Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu - OLX blog
fade
3416
post-template-default,single,single-post,postid-3416,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u avgustu

Prijavi_Zloupotrebu_New_avg
Vrijedni korisnici,

nastavili ste da vrijedno doprinosite i u avgustu. Primijetili smo da ste nastavili s kategorizacijom artikala, kao i prijavom duplih. Vjerujemo da ćete nastaviti sa doprinosom, koji ćemo sigurno znati nagraditi, kao i svakog puta do sada.

Svakim novim člankom želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

odgob
meni7
oscomputers
Brancy
scar

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.
Vjerujemo da će pikredit doznačen ovom prilikom biti maksimalno iskorišten za razne oblike promocije.

Vaš OLX

sv3
Nema komentara
 • odgob

  Iskreno Vam se zahvaljujem na uduplanim PIK bodovima kredita koje ste mi dodijelili kao nagradu za uloženi trud u prijavljivanju zloupotreba Vaše i naše stranice. Na taj način ste me i dodatno stimulisali i podstakli da i u budućnosti nastavim učestvovati u poboljšanju profila OLX.ba. Ujedno koristim priliku da Vam predložim da javno objavite koliko bodova su pojedinačno osvojili najvredniji korisnici. Na taj način bi transparentnost bila mnogo veća, a i drugi korisnici bi bili stimulisani da pokušaju prevazići njihov rezultat. Osim toga mnogo je aktivnih članova koji svakodnevno prijave 10-ak zloupotreba pa smatraju da su baš oni zaslužili nagradu i koji sumnjaju da ste nagradili baš najvrednije. Pozdrav…….!!!

  5 Septembra, 2015 at 11:50 Komentariši
  • Vlado

   Slazem se, ovako su malo tajanstveni….

   7 Septembra, 2015 at 19:16 Komentariši
  • Jovo

   Bilo bi mnogo bolje kad bi objavljivali koliko su to artikala prijavili ovi sto su dobili uduplane pikkredite, cisto da znamo i mi sto prijavljujemo dosta zloupotreba svaki dan a ne znamo koliko je potrebno da bi i mi sutra bili na listi prvih 5!

   12 Septembra, 2015 at 18:09 Komentariši
   • Armina

    Pokusajte da dnevno prijavite bar 25 artikala, ili svaki drugi dan po 50. Ja tako radim, i nadjem na medju prvih 5 🙂

    19 Septembra, 2015 at 12:21 Komentariši
 • Aco

  hahahah samo kod nas oni lešinari koji gledaju da se kome nije slučajno ponovio isti artikal dva puta , i žive od cinkarenja time i ponose.

  8 Septembra, 2015 at 19:49 Komentariši
 • Deksinjo

  Ola pika-olx kako se već zovete, a đe su moji bodovi što sam prijavio aaaa :))) ?!
  E slušajte, nemam živaca ni vremena ako vam trebaju evo vam svi ali ajd molim vas fino kad uđete u kategoriju “Automobil” pa proizvođač “Acura” znači 31 artikl od toga, pola otkup po najjeftinijoj cijeni, ostalo nigdje veze sa Acurom i samo jedan ali 1 auto- terensko vozilo Acura . Jebem mu ##### imal to smisla ?!
  Eto, ajd zdravo i ispeglajte to malo.

  11 Septembra, 2015 at 11:51 Komentariši
 • Deksinjo

  E care, evo jedan kreativan prijedlog, znam da nije vezan za početu temu ali bi se svidio meni i ostalima to zna. Posto svagdje u svijetu kao i sto kod nas ima, mozes da registrujes radnju na “oglasima” tako postoji i opcija da trazis artikle od “pik radnja” i “fizicka lica” eto, to je to. Ubaci kao sto ima “samo pik radnja” i opciju “samo fizička lica” i bicemo svi sretni 🙂

  12 Septembra, 2015 at 09:33 Komentariši
 • BanoviciBicikla

  laž

  12 Septembra, 2015 at 20:34 Komentariši
 • Admir

  Da li prijavljeni korisnik zna pik ime ili indetitet ptiavljivača. Lp.

  Nadam se brzom odgovoru.
  Best regards.

  17 Septembra, 2015 at 17:31 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Prijave su anonimne. Lp.

   18 Septembra, 2015 at 10:09 Komentariši
   • Bruce Lee

    Cuj anonimne??? Sve treba da bude transparentno…niste vi FBI pa da ih stavljate u program zastite svjedoka…. 😀
    Sta ako vam se neko natovari na ledja pa daje lazne informacije o vama i vasem profilu??? Uostalom kada prijavljena osoba treba da snosi posljedice svojih postupaka zasto i ovi smekeri ne bi trebali biti odgovorni za svoje postupke…..??????? Pa kad ga neko navuce da se nadju i uhvati pa ubije hljeb u njemu nece vise biti najvrijedniji korisnik……ha ja!

    20 Septembra, 2015 at 10:53 Komentariši
 • Dragan

  Da li prijavljeni korisnik moze vidjeti olx ime ili neke podatke o onome ko ga je prijavio, jer bi zelio prijaviti jednog korisnika ali ne znam da li ce on moci vidjeti informacije o meni? Lp.

  17 Septembra, 2015 at 19:11 Komentariši
 • real12

  kad se ulogujem na pik nalog pojavljumi se reklame shopping assitment da li postoji nacin da se ona ukloni i da se vise ne pojavljiva

  25 Septembra, 2015 at 12:40 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Molimo Vas da nam se za upite vezane za korištenje profila obratite putem kontakt forme.

   30 Septembra, 2015 at 14:09 Komentariši
 • dzx

  Bilo bi naj bolje da se javno objave osobe koje se služe prevarama da ostali imaju uvid sa kime ne treba vršiti transakcije,a ujedno bi bilo upozorenje nekome ko će slučajno doći u iskušenje da slično napravi.Svako dobro i sretno sa kupoprodajom svima na OLX.ba.

  29 Septembra, 2015 at 19:36 Komentariši
 • Nedo

  zasto ne vratite aukcije??

  3 Oktobra, 2015 at 00:23 Komentariši
  • Denis | OLX.ba

   Aukcije su nažalost bile nepopularna vrsta artikla, te je postojala zloupotreba kod određenog broja aukcija, te je donesena odluka za njihovim prestankom rada.

   7 Oktobra, 2015 at 09:58 Komentariši

Objavite komentar