao sam im molbu nekoliko puta da prestanu na info@petrol.ba al niko ni mukajat.U stvari izgleda da i nemaju mala na koji se neko može obratiti.

  13 Maja, 2013 at 00:19 Komentariši
  • Denis | Pik.ba

   Kompanija Petrol ne šalje poruke putem Pik.ba, te ukoliko tvrdite da Vam neko šalje takve poruke, molimo da nam saopćite korisničko ime osobe putem kontakt forme http://www.pik.ba/kontakt, a mi ćemo se potruditi da reagujemo. Lijep pozdrav.

   13 Maja, 2013 at 09:47 Komentariši
 • mirza

  A takmićenje je poprilično bezeze kada svi dobro znamo da je Moja Škoda octavia 2.0 sa comon rail motorom najbolja. Još kada bi imao love da joj nabacim alu felge. gdje bi mi kraj bio kraj.

  13 Maja, 2013 at 18:21 Komentariši
 • Šemsudin

  svaka čast

  14 Maja, 2013 at 10:03 Komentariši
 • Deksinjo

  Super ideja i takmicenje samo nazalost zbog mentalnog sklopa naseg stanovnistva tesko i pravedno moze da se realizuje, predlazem ponistavanje svega. Ljudi moljakaju za glasove, jos takmicenje nije ni pocelo a neko je skupio preko 300 glasova za jedan sasvim obican auto a npr. covjek koji stvarno ima nesto posebno i rijetko na nasim prostorima jedva jadni 5 sa mojim, stvarno nepravda i ne fer borba. Za iole ozbiljno takmicenje trebalo bi se pridrzavati “SVIH” uslova takmicenja, ok ,najmanje 5 i vise slika, standardni automobili moraju biti “standardni” znaci ako je model takav iz fabrike izasao i imao tu opremu da tako i bude a ne neke al felne od bog zna cega i slicno, isto za kategoriju old timer-a trebaju biti u stanju iz fabrike a sve ostalo u tuning pa nek ukrasavaju… vlasnistvo na prodavcu tj. davacu oglasa dokazati kopijom dokumenta na kraju takmicenja ( ako to vec zahtjevate) … glasovi da se kontrolisu tj. ko koliko puta od nekoga nesto kupuje i da ne moze da da glas za njegov automobil tj. zavrsene transakcije nemaju pravo glasa, nedavno otvoreni profili ili nepotpuni podatci na profilu nemaju isto pravo glasa… pa da onda vidimo “cija majka bijelu vunu hekla ” :))

  18 Maja, 2013 at 11:29 Komentariši

Objavite komentar