Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u maju 2019. godine - OLX blog
fade
5259
post-template-default,single,single-post,postid-5259,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u maju 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu maju, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Ogi187
semirrr
meni7
Brancy
BlackLab

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
3 0 komentara
 • Nikola

  Ne bih bilo lose da izbacite listu u vidu broja koliko je koji korisnik prijavio radi sigurnosti ostalih korisnika i povjerenja!

  28 Juna, 2019 at 13:17 Komentariši
 • Domagoj

  Pozdrav, nisam dobio bonus bodove za zadnju proadaju preko olx-a iako sam dobio novce od prodaje .
  Molim vas da provjerite i ispravite pogrešku.
  Hvala.

  1 Jula, 2019 at 14:41 Komentariši
  • Anesa | OLX.ba

   Poštovani,

   Potrebno je određeno vrijeme dok se u sistemu završi narudžba i tada se doznači gratis kredit. U svakom slučaju ukoliko se za dan, dva ne doznači molimo da se javite našim kolegama na pomoc@olx.ba za rješavanje navedenog.

   Lijep pozdrav!

   2 Jula, 2019 at 09:29 Komentariši

Objavite komentar