Top
OLX Android aplikacija premašila jedan milion instalacija - OLX blog
fade
4248
post-template-default,single,single-post,postid-4248,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX Android aplikacija premašila jedan milion instalacija

658x298

Prva bosanskohercegovačka aplikacija sa preko milion instalacija

Sredinom februara 2015. godine, centralno kupoprodajno mjesto u BiH postalo je dijelom OLX mreže i nastavilo da djeluje pod lokalnom domenom OLX.ba, šireći globalnu mrežu OLX oglasnika prisutnih u više od 40 zemalja.

Počeci i razvoj OLX.ba Android aplikacija

Prva verzija Android aplikacije lansirana je u martu 2012. godine, a ulaskom u OLX mrežu postojeća verzija je značajno unaprijeđena u januaru 2015. godine. Od trenutka predstavljanja Android aplikacije nastojali smo uvesti mnoga poboljšanja koja bi olakšala korištenje OLX-a. Glavne prednosti tadašnje aplikacije su se ogledale u potpuno novom korisničkom iskustvu te brzini i jednostavnosti korištenja. Od tada je uvedeno mnoštvo traženih opcija koje su rezultat višemjesečnog rada i slušanja korisničkih zahtjeva.

Novije verzije aplikacije karakteriše jednostavnija navigacija, korištenje bez prijave na OLX profil, napredna objava artikala i njihova obnova, pretraga po svim filterima (kao i full desktop verzija), razmjena dojmova, artikli u Vašoj blizini, OLX stikeri u porukama  i još mnogo toga.

U poređenju sa ostalim domaćim online projektima broj downloada OLX aplikacije nas svrstava na apsolutno prvo mjesto. OLX.ba aplikacija se nalazi u top 10 na Google Play Store i zauzima značajnu poziciju u konkurenciji planetarno poznatih servisa kao što su Viber, Facebook, Snapchat i Instagram. Rang listu top aplikacija možete pogledati ovdje.

300x500

OLX radnje kao profesionalni prodajni alat sada podržane i u OLX aplikaciji

Aktuelna verzija Android aplikacije (2.5.7) omogućava blokiranje korisnika, kreiranje i uređivanje OLX radnje, a istu možete preuzeti ovdje.  

OLX radnja je jedinstveni način promocije vašeg biznisa, kompanije, radnje ili agencije na internetu. To je posebno razvijen sistem kupoprodajne mreže OLX.ba koji Vam omogućava da maksimizirate Vaše prihode od već uhodanog ili početnog biznisa, uz minimalan utrošak energije i vremena. OLX radnju mogu otvoriti sva fizička i pravna lica koja žele unaprijediti prodaju putem OLX.ba, a prvih 30 dana korištenja je potpuno besplatno!

Pridružite se i Vi grupi od preko 2000 aktivnih OLX radnji i započnite online trgovinu jednostavno i brzo.

Anesa
4 0 komentara

Objavite komentar