Top
Raiffeisen banka i OLX.ba uspostavili saradnju - OLX blog
fade
5269
post-template-default,single,single-post,postid-5269,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Raiffeisen banka i OLX.ba uspostavili saradnju

raiffeisen i olx 658x298

Trgovina je sastavni dio oglasa na OLX.ba, a većina kupaca, tražeći odgovarajuće vozilo, nekretninu, telefon itd. razmatra i način na koji ga može finansirati. Finansiranje je sastavni i najbitniji dio kupovine te smatramo korisnim ponuditi opcije koje će korisnicima olakšati i ubrzati kupovni put.

Iz tog razloga, Raiffeisen banka je ove godine uspostavila saradnju sa OLX.ba, gdje se na artiklima nalazi poseban tab na kojem korisnici mogu pronaći korisne sadržaje, ali i informacije o novitetima u ponudi ove banke. Trenutno su dostupni tabovi za kategorije Nekretnine, Vozila, kao i tabovi za druge kategorije: Sportska oprema, Biznis i industrija, Moj dom, Ljepota i zdravlje

U saradnji sa OLX.ba, Raiffeisen banka klijentima želi ponuditi bolje korisničko iskustvo i dodatni sadržaj koji im može pomoći i uštediti dragocjeno vrijeme prilikom kupovine.

 Raiffeisen tab na kategoriji vozila

Ukoliko se nalazite u kategoriji „Vozila“ vjerujemo da ste primijetili dodatni „feature“ koji se nalazi odmah pored osnovnih informacija o artiklu. Klikom na „Raiffeisen tab“ možete pronaći korisne savjete prilagođene vašim potrebama u određenom trenutku, naprimjer o proljetnom servisu automobila.

Screenshot (208)

Benefiti Raiffeisen taba na kategoriji „Nekretnine“

Trenutno ste u fazi pretraživanja nekretnina na OLX.ba i zainteresirani ste za kupovinu, ali jednostavno ne pronalazite dovoljno vremena za odlazak u banku?

Raiffeisen vam može pomoći kroz opciju „kreditnog kalkulatora“ koji Vam omogućava da prilikom pretraživanja nekretnina vidite i cijenu rate kredita za odabrani stan, kuću ili poslovni prostor, bez potrebe za odlaskom u poslovnicu. Štedite vaše dragocjeno vrijeme i iskoristite okvirni pokazatelj iznosa mjesečne rate kreditiranja.

Klikom na kalkulator, osim osnovne cijene rate u svakom trenutku možete dobiti i više informacija o aktuelnoj ponudi stambenih kredita.

Screenshot (206)

Dodatno, ukoliko tražite stan za najam, kalkulator Vam omogućava da vidite vrijednost nekretnine koju biste mogli kupiti ukoliko se odlučite da mjesečni iznos kirije preusmjerite na iznos rate kredita.

Screenshot (207)

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

 

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar