IZABERI POP ILI FOLK M:TEL FREND MUSIC BOX!

pop_folk_musicbox_za_sajt-01
Dolazi ljeto, a s ljetom otpočinju i prva ovogodišnja putovanja prema odabranim destinacijama za odmor i opuštanje. Kako bi muzikom upotpunili ljetni ugođaj i osvježili izbor CD-ova prilikom putovanja, u m:telu su pripremili dva Frend paketa sa muzikom za tvoju dušu.

Izaberi POP MUSIC BOX i uz Frend startni broj sa bonusom od 4 KM na računu, dobijaš tri originalna CD-a s najvećim hitovima Hari Mata Harija, Tošeta Proeskog i Bajage, ili FOLK MUSIC BOX sa hitovima Halida Bešlića, Cece Ražnatović i Harisa Džinovića.

Novi FOLK ili POP Frend poklon paket možeš nabaviti po cijeni od 10 KM u svim m:tel-ovim poslovnicama ili kioscima kod posrednika: Glas Srpske, Fabrika Duvana, Opresa , Riva, Pošte Srpske, Finans i dr.

Upotpuni svoja putovanja s Frendom uz hitove tvojih omiljenih izvođača!

m:tel imate prijatelje

9 mišljenja za “IZABERI POP ILI FOLK M:TEL FREND MUSIC BOX!

  1. Ija slusam svasta, ali Cecu NE.
    Inace koristim m:tel super ponude imaju. Kupio sam telefon za 20 km dobio sve uz njega jos mi svaki mjesec legne 4 km an racun tako 6 mjeseci.

  2. Drugovi i drugaarice,

    Neka slusa sta god ko hoce i kakav rat i nacionalna opredjeljenost i mrzna druge vjere. Cuj ceca pa zato sto je CECA necu je slusati, uzas.

    Ja ne slusam uopste pjesme na nasem jeziku zato sto smatram da su 95 % cisto xxxxx, a spotove mogu pogledati ali na “mute”.

    Pozdrav svima i zivio Tito i titova partija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *