Top
Savjeti o sigurnosti na OLX.ba - OLX blog
fade
7749
post-template-default,single,single-post,postid-7749,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Savjeti o sigurnosti na OLX.ba

Izbjegnite prevare na OLX.ba

 Usvojite korisne savjete i ostvarite pravo na 50 OLX kredita

Sa željom da doprinesemo Vašem pozitivnom iskustvu pri korištenju OLX.ba, nastojimo da s vremena na vrijeme napišemo bitne članke sa korisnim savjetima. Ipak, primjećujemo da oni nerijetko izmaknu Vašem pregledu, pa ćemo nastojati unutar ovog članka, pored Vašeg obaveznog čitanja savjeta na olx.ba/sigurnost, da ukažemo na važne pojedinosti.

Komunicirajte samo putem OLX-a

Komunikaciju nemojte vršiti e-mailom, telefonski i drugim eksternim načinima komunikacije, te je obavljajte samo putem OLX privatnih poruka, jer ste na taj način najviše zaštićeni, naročito u slučaju prevare, kada nadležnim državnim organima možemo isporučiti podatke. Također, imate jasan uvid u komunikaciju odmah unutar profila, te možete ostaviti negativan dojam.

Provjerite verifikaciju i medalje korisnika

Stepen verifikacije korisnika i broj medalja na profilu govori mnogo o pouzdanosti korisnika. Izbjegavajte trgovati sa korisnicima koji nisu verifikovali broj telefona, a pogotovo izbjegnite komunikaciju putem eksternih načina komunikacije (e-mail, SMS, Viber) ukoliko na OLX-u taj korisnik nije verifikovao barem broj telefona. Razlog je jednostavan, korisnik koji nije potvrdio svoj broj telefona nije korisnik sa pouzdanim statusom i treba izbjeći pregovore jer ne znate ko stoji iza tog profila.

Cijena artikla treba biti realna

Cijena predstavlja glavni parametar u odabiru željenog artikla, s toga Vas često privuku niže cijene, koje mogu  biti i pokazatelj nepouzdanog prodavača, koji žele pridobiti Vašu pažnju i privoljeti Vas da izvršite uplatu unaprijed kako biste osigurali kupovinu.

Način plaćanja

Što je iznos koji trebate uplatiti veći, to se manje odlučujte za avansnu uplatu putem banke, sredstava internet plaćanja, a pogotovo Western Union, MoneyGram i sličnih sistema plaćanja. Navedeni servisi jesu pouzdani i kvalitetni i Vaša uplata će biti uspješna, ali je pitanje da li ćete sigurno dobiti protuuslugu ili artikal koji ste platili.  Internet prevare se dešavaju upravo zbog toga što se korisnici bez mnogo provjera odlučuju uplatu novca vršiti bez poznavanja prodavača. Prevaranti se znaju često koristiti i metodama pravljenja fiktivnih ugovora gdje se predstavljaju kao strana kompanija, pri čemu nude prodaju artikala, pretežno automobila, po pristupačnim cijenama, uz Vašu uplatu unaprijed. Vi dobro razmislite da li ćete pristati na to. Poštenih prodavača uvijek ima, ali mi ukazujemo na postojanje onih kojim nije mjesto u online poslovanju.

Fotografije

Fotografije artikla će pokazati mnogo. Pogledajte okolinu u kojoj je uslikan artikal, provjerite da li je fotografija preuzeta sa druge internet lokacije ili je autentična, ukoliko je korisnik napisao da je takva. Ukoliko se radi o autentičnoj slici koju je korisnik uslikao, takve vjerovatno nećete pronaći na internetu, a ukoliko ne pronađete, budite slobodni da zaobiđete tog korisnika. OVDJE možete dodati sliku ili URL artikla, te ga pronaći na drugim internet lokacijama, ako je on na istim pronađen.

Nadamo se da će navedena zlatna pravila biti podijeljena među svim korisnicima, te da ćete imati veći oprez pri trgovini. Sjajan pokazatelj je i taj da se na OLX-u dnevno uspješno obavi nekoliko hiljada uspješnih transakcija.

OLX.ba mehanizmi zaštite

OLX.ba stalno radi na unapređenju sigurnosti korisnika te prodaje i kupovine.

Jedno od unapređenja jeste slanje i preuzimanje pošiljke putem sistema integrisane dostave.

Korisnici imaju mogućnost da se uvjere u vjerodostojnost pošiljke tako što će otvoriti paket i provjeriti njegov sadržaj. Otvaranje pošiljke prilikom dostave kod kupca je moguće ukoliko je prodavač to naznačio dostavnoj kompaniji, stoga savjetujemo da uvijek prilikom kupovine navedeno naglasite prodavcu – da želite prvo da otvorite pošiljku.

OLX.ba također snosi troškove povrata pošiljke, ukoliko ju je trebao snositi kupac, čime osiguravamo prodavce od neodgovornih kupaca. Kupci također bivaju suspendirani ukoliko nemaju opravdan razlog zbog čega nisu željeli preuzeti pošiljku. Korisnik je dostavom zaštićen i na način da ne mora vršiti uplatu unaprijed na žiro račun prodavca, već tek po prijemu pošiljke i kada se uvjeri u autentičnost narudžbe.

Važno je napomenuti i da na sprječavanju svake vrste zloupotrebe radi naš profesionalni tim u Sektoru za podršku korisnicima. Tim je dostupan svim korisnicima koji imaju bilo kakva pitanja ili dilemu tokom korištenja OLXa.

Ukoliko se dogodi prevara, poput navedene, korisnicima sugeriramo da kontaktiraju Sektor za podršku korisnicima koji će im dati korisne savjete i daljnje instrukcije, kao i nadležnim institucijama, sa kojima blisko i konkretno sarađujemo.

U ovakvim, i sličnim situacijama, vrlo je bitno da se komunikacija odvija unutar OLX.ba, kako bi nakon zaprimljene prijave OLX korisnička podrška mogla izvršiti provjere. Prvi korak administracije je kontaktiranje prodavača i provjera drugu strane priče – za navedeno također mora postojati pisani trag. U većini slučajeva, prodavači nakon kontakta od strane administracije, navedenu grešku isprave te kupcu pošalju novi ili zamjenski artikal. Međutim dešavaju su se i slučajevi u kojima prodavač ne reaguje te ne primimo povratnu informaciju o spornom slučaju. Tada, OLX administracija vrši trajnu suspenziju profila, te prati i sve eventualno druge povezane profile.

Ukoliko se radi o ozbiljnijim slučajevima prevare, OLX savjetuje i pomaže korisnicima u kontaktu sa nadležnim institucijama.  Kada je u pitanju teži prekršaj, sa nalogom i u suradnji sa OLX.ba, nadležne institucije preuzimaju sporni slučaj.

U nastavku ćemo nabrojati sumnjive aktivnosti, koje bi potencijalno mogle voditi ka prevari:

  1. Ukoliko je korisnik registrovan manje od mjesec dana– navedeno je moguće vidjeti putem medalje na profilu korisnika, kao i unutar poruka ukoliko stupite u komunikaciju sa korisnikom koji je tek registrovan
  2. Neverifikovan profil– ukoliko je korisnik unio svoj broj telefona, e-mail, adresu i verificirao sve pobrojano, šanse da će vas prevariti su vrlo male ili nikakve. Neverifikovani  i tek registrovani profil može poslati maksimalno tri poruke drugim korisnicima
  3. Prodavač želi unaprijed uplatu na račun– najsigurniji način kupoprodaje jeste plaćanje po primitku
  4.  Nekonzistente poruke– u slučajevima prevara, prodavač vrlo često nema doslijednu konverzaciju, predomišlja se, govori da će poslati danas, sutra, da ne zna kada će stići… i slično.  Ovo su već pravi znakovi da biste mogli biti meta prevare. Radije, u ovakvim situacijama pronađite drugog prodavača, ukoliko postoje i drugi, a koji imaju artikal koji želite kupiti.

 Da bi vas OLX.ba mogao zaštiti i poduzeti određene akcije, vrlo je bitno sljedeće:

  1. Korisnici moraju koristiti OLX sistem privatnih poruka, te ugovoriti sve detalje kupoprodaje
  2. Oštećeni korisnik slučaj mora prijaviti pisanim putem na e-mail ili putem kontakt forme
  3. Oštećeni korisnik mora imati jasne dokaze o nepoštovanju dogovora u porukama na koje se poziva pri obraćanju OLX administraciji

Šta je OLX uradio po pitanju zaštite i šta može uraditi?

  1. OLX suspenduje korisnike koji su na očigledan način izvršili prevaru, te trajno onemogućava korištenje stranice
  2. OLX.ba je unutar svog sistema dozvolio novim registrovanim profilima da mogu poslati maksimalno 3 poruke, ukoliko prethodno svoje podatke nisu verificirali. Na ovaj način želimo druge korisnike zaštiti od potencijalnih prevaranata i spamera
  3. OLX surađuje sa organima pravde, i ima fer i korektnu dosadašnju saradnju. Ozbiljnije slučajeve korisnici prijavljuju organima vlasti, koji uz nalog detalje provjeravaju sa OLX.ba

OLX administracija statistički nadgleda sve procese unutar stranice a pozitivno je što je procenat prevara ili pokušaja prevara na minimalnom nivou. Razlog tome su različiti mehanizmi zaštite kao i savjeti koji veliki broj korisnika čita i primjenjuje.

Na kraju, želimo još jednom da istaknemo da je prema Pravilima i uslovima korištenja OLX.ba stranice, svaki od korisnika odgovoran za sadržaj koji plasira putem OLX-a, jednako kao i za postupke prilikom prodaje i kupovine. Svakom od OLX korisnika, koji prekrši bilo koju stavku propisanu Uslovima korištenja, biva trajno zabranjeno korištenje oglasnika.

OLX korisnička podrška je svim korisnicima na raspolaganju za bilo kakve upite, savjete i nedoumice te nas možete kontaktirati bilo kada za pomoć.

Kada možete sumnjati da komunicirate sa prevarantom:

  1. Poruka ili pitanje je uglavnom na loše prevedenom engleskom, obavezno traže Vaš e-mail ili ostave vlastiti na koji ih trebate kontaktirati
  2. Jave se na e-mail kako žele kupiti artikal, te kažu da će uplatiti novac na Vaš PayPal račun. Bitno je napomenuti da rade isključivo preko PayPala!
  3. Pošalju lažnu PayPal fakturu kao “dokaz” da su Vam uplatili novac
  4. Vrlo brzo nakon lažne fakture dolazi još jedan mail u kojem Vas “banka” obavještava da morate uplatiti određene takse da se oslobodi uplata, ili u određenim slučajevima – da platite troškove transporta, koje će oni naknadno nadoknaditi
  5. Osim prethodno navedenog postoji još jedan način prevare. Zainteresirani su za predmet koji prodajete i tvrde da su uplatili traženi novac. S obzirom da su svjesni da vi taj novac nista dobili (jer ga nisu ni uplatili), uvjeravaju Vas da će novac biti oslobođen čim PayPal servisu pošaljete primjerak otpremnice za paket koji ste im trebali poslati. Naravno, u ovom scenariju, na gubitku ste za (već) poslani proizvod, jer novac nisu nikada uplatili niti će ikada leći na Vaš račun.

Upravo takav slučaj i primjer e-maila koji možete dobiti, možete pronaći ovdje.

Primjeri poruka koje se šalju unutar OLX.ba sajta:

OLX.ba administracija nakon uočavanja ovakvih korisnika i radnji dodjeljuje trajni ban. Međutim, svjesni da ovakvih prevara može biti i sa drugih korisničkih profila, u nastavku Vam donosimo nekoliko savjeta, kako da uočite sumnjive radnje i kako da se od njih zaštitite.

Pri online kupoprodaji budite maksimalno oprezni kad se radi o sljedećim situacijama:

– Cijena vrijednog predmeta čini se nerealno povoljna

– Traži se uplata cijelog ili manjeg iznosa unaprijed

– Izbjegava se lični susret (iako ste iz istog grada), ili se izbjegava komunikacija unutar samog sajta

– Traži se fotokopija Vaše bankovne kartice ili drugih osobnih dokumenata (za ostvarenje uplate dovoljan je samo IBAN broj)

Pozivamo Vas da ukoliko uočite ovakve ili slične radnje, korisnike prijavite našoj administraciji ovdje, a u cilju da OLX.ba učinimo što sigurnijim kupoprodajnim mjestom.

Na OLX.ba do kraja mjeseca marta (31.03.2021.) možete pronaći kviz klikom OVDJE, nakon čijeg uspješnog završetka ostvarujete pravo na 50 OLX kredita.

*Korisnici koji uspješno završe kviz OLX kredit mogu očekivati najkasnije u roku od 72h

*Nakon navedenog datuma kviz neće biti aktivan i neće se vršiti doznačavanje kredita

Anesa
1.696 0 komentara
  • Igor

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 14:28 Komentariši
    • Damir

      Hvala za savjet

      23 Februara, 2021 at 15:18 Komentariši
    • Sudoćojluk

      Hvala na savjetu ovo je ok.

      23 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
    • Sedamneska

      Hvala na informaciji

      25 Februara, 2021 at 11:09 Komentariši
    • Amar

      Hvala puno.

      3 Marta, 2021 at 12:01 Komentariši
    • Zoka

      Hvala na savjetu

      30 Marta, 2021 at 20:39 Komentariši
  • Rambo23

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 14:55 Komentariši
    • Kastel93

      Hvala na savjetu

      23 Februara, 2021 at 16:40 Komentariši
      • Zijad

        Hvala na savjetu

        27 Marta, 2021 at 00:07 Komentariši
    • Nedim

      Hvala za savjet

      23 Februara, 2021 at 17:29 Komentariši
    • Refko 2

      Ok hvala

      23 Februara, 2021 at 22:29 Komentariši
    • Suad

      Lijepo sve pojasnito,hvala

      23 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
    • Mile Petrović

      Hvala na savetu.

      24 Februara, 2021 at 18:20 Komentariši
  • Armin

    Hvala na savijetu

    23 Februara, 2021 at 15:45 Komentariši
  • Boris

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 15:45 Komentariši
  • Sejfulah

    Veliko hvala, na korisnim instrukcijama

    23 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
  • Sejfulah

    Veliko hvala na korisnim instrukcijama

    23 Februara, 2021 at 15:51 Komentariši
  • Semir

    Hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 15:52 Komentariši
  • Semir

    Hvala na savjetima 🙂

    23 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
  • Trailovic

    Hvalaa

    23 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
  • Vernes

    Hvala na savjetima i radu na zastiti korisnika olx

    23 Februara, 2021 at 15:55 Komentariši
  • Davud

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
  • mirza

    hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
  • boro

    Hvala na savjetu.

    23 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
  • BoroM1

    Hvala na savjetu.

    23 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
  • David Husidici

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
  • Jovan

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:03 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetu!

    23 Februara, 2021 at 16:03 Komentariši
  • Dzelal ljubovic

    Primio k znanju

    23 Februara, 2021 at 16:08 Komentariši
  • Bego

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
  • Milan

    Po mom misljenju su najbitniji dojmovi i medalje

    23 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
  • Milan

    Po mom misljenju najbitniji su dojmovi u svakom slucaju hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 16:10 Komentariši
  • Biscan

    Hvala na savjetu.

    23 Februara, 2021 at 16:13 Komentariši
  • Cakanii

    Poučno, korisno i neophodno obzirom na državu u kojoj živimo. Hvala OLX!

    23 Februara, 2021 at 16:14 Komentariši
  • Dejan

    Hvala na savjetu!

    23 Februara, 2021 at 16:17 Komentariši
  • almir

    hvalaa

    23 Februara, 2021 at 16:22 Komentariši
  • Krivaja

    Hvala na savjetu.

    23 Februara, 2021 at 16:28 Komentariši
  • Radoslav

    Tnx

    23 Februara, 2021 at 16:33 Komentariši
  • Shomi

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
  • korisnik221

    Hvala na upozorenju

    23 Februara, 2021 at 16:35 Komentariši
  • Miroslav

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
  • Nermin

    Bravo, dokaz ozbiljnosti i brige o korisnicima

    23 Februara, 2021 at 16:39 Komentariši
  • Hasan

    Hvala na brizi

    23 Februara, 2021 at 16:41 Komentariši
  • Deniz

    Ima li olix neku karticu preko koje se može vršiti plaćanje. Jedan korisnik me ubjedjuje da je uplatiovpreko te kartice. Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Kartično plaćanje na OLX.ba je omogućeno samo za plaćanje pretplate OLX Shopova ili kupovinu OLX kredita. Korisnici između sebe ne mogu plaćati robe i usluge karticama stoga Vas molimo da prijavite navedenog korisnika da izvršimo provjere. Molimo da ni u kom slučaju ne dajete podatke sa Vaše kartice ili slično, jer Vam drugi korisnik ni u kom slučaju nije mogao uplatiti novac putem OLX.ba. Možete nam se javiti i izvršiti prijavu korisnika putem e-maila pomoc@olx.ba.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 10:27 Komentariši
    • Vildana

      Olix ima sve što mi je potrebno za prodaju i kupovinu artikala.

      22 Marta, 2021 at 19:03 Komentariši
    • Svesifee

      Hvala

      17 Maja, 2021 at 21:24 Komentariši
  • Kastel93

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
  • Dejan

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:42 Komentariši
  • Mujo

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:44 Komentariši
  • Sake

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
  • amer

    hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
  • Samir

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
  • Miki

    Hvala na informacijama.

    23 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
  • SLAVE

    HVALA PUNO NA KORISNIM SAVJETIMA.

    23 Februara, 2021 at 16:48 Komentariši
  • Edvin

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 16:49 Komentariši
  • Pikado

    Koristan savjet hvala

    23 Februara, 2021 at 16:49 Komentariši
  • Amer

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 16:52 Komentariši
    • Predrag

      Hvala za info

      27 Marta, 2021 at 20:28 Komentariši
  • Krešimir

    Hvala na savjetu. Lp

    23 Februara, 2021 at 16:55 Komentariši
  • Sasa

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:02 Komentariši
  • Marko

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:02 Komentariši
  • Adi

    Hvalaaa

    23 Februara, 2021 at 17:04 Komentariši
  • Azur

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:07 Komentariši
  • saneell2

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:09 Komentariši
  • Abid

    Thanks

    23 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
  • Abid

    Hvala na savjetima. Vrlo korisno.

    23 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:18 Komentariši
  • Mersudin

    Hvala na savjetima!

    23 Februara, 2021 at 17:27 Komentariši
  • Stefan

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
  • Damir

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
    • Damir

      Hvala na savjetu

      23 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
  • Catta

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:32 Komentariši
  • Ado

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:34 Komentariši
  • Zak71

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:35 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:40 Komentariši
  • Adis

    Hvala za savjet…

    23 Februara, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Daca752

    Hvala vam

    23 Februara, 2021 at 17:42 Komentariši
  • Cvijetin

    Zahvaljujem

    23 Februara, 2021 at 17:44 Komentariši
  • Sinisa

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:45 Komentariši
  • Emir

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:47 Komentariši
  • Ibrahimpasic Hakija

    Hvala na upozorenju.

    23 Februara, 2021 at 17:51 Komentariši
  • Hasanbn

    Nisam ni znao koliko neznam

    23 Februara, 2021 at 17:53 Komentariši
  • Mujo

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:56 Komentariši
  • Popaj

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 17:56 Komentariši
  • ISKENZI

    Unaprijed hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 17:59 Komentariši
  • Amel Kocic

    Hvala puno

    23 Februara, 2021 at 17:59 Komentariši
  • Denis

    Hvala na informacijama

    23 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
  • Denko81

    Hvala na informacijama

    23 Februara, 2021 at 18:09 Komentariši
  • Marko

    Hvala na savjetu.👍

    23 Februara, 2021 at 18:10 Komentariši
  • Ivan

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 18:13 Komentariši
  • MaliBojler

    Hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala na savijetu.

    23 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
  • Vildan

    Hvala vam, i nadam se da cete sve vise i bolje usavrsavati olx.

    23 Februara, 2021 at 18:27 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala vam na komentaru. Trudimo se i radimo na tome svakodnevno, naravno uz pomoć naših korisnika :). Ukoliko i Vi imate određene sugestije za nas u vidu poboljšanja usluge možete nam se obratiti na e-mail pomoc@olx.ba.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 10:23 Komentariši
      • Sanjin

        Hvala mnogo

        27 Februara, 2021 at 03:39 Komentariši
  • Senedin

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 18:29 Komentariši
  • Miralem

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 18:34 Komentariši
  • Sokolovici

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 18:34 Komentariši
  • Samir

    Hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 18:35 Komentariši
  • Charo

    Ja vec dugi niz koristim usluge OLXa i moram reci da sam jako zadovoljan jos nikada nisam imao ni jedno lose iskustvo sto se tice kupovine

    23 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na komentaru i podijeljenom iskustvu :). Prevare, ili pokušaji prevara su zaista minimalni, ali svejedno osjećamo dužnost i trudimo se da uradimo sve što možemo po pitanju prevencije. Iznimno nam je drago da su Vaša dugogodišnja iskustva pozitivna i da ste to podijelili sa nama.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 10:17 Komentariši
  • Almir zizo

    Hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
  • ivanmtg

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
  • Nedim

    Super edukativno

    23 Februara, 2021 at 18:51 Komentariši
  • Dragan

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 18:54 Komentariši
  • Army5

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 18:55 Komentariši
  • Edin

    Hvala,savjeti I upustva u danasnjim vremenima dobro dodzu

    23 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
  • Dragan

    Hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 19:03 Komentariši
  • Darko

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
  • Jasmin

    Dobro objašnjeno.

    23 Februara, 2021 at 19:13 Komentariši
  • Suljo

    Hvala a savjetu

    23 Februara, 2021 at 19:15 Komentariši
  • Senad

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 19:16 Komentariši
  • Ivoooo

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 19:20 Komentariši
  • Podavrelo

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 19:24 Komentariši
  • Alphonse1389

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
  • Marko

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
  • Harisa

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 19:31 Komentariši
  • Velibor

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
    • Nermin

      Hvala na ovim upustvima

      1 Marta, 2021 at 09:26 Komentariši
  • Kovjanic

    Hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
  • Danijel

    Hvala na savetu

    23 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
  • radovan

    hvala za savjete

    23 Februara, 2021 at 19:49 Komentariši
  • Selmo

    Hvala i svako dobro ekipi OLX-a..

    23 Februara, 2021 at 19:53 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vama na lijepim željama 🙂

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      24 Februara, 2021 at 10:14 Komentariši
  • Afto

    Hvala na korisnim savjetima

    23 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
  • pavle

    hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 19:59 Komentariši
  • Salko

    Hvala na info.

    23 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
  • Fuad midžan

    Hvala vam na savjetima

    23 Februara, 2021 at 20:03 Komentariši
  • Samoneksevrti

    Hvala na savjetu!

    23 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
  • superbenzema9

    Hvala za savjet.

    23 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
  • Edo

    A savjeta nikad dosta, kao i prevara.

    Po meni, nema love bez robe i to je to.

    23 Februara, 2021 at 20:06 Komentariši
  • Amel Kocic

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 20:08 Komentariši
  • Boris

    Imao sam nekih losih iskustava na moju radost a njihovu zalost nisam se upecao dobro proslo. Ovo vecina korisnika ne procita a trebalo bi. Hvala vam

    23 Februara, 2021 at 20:11 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani Borise,

      Hvala Vam na ostavljenom komentaru. Vjerujemo da savjeti napisani u blogu mogu u velikoj mjeri pomoći OLX korisnicima da budu oprezniji pri kupoprodaji. I upravu ste, svjesni smo da nažalost veliki broj korisnika ne pročita naše savjete i zbog toga se trudimo da s vremena na vrijeme nagradimo korisnike koji odvoje svoje vrijeme i pročitaju korisne savjete.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      24 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
      • Ramyyyy

        Hvala za savjet

        26 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
  • Esad

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
  • Amar

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
  • Selver

    Hvala vam

    23 Februara, 2021 at 20:15 Komentariši
  • Igorcavalera10

    Hvala na informacijama!

    23 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
  • Пеђа

    Хвала на савјету

    23 Februara, 2021 at 20:19 Komentariši
  • Bojan

    Hvala korisni savjeti

    23 Februara, 2021 at 20:23 Komentariši
  • Darko

    Mi prodavači također imamo stalne prevare od strane kupaca, koji se predstavljaju naivnim kupcima koji su nedužni i prevareni.
    Prodao sam polovan auto dio i čovjek je pokusao podvaliti svoj pokvaren dio i vratiti meni kao navodno da je moj bio neispravan.
    Na svu srecu svoj dio sam prethodno uslikao i primjetila se razlika od njegovog auto dijela.
    Nisu samo prodavači prevaranti, ima dosta kupaca koji nastoje prevarom pridobiti imovinsku korist.

    23 Februara, 2021 at 20:36 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Dijelimo Vaše mišljenje, iako je takvih slučajeva znatno manje. Mi naravno i u navedenim situacijama stojimo na raspolaganju da poduzmemo sankcije prema kupcu, naravno uz mogućnost dokazivanja sporne situacije. Podjednako nam je bitno da su zaštićeni i OLX kupci i prodavači.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
  • Ranko

    Hvala na savjetu 😊

    23 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Bajram

    Fala na savjet

    23 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • xAmar99X

    hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
  • Darko2e

    Hvala na obavjestenju

    23 Februara, 2021 at 20:47 Komentariši
  • Dragan

    Hvala na upozorenju i savjetu!

    23 Februara, 2021 at 20:47 Komentariši
  • Admir

    Dobra

    23 Februara, 2021 at 20:49 Komentariši
  • Novica

    Mnogo poucno. Hvala za savjete.

    23 Februara, 2021 at 20:53 Komentariši
  • hukic77

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 20:56 Komentariši
  • Muhidin

    Hvala za savjet

    23 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 20:59 Komentariši
  • Topicr

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 21:02 Komentariši
  • Sone980

    👍

    23 Februara, 2021 at 21:03 Komentariši
  • Muamer

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
  • Nedim

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 21:09 Komentariši
  • Zoka0909

    Хвала на објашњењу!

    23 Februara, 2021 at 21:14 Komentariši
  • Jug

    Hvala za savjet…

    23 Februara, 2021 at 21:23 Komentariši
  • Bricha

    Jako korisno za primiti na znanje

    23 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
  • Mario

    Hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
  • Onetb

    Hvala na upozorenju!

    23 Februara, 2021 at 21:34 Komentariši
  • Nekretnine_

    Hvala na savjetu.

    23 Februara, 2021 at 21:46 Komentariši
  • antepcarpet

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Mire30

    Kod mene licno bio pokusaj prevare ,komunikacija emailom,trazio podatke racuna za uplatu,kao da je zainteresovan za kupiti artikal i nakon uplate doci ce njegov agent da pokupi artikal,hehehe rekoh neka agent donese novac za artikal i zavrsicemo transakciju,i tu se gubi svaki trag komunikacije.

    23 Februara, 2021 at 22:02 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Pozdrav,

      Najčešće se prevare odvijaju upravo na način kako ste opisali. Zahtijeva se skretanje komunikacije van OLX-a, na e-mail, te onda ide pokušaj realizacije transakcije, uz traženje podataka sa Vaše kartice ili lažne uplate. Drago nam je da ste bili oprezni, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve buduće situacije gdje možemo izvršiti provjeru korisnika ukoliko postoji sumnja da se radi o potencijalnoj prevari.

      24 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
      • Nedeljko

        Već sam odbijao takve poruke sa dva profila. Bilo mi je sumnjivo, ali ubrzo ste ih vi blokirali. Hvala

        24 Februara, 2021 at 10:12 Komentariši
  • Muhamed

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
  • Ze79

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
  • Goran

    Lijepo objasnjeno

    23 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
  • Sency87

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 22:13 Komentariši
  • Amir

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 22:13 Komentariši
  • Asko

    Hvala za savjet.

    23 Februara, 2021 at 22:15 Komentariši
  • Amir

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 22:19 Komentariši
  • Nikola

    Hvala na savjetu!

    23 Februara, 2021 at 22:23 Komentariši
  • edin

    pametna stvar

    23 Februara, 2021 at 22:25 Komentariši
  • Nikola

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 22:25 Komentariši
  • slavko

    hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 22:30 Komentariši
  • Ivica

    Hvala za savjet! Lp

    23 Februara, 2021 at 22:41 Komentariši
  • Ivica

    Hvala na savjetu! Lp

    23 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
  • Dragonfly

    Sve ovo ima smisla, i svakako treba povesti racuna o sigurnosti…

    23 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
  • Almin

    Hvala na vasem unaprijedjenu same aplikacije.hvala sto zelite nama da pomognete u prodaji

    23 Februara, 2021 at 22:47 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani ALmine,

      Hvala vam puno na lijepim riječima.

      Srdačno vas pozdravljamo!

      24 Februara, 2021 at 10:02 Komentariši
  • Rea89

    Sve lijepo objasnjeno hvala lijepa…

    23 Februara, 2021 at 22:54 Komentariši
  • Mrcamrca

    Hvala vam na svijetu

    23 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
  • Rea89

    Sve lijepo objasnjeno hvala puno na vasem timu i edukaciji…

    23 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
  • Hazim86

    Bravo

    23 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
  • fotovideoblic

    Hvala na savjetu

    23 Februara, 2021 at 23:21 Komentariši
  • Aren

    Hvala ,potpuno se slazem sa gore navedenim

    23 Februara, 2021 at 23:36 Komentariši
  • Arnel

    Potpuno se slazem sa gore navedeni.,hvala na pomoci

    23 Februara, 2021 at 23:36 Komentariši
  • Arnel

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 23:37 Komentariši
  • Vanja

    Odlični savjeti.

    23 Februara, 2021 at 23:38 Komentariši
  • Sasazivinice

    Hvala na vasem savjetu

    23 Februara, 2021 at 23:47 Komentariši
  • erko2810

    Hvala

    23 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
  • Dragoljub

    Hvalaaa!

    23 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
  • MILORADr

    Hvala na savjetima

    23 Februara, 2021 at 23:56 Komentariši
  • Annnn

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 00:00 Komentariši
  • Bojan

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 00:17 Komentariši
  • AirTools

    Svaka čast na ovako iscrpnom savjetu. Jedino jedna opaska vezana za otvaranje paketa prilikom plaćanja. Koliko znam, kupac mog artikla, a i ja kao prodavač, nemamo nigdje opcije da označimo da je dozvoljeno otvaranje paketa prije plaćanja. Jedino moram zamoliti poštara kad dolazi po paket da negdje na tovarnom listu to označi, ali to često put zaboravim, tako da bi bilo poželjno malo poraditi na tom polju. Npr da ja kao prodavač mogu po defaultu u opcijama dozvoliti da se svi moji paketi mogu otvoriti prija placanja…
    Unaprijed hvala.
    AirTools

    24 Februara, 2021 at 00:22 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na konstruktivnoj sugestiji, prenijet ćemo je nadležnom odjelu i nadamo se da će ista biti usvojena. Tako je, da bi kupac mogao otvoriti pošiljku prilikom primitka, Vi kao prodavač to morate naglasiti prilikom predaje pošiljke.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 10:00 Komentariši
  • Fatih

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 00:29 Komentariši
  • Samir

    Veoma korisno. Hvala na savjetima.

    24 Februara, 2021 at 00:32 Komentariši
  • Misel

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 01:19 Komentariši
  • MinnyAUTO

    Hvala na savjetima

    24 Februara, 2021 at 02:21 Komentariši
  • bubi009

    Savjeti vrijedni pažnje i svaki je na mjestu. Samo bi da se pitam korisnike koji nisu 100 % verifikovani označio sa nekim crvenim ramom kao opomena da se dobro otvore oči prilikom kupoprodaje i da se usmjere na ove savjete,

    24 Februara, 2021 at 04:10 Komentariši
  • Muhidin

    Hvala na savjetu…lp

    24 Februara, 2021 at 05:48 Komentariši
  • Muhidin

    Hvala na savjetu..lp

    24 Februara, 2021 at 05:49 Komentariši
  • Almir

    Hvala za savjet

    24 Februara, 2021 at 06:06 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 06:35 Komentariši
  • Senad

    Odavno Već pokušavaju sa prevarama ali su naivni .

    24 Februara, 2021 at 06:36 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na savjetima bili su korisni

    24 Februara, 2021 at 06:36 Komentariši
  • Nisail Halilovic

    Hvala na informaciji

    24 Februara, 2021 at 06:45 Komentariši
  • Denis

    Hvala na savjetima

    24 Februara, 2021 at 06:57 Komentariši
  • Ismet

    Koristan materijal. Hvala OLX!

    24 Februara, 2021 at 07:01 Komentariši
  • feniks6

    Hvala,dugo sam na OLX,ovo su poznate stvari,ipak nije nas loše povremeno podsjetiti jer se vremena mjenjaju a prevaranti uvijek traže nove načine…

    24 Februara, 2021 at 07:19 Komentariši
  • Nebojsa

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 07:20 Komentariši
  • Ismir321

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 07:41 Komentariši
  • Musatafa

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 07:45 Komentariši
  • radovan

    savjetovao bi sve da idu preko olix narucivanja i kad kupuju i kad prodaju
    sigurnije je dosta…

    24 Februara, 2021 at 07:47 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na podijeljenom savjetu. U pravu ste, korisnici su najviše zaštićeni kada se slanje pošiljki odvija integrisanom dostavom i plaća pouzećem kuriru. Naravno, razumijemo da korisnici zbog određenih razloga koriste i druge načine kupoprodaje i dostave, ali u tom slučaju treba postupati sa dosta opreza.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      24 Februara, 2021 at 09:50 Komentariši
  • Mladen

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 07:48 Komentariši
  • Koska91

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 08:10 Komentariši
  • Jasmina Ikanović Imamović

    Hvala na korisnim uputama

    24 Februara, 2021 at 08:18 Komentariši
  • David Husidic

    Hvala na korisnom savjetu
    Pozz

    24 Februara, 2021 at 08:19 Komentariši
  • Mudrica

    Hvala…

    24 Februara, 2021 at 08:19 Komentariši
  • Edin

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 08:35 Komentariši
  • Haris

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 08:42 Komentariši
  • Adil

    Hvala na savjetu i brizi za komintente.Nedavno sam vam se obraćao u jednoj situaciji i tražio sankcije za prevaranta koji me blokirao na profilu i telefonu nakon prevare.Nisam dobio nikakav odgovor tako da neznam da li je šta urađeno po toj prijavi.Još jednom hvala na brizi i korektnom odnosu sa komintentima.

    24 Februara, 2021 at 08:52 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Naša korisnička podrška pruža odgovore na sve upite koji nam pristignu. Zamolili bismo Vas da nam napišete Vaš e-mail s kojeg ste javili da provjerimo status Vaše prijave i zašto Vam nije stigao odgovor. Ukoliko ne želite pisati Vaš e-mail javno, možete pozvati našu korisničku podršku direktno telefonskim putem na broj telefona 033/407-700.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 09:47 Komentariši
  • Bernes

    Bravo prava stvar

    24 Februara, 2021 at 09:12 Komentariši
  • Admir

    Hvala na informacijema

    24 Februara, 2021 at 09:13 Komentariši
  • Admir

    Hvala na informacijama

    24 Februara, 2021 at 09:13 Komentariši
  • Almir

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 09:18 Komentariši
  • Armin

    Top

    24 Februara, 2021 at 09:23 Komentariši
  • Nenad

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 09:35 Komentariši
  • FullEquipment

    Hvala na korisnom članku.

    24 Februara, 2021 at 09:48 Komentariši
  • Harun

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
  • Eldin

    Hvala 🙂

    24 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
  • Vu_cko1

    Nisam nikada ni posumnjao da nas OLX neće zaštititi. Hvala vam!!!

    24 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
  • Djordje

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 10:08 Komentariši
  • Jovan

    Hvala za savjet

    24 Februara, 2021 at 10:09 Komentariši
  • srebreniklive

    Oke

    24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
  • Sinisa 20

    Bravo za admina i njegov tim.

    24 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
  • Muamer

    Hvalaa na savjetu

    24 Februara, 2021 at 10:20 Komentariši
  • Aco

    Jbt radite bolje od Bezosa
    Sve sto ste napisali tako je dobro znati
    Na Piku nikada nisam imao problema ako izuzmen nesposobnost pojedinih za koliko toliko solidnu trgovacku komunikaciju
    A poslije citanja clanka sam se uvjerio da radite na zastiti potrosaca hahaha sto svakako pozdravljam i szo je jedan od razloga da cu i dalje da koristim vase usluge

    24 Februara, 2021 at 10:26 Komentariši
  • bane881

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 10:31 Komentariši
  • Igor

    Hvala na informaciji i savjetu

    24 Februara, 2021 at 10:35 Komentariši
  • Djordje

    Hvala, LP

    24 Februara, 2021 at 10:39 Komentariši
  • Amer

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 10:49 Komentariši
  • Almir

    Hvala na savjetima

    24 Februara, 2021 at 10:50 Komentariši
  • Samir

    Ok hvala na savjetu informacije koje puno znace

    24 Februara, 2021 at 10:53 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu!

    24 Februara, 2021 at 10:54 Komentariši
  • Adis82

    Hvala Vam mnogo za upozorenja i savjete!

    24 Februara, 2021 at 10:58 Komentariši
  • Elvir

    Hvala na iscrpnom savjetu

    24 Februara, 2021 at 11:16 Komentariši
  • Ugo

    Svaka čast na sigurnosnoj podršci, i zato što brinete o korisnicima.

    24 Februara, 2021 at 11:22 Komentariši
  • CrniVitez

    Hvala na savjetu puno veoma korisni ali nije mi došlo 50 olix kredita nakon kviza

    24 Februara, 2021 at 11:25 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Naveli smo na kraju blog članka da će kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata.

      Srdačan pozdrav!

      24 Februara, 2021 at 11:39 Komentariši
  • Dino

    Hvala dobar savjet

    24 Februara, 2021 at 11:34 Komentariši
  • Emir

    Hvala na poucnim i korisnim savjetima .

    24 Februara, 2021 at 11:34 Komentariši
  • Lekamoto2

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 11:41 Komentariši
  • Dzeno

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 11:42 Komentariši
  • CrniVitez

    Hvala na korisnim savjetima

    24 Februara, 2021 at 11:43 Komentariši
  • Nedim

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 11:50 Komentariši
  • Nenad

    Korisno!

    24 Februara, 2021 at 11:55 Komentariši
  • Ago

    Hvalaa

    24 Februara, 2021 at 12:03 Komentariši
  • Hare

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 12:05 Komentariši
  • Hare

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 12:06 Komentariši
  • Himzo

    Sve pohvale za OLX koji brine o svojim korisnicima…

    24 Februara, 2021 at 12:10 Komentariši
  • Samir

    Hvala za savjete!

    24 Februara, 2021 at 12:12 Komentariši
  • Ermin

    Hvala koristan savjet

    24 Februara, 2021 at 12:19 Komentariši
  • Haris

    KORISNO…

    24 Februara, 2021 at 12:27 Komentariši
  • Nermin

    Hvala na upozorenju i savjetu

    24 Februara, 2021 at 12:31 Komentariši
  • Colic

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 12:34 Komentariši
  • Ljubisa

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 12:41 Komentariši
  • Monika

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 12:43 Komentariši
  • Selma

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 12:46 Komentariši
  • Goran

    Hvala na savjetim

    24 Februara, 2021 at 12:50 Komentariši
  • LTSARAJEVO

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 12:51 Komentariši
  • Mato

    Hvala na savjetu..

    24 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
  • EA7

    Hvala vam na.savjetu

    24 Februara, 2021 at 13:09 Komentariši
  • EA7

    Hvala puno na savjrtima

    24 Februara, 2021 at 13:10 Komentariši
  • Eric

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 13:17 Komentariši
  • Saša

    Ok, Hvala

    24 Februara, 2021 at 13:19 Komentariši
  • Ajdin

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 13:20 Komentariši
  • Almir

    Hvala!

    24 Februara, 2021 at 13:21 Komentariši
  • Pehar

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 13:27 Komentariši
  • Uteg

    Hvala na obavijesti…..

    24 Februara, 2021 at 13:32 Komentariši
  • Uteg

    Hvala na obavijesti

    24 Februara, 2021 at 13:33 Komentariši
  • Denis

    Hvala 👍🏻👍🏻🔝

    24 Februara, 2021 at 13:33 Komentariši
  • Lax

    Hvala za savjet

    24 Februara, 2021 at 13:45 Komentariši
  • Igor

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 13:52 Komentariši
  • RadionicaSan

    Hvala za savjete

    24 Februara, 2021 at 13:52 Komentariši
  • David

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 13:54 Komentariši
  • Pedja

    Ok hvala

    24 Februara, 2021 at 13:54 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 13:58 Komentariši
  • Dragan

    Hvala na info…zasad nije bilo prevara…

    24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
  • Nermin

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
  • Maid

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
  • Maid

    Hvala 🖐

    24 Februara, 2021 at 14:13 Komentariši
  • Jasko

    Hvala, na savjetu

    24 Februara, 2021 at 14:16 Komentariši
  • Jasko

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 14:17 Komentariši
  • Dzons

    👍🏻

    24 Februara, 2021 at 14:21 Komentariši
  • Jasna

    Hvala vam

    24 Februara, 2021 at 14:22 Komentariši
  • Dragan

    Hvala na upozorenju

    24 Februara, 2021 at 14:23 Komentariši
  • Slaven

    Dobri savjeti. Hvala

    24 Februara, 2021 at 14:27 Komentariši
  • Edin

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 14:31 Komentariši
  • Ibrahim

    Svaka čast. I hvala vam što mislite na nas.

    24 Februara, 2021 at 14:31 Komentariši
  • refa04

    super

    24 Februara, 2021 at 14:32 Komentariši
  • Dragan

    Hvala za savjet

    24 Februara, 2021 at 14:38 Komentariši
  • Nane

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
  • Emir

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 14:50 Komentariši
  • Vedran

    Korisno za cuti

    24 Februara, 2021 at 14:52 Komentariši
  • Nedeljko

    Već sam imao takva dva slučaja, ali vi ste reagovali i suspendovali korisnika vrlo brzo. 👍

    24 Februara, 2021 at 14:56 Komentariši
  • Samir Zahirovic

    Hvala na preporukama

    24 Februara, 2021 at 15:01 Komentariši
  • Cçcvvv

    Korisno.

    24 Februara, 2021 at 15:17 Komentariši
  • Tatarko

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 15:18 Komentariši
  • jassony

    Poboljsajte korisnicku podrsku, danima se ceka odgovor na zahtjev/upit, isto tako VASA PARTNERSKA kurirska sluzba je unazad 6 mjeseci katasrtrofa nikad ne ispostuju navedeni rok za dostavu akrtikla i povrat novca

    24 Februara, 2021 at 15:19 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Korisnička podrška uglavnom na sve upite odgovara u kratkom vremenskom roku, osim u izuzecima kada je upit poslan mimo našeg radnog vremena, ili ukoliko je prvo potrebno izvršiti određene provjere. Molimo da nam napišete e-mail s kojeg ste nam se javili da izvršio provjeru zašto još uvijek čekate odgovor na Vaš upit.

      Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

      25 Februara, 2021 at 09:42 Komentariši
  • Nihad

    Super

    24 Februara, 2021 at 15:20 Komentariši
  • Milivoj

    Hvala na savjetima

    24 Februara, 2021 at 15:22 Komentariši
  • Asmir

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 15:27 Komentariši
  • Andjela

    Hvala na savjetu, vec sam naisla na dvije prevare povodom prodaje pasa na olx, mogu vam samo reci cuvajte se i dobro provjerite sve prije kupnje

    24 Februara, 2021 at 15:43 Komentariši
  • Amar_B

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 15:46 Komentariši
  • Bibbbi

    Hvala za korisne savjete

    24 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
  • Imran

    Hvala za savjete

    24 Februara, 2021 at 15:48 Komentariši
  • Zule

    Hvala ma savjetima

    24 Februara, 2021 at 15:49 Komentariši
  • Amkooni

    Hvala za ovako korisne savjete

    24 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 15:54 Komentariši
  • Samir

    Sejtanska posla 😁🤣

    24 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
  • Dragan

    Hvala ba upozorenju

    24 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
  • Edo

    Hvala na upozorenju

    24 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
  • Ernad

    Hvala na dodatnim informacijama..

    24 Februara, 2021 at 16:07 Komentariši
  • Davor

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
  • HARIS

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 16:11 Komentariši
  • Marko

    👌

    24 Februara, 2021 at 16:11 Komentariši
  • Amela

    Hvala. Lp

    24 Februara, 2021 at 16:14 Komentariši
  • Dzenny

    hvala

    24 Februara, 2021 at 16:19 Komentariši
  • Darko

    Hvala puno

    24 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
  • stefanxxx

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 16:38 Komentariši
  • Željko Kusturić

    Hvala na korisnim savjetima i na odgovornosti.

    24 Februara, 2021 at 16:45 Komentariši
  • Eldin

    Hvala na savjetima LP

    24 Februara, 2021 at 16:46 Komentariši
  • Martino123456

    Hvala Vam za savjete i trud koji ste odvojili da nam napišete sve ovo, Sve pohvale OLX.ba timu i puno sreće u daljnjem radu. L.p. Takodjer i ostalim korisnicima sugeriram da dobro procitaju ovaj tekst i da ne nasjedaju na ovakve prevare..

    24 Februara, 2021 at 16:52 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam puno na lijepim riječima i željama. Nadamo se također da će što veći broj korisnika pročitati navedeni članak jer smo se potrudili da opišemo stvarne situacije sa stranice i potencijalne pokušaje prevare.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      25 Februara, 2021 at 09:40 Komentariši
  • Amir

    Hvala na sugestijama i savjetima. Već dugo sam korisnik i otprilike se ponašam po ovim smjernicama ali nije na odmet pročitati ovo i podsjetiti se…. LP

    24 Februara, 2021 at 16:58 Komentariši
  • mido

    hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 17:03 Komentariši
  • Manofmoney

    Extra nema dalje

    24 Februara, 2021 at 17:10 Komentariši
  • Damir_tz

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 17:12 Komentariši
  • Mirsad

    Hvala pridrzavam se preporucenog

    24 Februara, 2021 at 17:15 Komentariši
  • Fehim

    Hvala na savjetu ovo je odlicno za kupce.

    24 Februara, 2021 at 17:22 Komentariši
  • Mirza

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 17:31 Komentariši
  • Filip123678

    Nije mi dosao olx kredit nakon ankete

    24 Februara, 2021 at 17:33 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Naveli smo da dnu blog članka da će se kredit doznačiti najkasnije u roku od 72 sata nakon završetka ankete. Ukoliko bude potrebno iza navedenog roka možete se javiti našoj korisničkoj podršci putem emaila na pomoc@olx.ba.

      Srdačan pozdrav!

      25 Februara, 2021 at 09:35 Komentariši
  • Amir

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 17:40 Komentariši
  • Draze

    Hvala na objašnjenju

    24 Februara, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Akif

    Ok, hvala

    24 Februara, 2021 at 17:47 Komentariši
  • almir

    hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 17:54 Komentariši
  • Eldar

    Odlicno

    24 Februara, 2021 at 18:01 Komentariši
  • Fade93

    Hvala za savjet

    24 Februara, 2021 at 18:02 Komentariši
  • Kasim

    Vrlo korisni savjeti imao sam par pokusaja prevare, bas kako je navedeno.

    24 Februara, 2021 at 18:02 Komentariši
  • Stana

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 18:05 Komentariši
  • Alma

    Hvala, hvala

    24 Februara, 2021 at 18:23 Komentariši
  • Samir

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 18:25 Komentariši
  • Nusmir31713

    Vazno upozorenje jer ima svasta

    24 Februara, 2021 at 18:27 Komentariši
  • Tarik

    Najjednostavnije je platiti prilikom preuzimanja artikla uz prethodni pregled istog 😉

    24 Februara, 2021 at 18:32 Komentariši
  • darijan

    hvala na savjet sve je ok

    24 Februara, 2021 at 18:32 Komentariši
  • Amir

    Hvala Vam na savjetima

    24 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
  • Enis

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
  • Alen Mededovic

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
  • Nermin

    Hvala na informacijama

    24 Februara, 2021 at 18:46 Komentariši
  • FUAD

    Hvala puno na upozorenju

    24 Februara, 2021 at 18:50 Komentariši
  • Hasan

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
  • Mirza Šišić

    Hvala za ovo obavještajne

    24 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
  • Darko

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
  • Mirnes

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 18:59 Komentariši
  • Dejan

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:02 Komentariši
  • Vlado

    Hvalaaa

    24 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
  • Nermin

    Hvala što vodite brigu o svima.

    24 Februara, 2021 at 19:05 Komentariši
  • Nihad

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:08 Komentariši
  • Sanjin

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Nixon84

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
  • Renci84_

    Hvala za savjete.

    24 Februara, 2021 at 19:28 Komentariši
  • omcho76000

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 19:29 Komentariši
  • juka89

    Hvala na savjetima…od velike su koristi kako za kupce tako i prodavce

    24 Februara, 2021 at 19:33 Komentariši
  • Stanko

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:38 Komentariši
  • Milan

    Hvala lepo

    24 Februara, 2021 at 19:39 Komentariši
  • Milan

    Hvalaaaaaaa punoo

    24 Februara, 2021 at 19:39 Komentariši
  • Samir

    Hvalaa

    24 Februara, 2021 at 19:40 Komentariši
  • Slaven

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:41 Komentariši
  • juka89

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
  • Zokad

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:47 Komentariši
  • Kemal

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:48 Komentariši
  • Adnan

    Drago mi je da se napokon stane u kraj laznim oglasima

    24 Februara, 2021 at 19:48 Komentariši
  • Kapa1202

    Hvala na savijetu!!!

    24 Februara, 2021 at 19:50 Komentariši
  • nisic17

    Thx

    24 Februara, 2021 at 19:55 Komentariši
  • Cvrle

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
  • Mile007

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 19:58 Komentariši
  • Pajver

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:00 Komentariši
  • Ammar

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
  • Nabob5

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:04 Komentariši
  • Haman ugrožen

    Lijepa moja draga slatka pametna Anesica 😉

    24 Februara, 2021 at 20:06 Komentariši
  • Eko

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 20:10 Komentariši
  • Adem

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 20:12 Komentariši
  • Stipe

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
  • Vu_cko1

    Nisam ni sumnjao da će nas OLX zaštititi od prevaranata. Hvala za sve do sada, a i za ubuduće! Ponosan član OLX-a. 😉

    24 Februara, 2021 at 20:32 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vama na povjerenju i lijepim riječima.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      25 Februara, 2021 at 09:28 Komentariši
  • Ahmet

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 20:34 Komentariši
  • Semir

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:40 Komentariši
  • Semir

    Hvala lijepa na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:40 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 20:43 Komentariši
  • adnan

    Hvala za savjwt

    24 Februara, 2021 at 20:43 Komentariši
  • Adnan

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 20:44 Komentariši
  • adnan

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:44 Komentariši
  • Almin

    OK

    24 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
  • Senko0502

    Vrlo korisno i poželjno često prijaviti zloupotrebe..ovakva upozorenja pa i pozive sam imao od svoje banke..puno je prevaranata…ja sam ih i prijavljivao

    24 Februara, 2021 at 20:51 Komentariši
  • Mustafa

    Svaka cast na saradnji

    24 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
  • dragan

    Hvala na dobrim upustvima

    24 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
  • Zehra

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
  • cicosinisa

    Hvala na savjetu slazem se

    24 Februara, 2021 at 20:58 Komentariši
  • Igor

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
  • Elvir

    Hvala.

    24 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
  • Фута

    Хвала

    24 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
  • Darko

    Ok

    24 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Nedim

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 21:12 Komentariši
  • Matej

    Hvala na savijetu

    24 Februara, 2021 at 21:17 Komentariši
  • Dino

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:19 Komentariši
  • Enes

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
  • Suvad

    ok

    24 Februara, 2021 at 21:23 Komentariši
  • Tarik

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 21:24 Komentariši
  • Zdravko

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 21:27 Komentariši
  • Zdravko

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:28 Komentariši
  • dragan

    Hvala na dobro obajasnjenim upustvima

    24 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
  • Esmer

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 21:31 Komentariši
  • Boki

    👍

    24 Februara, 2021 at 21:34 Komentariši
  • Enes

    Na sve treba obratiti paznju

    24 Februara, 2021 at 21:35 Komentariši
  • Barnjak

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Okrob

    Ok!Hvala!

    24 Februara, 2021 at 21:42 Komentariši
  • Armin

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:49 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetima.

    24 Februara, 2021 at 21:50 Komentariši
  • Stefan

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 21:51 Komentariši
  • Adnan

    Hvala na obavjesti.

    24 Februara, 2021 at 21:51 Komentariši
  • nermin1

    hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Harun

    Hvala jako dobro objasnjeno sve.

    24 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
  • Harun

    Hvala jako korisno

    24 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
  • blueadi

    hvala 👀

    24 Februara, 2021 at 22:09 Komentariši
  • Muhamed

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 22:10 Komentariši
  • Nemanja

    Jasno kao dan

    24 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
  • Vlado

    Hvaaalaaaa

    24 Februara, 2021 at 22:12 Komentariši
  • Jovan

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 22:21 Komentariši
  • mladen

    Hvala na savjetima. Na Piku sam skoro od osnivanja i zaista nisam naisao ni nakakav vid prevare.

    24 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na dugogodišnjem povjerenju. Negativnih iskustava zaista ima jako malo, ali svejedno osjećamo potrebu da s vremena na vrijeme informišemo naše korisnike i podsjetimo na oprez. Drago nam je da su Vaša iskustva pozitivna i da ste ga podijelili sa nama.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      25 Februara, 2021 at 09:26 Komentariši
  • Aprilijars

    Hvala na savjetu.

    24 Februara, 2021 at 22:32 Komentariši
  • Selma72

    Hvala na savjetu.Dugo sam na OLX u i prezadovoljan sam suradnjom.Nisam imao negativna iskustva.Lp.

    24 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani/a,

      Hvala Vam na komentaru i dugogodišnjem povjerenju.

      Srdačno Vas pozdravljamo!

      25 Februara, 2021 at 09:25 Komentariši
  • emsad16

    Hvala vam na savjetu!

    24 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
  • Elvir

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 22:48 Komentariši
  • Damir3

    Hvala Vam na savjetu

    24 Februara, 2021 at 22:55 Komentariši
  • Avdo

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 23:02 Komentariši
  • Avdo

    Hvala

    24 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
  • Darko

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 23:07 Komentariši
  • Aleksandar

    HVALA

    24 Februara, 2021 at 23:12 Komentariši
  • Dule

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 23:17 Komentariši
  • Denis

    Hvala na savjetu

    24 Februara, 2021 at 23:21 Komentariši
  • Amel

    Hvala na savjetima

    24 Februara, 2021 at 23:26 Komentariši
  • Emir

    Olx korak ispred

    24 Februara, 2021 at 23:27 Komentariši
  • Pitamsepitam

    Hvala !

    24 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
  • Fudo

    Dobre preporuke zlata vrijede

    24 Februara, 2021 at 23:37 Komentariši
  • Mujo

    Svaka ćas

    24 Februara, 2021 at 23:49 Komentariši
  • Snezan

    Hvala na savjetu i brizi naravno!

    24 Februara, 2021 at 23:59 Komentariši
  • Jerry

    Hvala sve uredu

    24 Februara, 2021 at 23:59 Komentariši
  • ElvirMaglaj

    hvala lijepo

    25 Februara, 2021 at 00:22 Komentariši
  • AlmirMujkic

    Hvala na uputstvima.

    25 Februara, 2021 at 00:24 Komentariši
  • AlmirMujkic

    Hvala.

    25 Februara, 2021 at 00:34 Komentariši
  • Esmirr

    Tnx

    25 Februara, 2021 at 00:34 Komentariši
  • Aldin

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 01:20 Komentariši
  • Dome7

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 03:32 Komentariši
  • Frx1801

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 04:09 Komentariši
  • Atomski mrav

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 06:12 Komentariši
  • Zodra

    Nista sto nisam znao i ranije, ali ipak hvala. Cijenim trud.

    25 Februara, 2021 at 06:27 Komentariši
  • Dragana

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 06:44 Komentariši
  • Edin

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 06:46 Komentariši
  • adilboss

    Prva transakcija 2009te godine, sje*o me lik za 130 KM

    25 Februara, 2021 at 07:12 Komentariši
  • DeVito86

    Zahvaljujem 😄

    25 Februara, 2021 at 07:14 Komentariši
  • Edvin

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 07:15 Komentariši
  • Renan

    Hvala . Veoma korisno.

    25 Februara, 2021 at 07:27 Komentariši
  • Dalibor

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 07:29 Komentariši
  • bozena22

    vrlo poucno i korisno hvala olx

    25 Februara, 2021 at 07:37 Komentariši
  • Dino

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 07:41 Komentariši
  • Nihad 122

    Hvala na savjetu 👍🏻

    25 Februara, 2021 at 07:42 Komentariši
  • Dejan

    Hvalaa

    25 Februara, 2021 at 07:52 Komentariši
  • Hajro_93

    Hvala na savjetima i upozorenjima

    25 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
  • nermin

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 08:24 Komentariši
  • Dejan Trivun

    Hvala Vam na savjetu!

    25 Februara, 2021 at 08:27 Komentariši
  • Mate

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 08:29 Komentariši
  • Supermare

    Ok. Hvala

    25 Februara, 2021 at 08:32 Komentariši
  • Nermin

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 08:34 Komentariši
  • Zeljko

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 08:56 Komentariši
  • Teraflops

    Svaka čast – informativno

    25 Februara, 2021 at 08:56 Komentariši
  • Damir3

    Hvala za savjete.

    25 Februara, 2021 at 09:03 Komentariši
  • cungicbn

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 09:03 Komentariši
  • Almir

    Veoma poucni savjeti. Hvala

    25 Februara, 2021 at 09:12 Komentariši
  • Mirzet

    Hvala na savjetima lp

    25 Februara, 2021 at 09:38 Komentariši
  • Slavko

    👍

    25 Februara, 2021 at 09:47 Komentariši
  • Ernad

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 09:51 Komentariši
  • Ernad

    Hvala puno 🙂

    25 Februara, 2021 at 09:52 Komentariši
  • Александар

    Веома добри савјети. Хвала.

    25 Februara, 2021 at 09:56 Komentariši
  • Sanjin

    Hvala na savjetu i upozorenju.

    25 Februara, 2021 at 09:57 Komentariši
  • dadolav

    Hvala na savjetu I uputama

    25 Februara, 2021 at 10:01 Komentariši
  • Rfactor

    👍

    25 Februara, 2021 at 10:04 Komentariši
  • Hercegkonjic

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 10:07 Komentariši
  • Vladimir

    Podrzavam unapredjenje sajta

    25 Februara, 2021 at 10:10 Komentariši
  • Adel

    Hvala na savijetima i naravno na kreditu

    25 Februara, 2021 at 10:11 Komentariši
  • Negrin

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 10:12 Komentariši
  • Mile

    Hvala na savetu

    25 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
  • Kenan

    Hvala puno na savjetu

    25 Februara, 2021 at 10:17 Komentariši
  • dulebn

    Hvala na info

    25 Februara, 2021 at 10:27 Komentariši
  • Emrah_144

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 10:34 Komentariši
  • Milan

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 10:40 Komentariši
  • Milan

    Hvala na savjetu!!!

    25 Februara, 2021 at 10:41 Komentariši
  • Ferid

    Hvala na informacijama

    25 Februara, 2021 at 10:50 Komentariši
  • Nino Bel8v

    Hvala na savjetu.

    25 Februara, 2021 at 10:51 Komentariši
  • Albin

    Vrijeme je i bilo da se prevarantima stane u kraj, nadam se da ce funkcionisat, nikom se vise na viber ne javljam, jarane pisemo preko oxl i cao .

    25 Februara, 2021 at 10:57 Komentariši
  • Kadusic

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 11:09 Komentariši
  • Dobar

    Odlično

    25 Februara, 2021 at 11:13 Komentariši
  • Mladen Bjelajac

    Hvala i svaka čast na dragocijenim uputstvima da bi nas zaštitili od prevara,a i sam se pridržavam istih.

    25 Februara, 2021 at 11:22 Komentariši
  • Dejan

    hvala

    25 Februara, 2021 at 11:29 Komentariši
  • puma_vct

    Hvala OLX ekipi, stvarno dobari savjeti.

    Zelim im sve najbolje u ovakvom radu.

    25 Februara, 2021 at 11:30 Komentariši
  • Samir Halilovic

    Hvala na korisnom savjetu

    25 Februara, 2021 at 11:36 Komentariši
  • Cosa101

    Veoma korisno. Hvala

    25 Februara, 2021 at 11:57 Komentariši
  • Korni

    Ispunio kviz, kredite nisam dobio, notifikacija i dalje stoji u vrhu ekrana.
    Hvala na razumijevanju.

    25 Februara, 2021 at 12:00 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Na dnu blog članka smo naglasili da će se doznačavanje kredita izvršiti najkasnije u roku od 72 sata.

      Srdačan pozdrav!

      25 Februara, 2021 at 14:26 Komentariši
  • Bojan

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 12:05 Komentariši
  • Duki

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 12:10 Komentariši
  • Emir Osmanovic

    Ok,hvala OLX

    25 Februara, 2021 at 12:24 Komentariši
  • almir

    hvala na inf….

    25 Februara, 2021 at 12:33 Komentariši
  • Marina

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 12:38 Komentariši
  • almir

    pozz Olx, sta da popunim u ovo trece polje web stranica? Jer mi pise komentar ceka moderiranje

    25 Februara, 2021 at 12:39 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Nismo razumjeli najbolje Vaš komentar. Na koje polje se odnosi?

      25 Februara, 2021 at 14:28 Komentariši
  • Adi

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 13:11 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 13:12 Komentariši
  • Vedad

    Hvala velika..

    25 Februara, 2021 at 13:51 Komentariši
  • Oldtime

    Hvala na savjetu.

    25 Februara, 2021 at 14:07 Komentariši
  • Azuregos998

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
  • DejanPetrovic

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 14:12 Komentariši
  • Senadin

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 14:15 Komentariši
  • Ismet

    Dobar savjet

    25 Februara, 2021 at 14:15 Komentariši
  • Ismet

    Dobar savjet zllata vrijedi

    25 Februara, 2021 at 14:19 Komentariši
  • Ismet

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 14:20 Komentariši
  • Branko 29

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 14:32 Komentariši
  • Zoran Ilić

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
  • Almir

    Hvala na informaciji

    25 Februara, 2021 at 14:58 Komentariši
  • Krivaja

    Četvere oči treba otvoriti na današnjem vaktu.

    25 Februara, 2021 at 15:11 Komentariši
  • Asmeru

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 15:30 Komentariši
  • Nebojša

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 15:37 Komentariši
  • Elvedin Spiodic

    Ok Hvala

    25 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
  • Elvedin

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 15:49 Komentariši
  • MawiGenius

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 16:09 Komentariši
  • Nady

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 16:12 Komentariši
  • Lozinka

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 16:29 Komentariši
  • Lozinka

    Hvala na savjetima!!!

    25 Februara, 2021 at 16:31 Komentariši
  • Admirkalel

    Hvala na inf..

    25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
  • Admirkalel

    Hvala na inf.

    25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
  • Saša

    Hvala na savjetima.

    25 Februara, 2021 at 16:34 Komentariši
  • anadin92

    Hvala…

    25 Februara, 2021 at 16:47 Komentariši
  • Daniel

    Hvala!!!

    25 Februara, 2021 at 17:16 Komentariši
  • Joka

    Hvala na savjetu . Dobro je da vas imamo tako pošaljite savjet povremeno ❤️

    25 Februara, 2021 at 17:19 Komentariši
  • Josip

    Hvala na informaciji

    25 Februara, 2021 at 17:24 Komentariši
  • Sinisa

    Ok

    25 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
  • Fazil

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
  • Dario Puljić

    Odlicni savjeti. Hvala!

    25 Februara, 2021 at 17:27 Komentariši
  • Dino

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 17:33 Komentariši
  • Bošlp

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 17:35 Komentariši
  • Zoran

    Hvala na informacijama…

    25 Februara, 2021 at 17:38 Komentariši
  • Esad

    Odlicno

    25 Februara, 2021 at 17:45 Komentariši
  • Hasan

    Hvala za savjet

    25 Februara, 2021 at 18:05 Komentariši
  • Miloscina23

    Ok,hvala!

    25 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
  • Enver

    Hvala na savijetu

    25 Februara, 2021 at 18:09 Komentariši
  • Jaskoo1988

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 18:13 Komentariši
  • Mirchee

    Hvala na savjetu 🙂

    25 Februara, 2021 at 18:19 Komentariši
  • Mirko

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
  • Momir

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 18:24 Komentariši
  • Eldin Rabić

    Hvala puno što brinete o svojim korisnicima,svaka čast

    25 Februara, 2021 at 18:38 Komentariši
  • Eldin Rabić

    Hvala sto brinete o svojim korisnicima svaka vam cast

    25 Februara, 2021 at 18:39 Komentariši
  • Stanko

    Svala na savjetu lijep poz.

    25 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
  • Stanko

    Hvala na savjetu lijep poz.

    25 Februara, 2021 at 18:41 Komentariši
  • Marijan

    Ok hvala

    25 Februara, 2021 at 18:43 Komentariši
  • Mursel

    Ok hvala

    25 Februara, 2021 at 18:47 Komentariši
  • Dejan

    Hvala na informaciji

    25 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
  • Ashad Mazgić

    Hvala na obavijesti!

    25 Februara, 2021 at 18:53 Komentariši
  • Senaid

    Hvala na korisnim savjetima

    25 Februara, 2021 at 18:58 Komentariši
  • Suzana

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
  • Aleksandar

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
  • Almir

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 19:29 Komentariši
  • Anel

    Hvala na savjetu..

    25 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
  • Sibel

    Hvala puno na objašnjenju jako pozitivno

    25 Februara, 2021 at 19:47 Komentariši
  • perobp

    Hvala na upozorenjima

    25 Februara, 2021 at 19:49 Komentariši
  • Aqua

    Hvala na informaciji

    25 Februara, 2021 at 20:01 Komentariši
  • Mirza

    Hvala na savjetu. Imao sam par puta slicne ponude ali kada sam vidio da kupac nema pouzdan profil i da ima zvjezdicu odma sam ga blokirao.

    25 Februara, 2021 at 20:08 Komentariši
  • Sasa

    Odlicno. Koja minuta provjere, spasi od prevare

    25 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
  • Sasa

    Odlicno, koja minuta provjere, spasi od prevare

    25 Februara, 2021 at 20:18 Komentariši
  • Branko

    hvala lijepa na informacijama i pozdrav.

    25 Februara, 2021 at 20:19 Komentariši
  • Alendrina

    Hvala vam. Lp

    25 Februara, 2021 at 20:21 Komentariši
  • Miodrag77

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 20:42 Komentariši
  • Adis

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 20:42 Komentariši
  • Miodrag77

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 20:46 Komentariši
  • Ladanjosipp

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 20:51 Komentariši
  • Adnan

    Hvala na savjetu
    Lp

    25 Februara, 2021 at 20:52 Komentariši
  • mesud

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
  • Tarik

    Svaka cast, hvala vam!

    25 Februara, 2021 at 21:26 Komentariši
  • ALMIR

    Hvala.na svajetu.ali vecina ce vjerovatno po svome..dok se iskusi nesto od gore navedenog

    25 Februara, 2021 at 21:32 Komentariši
  • Almir

    Sve jasno ko dan

    25 Februara, 2021 at 21:56 Komentariši
  • Kalont

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
  • Amel_Jezero

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
  • Daniel

    Korisni savjeti !

    25 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
  • Daniel

    Odlican savjet !

    25 Februara, 2021 at 22:11 Komentariši
  • IZET

    Odlična uputstva.hvala

    25 Februara, 2021 at 22:16 Komentariši
  • IZET

    Odlični savjeti hvala

    25 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
  • Adox

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
  • Stimac

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 22:36 Komentariši
  • Elvis

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 22:38 Komentariši
  • Adnan

    Hvala na savjetima

    25 Februara, 2021 at 22:41 Komentariši
  • Halil

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 22:44 Komentariši
  • Halil

    Hvala na savjetu

    25 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
  • Илија

    Хвала за савјете

    25 Februara, 2021 at 22:45 Komentariši
  • Miljan

    Hvala

    25 Februara, 2021 at 23:24 Komentariši
  • Ivona32956

    Hvala lipa baš super..pozdrav iz Splita🤗

    26 Februara, 2021 at 00:18 Komentariši
  • Nemanja

    Hvala vam na upozorenju

    26 Februara, 2021 at 00:24 Komentariši
  • Dario

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 00:27 Komentariši
  • Ejbvc212

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 00:50 Komentariši
  • Haris

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 05:26 Komentariši
  • Harisgt

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 05:26 Komentariši
  • Alen

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 06:09 Komentariši
  • Gojko

    Hvala na obavijesti

    26 Februara, 2021 at 06:18 Komentariši
  • Almin1997

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 06:18 Komentariši
  • Emir

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 07:30 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 08:02 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 08:04 Komentariši
  • Muamer

    Hvala!!!

    26 Februara, 2021 at 08:40 Komentariši
  • Muamer

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 08:40 Komentariši
  • Dino

    Hvala na savjetima

    26 Februara, 2021 at 09:09 Komentariši
  • Daca75

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 09:23 Komentariši
  • Veldina2512

    Savjeti svi na mjestu, onako kako zaista i jeste i kako se i dešava. Dobivala sam često poruke sa sadržajem u kojem se nalazi email adresa i molba da se javim na isti, što sam ignorirala, ali svakako da ću ubuduće obavještavati o tome korisničku službu, zbog daljnje procedure. Hvala.

    26 Februara, 2021 at 09:45 Komentariši
  • Zikret

    Hvala na savjetu i informacijama

    26 Februara, 2021 at 09:51 Komentariši
  • badgonzzoo

    Ja sam vec dva puta bio prevaren, tako da sam naučio na teži način, te dve prevare su me koštale 600km minusa uspio sam smanjiti malo gubitak ali naravno ne sve. Tako da čuvajte se…

    26 Februara, 2021 at 09:56 Komentariši
  • Memnun Bećirović

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 10:14 Komentariši
  • Nedzad

    Hvalaa

    26 Februara, 2021 at 10:19 Komentariši
  • Mujo

    Da

    26 Februara, 2021 at 11:14 Komentariši
  • Mujo

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 11:16 Komentariši
  • Goran

    Ok

    26 Februara, 2021 at 12:06 Komentariši
  • Muhamed

    Hvala na korisnim savjetima.

    26 Februara, 2021 at 12:23 Komentariši
  • Muhamed

    Hvala nakorisnim savjetima

    26 Februara, 2021 at 12:23 Komentariši
  • Adin1234

    Korisno

    26 Februara, 2021 at 12:25 Komentariši
  • Nebojsa82

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 13:07 Komentariši
  • Mirzet12345

    hvala

    26 Februara, 2021 at 14:11 Komentariši
  • 1980ad0

    Hvala na informacijama

    26 Februara, 2021 at 14:14 Komentariši
  • Boris

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 14:26 Komentariši
  • Refik

    Hvala na savjetima, desilo mi se jednom da me prevare ali poslije ovog vjerujem da vise nece..

    26 Februara, 2021 at 15:01 Komentariši
  • Simbad2

    Kako znati da je prodavac oznacio da se posiljka smije otpakovati kako bi se prije placanja pri dostavi uvjerio da je elektronski uredzaj nov i ispravan

    26 Februara, 2021 at 15:07 Komentariši
    • Benjamin | OLX.ba

      Poštovani,

      u dogovoru s prodavačem, prilikom uručenja paketa kurirskoj službi moguće je navesti oogućavanje pregleda sadržaja paketa.

      Pri isporuci, kurir će omogućiti vizuelni pregled paketa, bez mogućnoosti testiranja, ili otvaranja originalne ambalaže.

      Za dodatna pitanja u vezi isporuke molimo Vas da kontaktirate kurirsku službu.

      2 Marta, 2021 at 09:29 Komentariši
  • Hasan

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 15:09 Komentariši
  • Nihad

    Hvala za savjetovanje.

    26 Februara, 2021 at 15:15 Komentariši
  • Kristijan

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 15:51 Komentariši
  • Mladen

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 15:53 Komentariši
  • Adi

    Hvala na savjetima.

    26 Februara, 2021 at 16:02 Komentariši
  • Erminkajtez

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 16:43 Komentariši
  • Asmir

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 16:50 Komentariši
  • Nermin

    Treba zabraniti korisnicima koji nisu verifikovali e-mail i telefon, da se javljaju sa pitanjima u vezi sa kupovinom. Takodje, treba prodavacima koji nemaju na stanju artikal, zabraniti da ga prodaju. U danasnje vrijeme, nista ne mozes ni kupiti, jer uvijek nesto fali, nema na stanju isl. Ovo rade da se promovisu, nepotrebno prosiruju profil, a ne nude ono sto su objavili. Olx je u danasnje doba postao ono sto je online pijaca na facebook-u, a to nije ni blizu ozbiljna on line kupo-prodaja. Zbog toga je i sigurnost na takvom nivou, kako ste i opisali da se desava.

    26 Februara, 2021 at 17:01 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Ukoliko imate dokaz da određeni prodavač artikal nema na stanju molimo da nam ga pošaljete putem e-maila na pomoc@olx.ba i isti će biti uklonjen. U suprotnom mi ne možemo znati stanje artikala kod prodavača.

      Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

      2 Marta, 2021 at 09:18 Komentariši
  • Nedzad

    Hvalaaa

    26 Februara, 2021 at 17:05 Komentariši
  • Zoran

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 17:06 Komentariši
  • Dzemal

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 17:07 Komentariši
  • muharem

    hvala puno, razumio sam u potpunosti…

    26 Februara, 2021 at 17:26 Komentariši
  • Igor

    Hvala na savjetima

    26 Februara, 2021 at 17:38 Komentariši
  • Sabit

    Sve ok,već obraćam pažnju

    26 Februara, 2021 at 18:47 Komentariši
  • Have

    Hvala Vam

    26 Februara, 2021 at 18:52 Komentariši
  • Senad_1984

    Hvala na savijetu….

    26 Februara, 2021 at 18:53 Komentariši
  • Almedin

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
  • Almedin

    Hvala na savjetima

    26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
  • Nedžad

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 18:57 Komentariši
  • Aldin

    Dobre informacije

    26 Februara, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Nenad

    Hvala na brizi..

    26 Februara, 2021 at 19:26 Komentariši
  • adohercegovac28

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 19:28 Komentariši
  • Amel

    Hvača

    26 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
  • Aladin

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 19:59 Komentariši
  • Sejo171168

    Hvala na upozorenju

    26 Februara, 2021 at 20:00 Komentariši
  • Emir_Has

    Hvala na upozorenju

    26 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
  • Emir_Has

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 20:05 Komentariši
  • Indira

    Hvala na savjetima primio kznanju

    26 Februara, 2021 at 20:16 Komentariši
  • Derventa78

    Zanimljivo

    26 Februara, 2021 at 20:17 Komentariši
  • Maja

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 20:22 Komentariši
  • dino

    hvala na savjetu ok

    26 Februara, 2021 at 20:33 Komentariši
  • Robo

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 20:35 Komentariši
  • Alen

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 20:36 Komentariši
  • Malik110

    Hvala ma savjetu

    26 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Zlatko

    Hvala za savjete imao sam već nekoliko takvih ponuda

    26 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Zlatko

    Hvala za sajet imao sam već par takvih ponuda

    26 Februara, 2021 at 20:39 Komentariši
  • ADIS

    Hvala vam

    26 Februara, 2021 at 20:55 Komentariši
  • Muris

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 20:55 Komentariši
  • Samoopel

    Hvalaaaa

    26 Februara, 2021 at 21:21 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetima

    26 Februara, 2021 at 21:24 Komentariši
  • Mesa

    Ok

    26 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
  • Koristnik

    Hvala na savjetu!!!

    26 Februara, 2021 at 21:25 Komentariši
  • Solelole

    Hvala na savjetima .

    26 Februara, 2021 at 21:38 Komentariši
  • Vesko

    Hvala na savjetu!

    26 Februara, 2021 at 21:42 Komentariši
  • Zevs

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:01 Komentariši
  • Zlaja

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
  • Calibra16v

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:15 Komentariši
  • Dario

    Hvala puno na imfo

    26 Februara, 2021 at 22:20 Komentariši
  • t1304

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
  • t1304

    Hvala na savijetu

    26 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
  • ahmed19995

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:23 Komentariši
  • Armin

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 22:29 Komentariši
  • Dragan

    Vrlo poucno, mislim da bi svaki korisnik olx-a trebao ovo procitati. Hvala na uputama.

    26 Februara, 2021 at 22:37 Komentariši
  • Sasa

    Hvala na savjetima 👍

    26 Februara, 2021 at 22:50 Komentariši
  • Almedin

    Ok hbala

    26 Februara, 2021 at 22:52 Komentariši
  • Vojo

    Hvala.

    26 Februara, 2021 at 23:04 Komentariši
  • Vojo

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 23:05 Komentariši
  • Arnes

    Hvala na savjetu

    26 Februara, 2021 at 23:05 Komentariši
  • Alma

    Hvala na savjetima 😊

    26 Februara, 2021 at 23:09 Komentariši
  • Edis

    👏👏👏👏

    26 Februara, 2021 at 23:11 Komentariši
  • atijass

    Hvala

    26 Februara, 2021 at 23:30 Komentariši
  • Nedim1411

    hvala na kolicini korisni informacija

    26 Februara, 2021 at 23:32 Komentariši
  • Nermin

    Opreza nikad dosta!

    26 Februara, 2021 at 23:43 Komentariši
  • Nermin

    Opreza nikad previše!

    26 Februara, 2021 at 23:43 Komentariši
  • Muhamed

    Hvala za savjet

    26 Februara, 2021 at 23:48 Komentariši
  • Dzemo

    Vrijedi procitati, svaka cast

    27 Februara, 2021 at 00:04 Komentariši
  • Vladimir

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 00:09 Komentariši
  • Branisa

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 02:35 Komentariši
  • dojministar

    Zahvaljujem na korisnim informacijama

    27 Februara, 2021 at 06:44 Komentariši
  • Jadranko

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 06:50 Komentariši
  • Jadranko

    Hvala na savjetu !!!

    27 Februara, 2021 at 06:52 Komentariši
  • Igor

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 08:07 Komentariši
  • Srdjan

    Pridržavaću se vaših uputa hvala na savijetu

    27 Februara, 2021 at 08:12 Komentariši
  • Janette

    Hvala na brizi… A sad mogu i OLX bodovi 😉
    Dva puta sam uradila kviz i stanje se nije promjenilo.

    27 Februara, 2021 at 08:34 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Na dnu blog članka smo naveli da će se kredit doznačiti u roku od 72 sata. Ukoliko istekne navedeni period možete nam se obratiti na email pomoc@olx.ba da izvršimo provjeru.

      Srdačan pozdrav!

      2 Marta, 2021 at 09:14 Komentariši
  • Joe21

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 08:37 Komentariši
  • Ensar

    Hvala na upozorenju.

    27 Februara, 2021 at 08:47 Komentariši
  • Ana

    Hvala na savjetima!

    27 Februara, 2021 at 09:21 Komentariši
  • Edin

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 09:28 Komentariši
  • Mirsen

    Hvala puno

    27 Februara, 2021 at 09:31 Komentariši
  • Alen

    Hvala na savjetu.

    27 Februara, 2021 at 09:34 Komentariši
  • Pfantom

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 09:38 Komentariši
  • Amel

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 10:01 Komentariši
  • Uniqa2

    Hvala za savjet

    27 Februara, 2021 at 10:02 Komentariši
  • scuskic

    Hvala na korisnim savjetima.

    27 Februara, 2021 at 10:13 Komentariši
  • Anes

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 10:26 Komentariši
  • Namir

    Hvala na savjetu, najbolji ste.

    27 Februara, 2021 at 11:04 Komentariši
  • Magixnargila

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 11:05 Komentariši
  • Natasa

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 11:32 Komentariši
  • Adnan

    Hvala hvala

    27 Februara, 2021 at 11:44 Komentariši
  • Osman

    Hvala za savjet

    27 Februara, 2021 at 12:08 Komentariši
  • Admir

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 12:09 Komentariši
  • RzA

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 12:52 Komentariši
  • Jomopo

    Čestitam i hvala na brizi o korisnicima, zaista je vrijedno pridržavati se ovih uputstava

    27 Februara, 2021 at 13:03 Komentariši
  • Asmira

    Hvala na savjetima i uputama!

    27 Februara, 2021 at 13:04 Komentariši
  • Nikolas Koprivica

    Hvala na savjetu.

    27 Februara, 2021 at 13:12 Komentariši
  • NERA

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 13:19 Komentariši
  • Jay6th

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 13:23 Komentariši
  • DraganKupra

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 13:45 Komentariši
  • Dadek

    Hvala za savjet

    27 Februara, 2021 at 15:00 Komentariši
  • Mihajlo00

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 15:50 Komentariši
  • Dario

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 15:58 Komentariši
  • Nihad

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 16:01 Komentariši
  • Svijeto

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 16:08 Komentariši
  • Merjemin Mulalic

    👍👍👍👍

    27 Februara, 2021 at 16:43 Komentariši
  • Mirza

    Svaka cast, ozbiljnost i profesionalizam na nivou! 👍

    27 Februara, 2021 at 16:54 Komentariši
  • Amir

    Hvala na informacijama

    27 Februara, 2021 at 16:58 Komentariši
  • Sema

    Ok hvala

    27 Februara, 2021 at 17:01 Komentariši
  • MawiGenius

    Ok

    27 Februara, 2021 at 17:25 Komentariši
  • Goxy

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 17:52 Komentariši
  • Goxy

    Hvala na savketu

    27 Februara, 2021 at 17:52 Komentariši
  • Vujadin

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 18:08 Komentariši
  • Todor

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 18:10 Komentariši
  • Mdrazen

    Hvala na savjetima!

    27 Februara, 2021 at 18:38 Komentariši
  • Amra

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 19:09 Komentariši
  • Djordje

    Hvala na savjetu.
    Lp

    27 Februara, 2021 at 19:11 Komentariši
  • Enid

    Hvala na informaciji

    27 Februara, 2021 at 19:19 Komentariši
  • Semir

    Hvala za savjet

    27 Februara, 2021 at 19:20 Komentariši
  • emir

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 19:23 Komentariši
  • Dragan

    Hvala za savjete

    27 Februara, 2021 at 19:36 Komentariši
  • Ismet

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 19:45 Komentariši
  • Rexona1512

    Super. Hvala 🙂

    27 Februara, 2021 at 19:50 Komentariši
  • Ahmed

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 19:52 Komentariši
  • Omerdzina

    Hvala na savjetu poz

    27 Februara, 2021 at 20:09 Komentariši
  • Pfantom

    Hvala lepo

    27 Februara, 2021 at 20:48 Komentariši
  • Ljubis

    VrloKorisno12

    27 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
  • Nusret

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
  • Tarik

    Hvala na savjetima.

    27 Februara, 2021 at 20:54 Komentariši
  • Arman

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 20:56 Komentariši
  • Dane8888888

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 20:57 Komentariši
  • Boles

    Hvala na savetu

    27 Februara, 2021 at 20:59 Komentariši
  • Orchidea

    Hvala na informacijama

    27 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
  • Dragan

    Hvala na informaciji.

    27 Februara, 2021 at 21:05 Komentariši
  • Armina

    Hvala na savjetu.

    27 Februara, 2021 at 21:07 Komentariši
  • Nuchi

    Ok

    27 Februara, 2021 at 21:39 Komentariši
  • Edin-Dino

    Hvala na savjetima

    27 Februara, 2021 at 21:56 Komentariši
  • Dagan

    Hvala na savjetima

    27 Februara, 2021 at 22:14 Komentariši
  • AlmirOka

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 22:19 Komentariši
  • AlmirOka

    Ok Super

    27 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
  • Munevera Bregar

    Hvala Vam na savjetu

    27 Februara, 2021 at 22:24 Komentariši
  • Cizaas

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 22:39 Komentariši
  • Cizaaa

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 22:40 Komentariši
  • Sifoo

    Extra savjet

    27 Februara, 2021 at 22:42 Komentariši
  • Sifoo

    Extra

    27 Februara, 2021 at 22:43 Komentariši
  • Marquez

    Hvala

    27 Februara, 2021 at 22:54 Komentariši
  • DRAGAN

    Verifikacija korisnika meni licno najbitnija

    27 Februara, 2021 at 23:39 Komentariši
  • BigShat

    Hvala na savjetu

    27 Februara, 2021 at 23:55 Komentariši
  • BigShat

    Pa

    27 Februara, 2021 at 23:56 Komentariši
  • Melina

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 00:07 Komentariši
  • Nedzad

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 01:56 Komentariši
  • Elvin

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 08:10 Komentariši
  • Bojan

    Hvala na savjetu😀

    28 Februara, 2021 at 08:25 Komentariši
  • Vedran

    Hvalaaaaaa

    28 Februara, 2021 at 09:00 Komentariši
  • Mladen

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 09:37 Komentariši
  • Mirela Abadžić

    Hvala na korisnim informacijama

    28 Februara, 2021 at 09:57 Komentariši
  • Petar

    Hvala na savjetu.

    28 Februara, 2021 at 10:24 Komentariši
  • Miki

    Hvala za info

    28 Februara, 2021 at 11:39 Komentariši
  • Whitesnake

    Odlični savjeti, hvala

    28 Februara, 2021 at 12:14 Komentariši
  • Ivo

    Hvala na savjetu.

    28 Februara, 2021 at 12:30 Komentariši
  • Muhamedali

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
  • Davor1971

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 12:58 Komentariši
  • rasosakota@gmail.com

    Hvala na savjetu,sve preporuke

    28 Februara, 2021 at 13:02 Komentariši
  • Nikola

    Hvala puno

    28 Februara, 2021 at 13:04 Komentariši
  • Dragisa

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 13:23 Komentariši
  • Dragan

    Tnx 🙂

    28 Februara, 2021 at 13:26 Komentariši
  • Lazar

    Hvala na informacijama

    28 Februara, 2021 at 14:19 Komentariši
  • Dino

    Hvala na savjetima

    28 Februara, 2021 at 14:35 Komentariši
  • Nenad

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 14:44 Komentariši
  • Djanel

    Ok hvala

    28 Februara, 2021 at 15:11 Komentariši
  • suad

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 15:15 Komentariši
  • frano

    aDobri savjeti svakako proćitati i pridržavati se

    28 Februara, 2021 at 15:27 Komentariši
  • Amila

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 15:34 Komentariši
  • Gamer

    Thx

    28 Februara, 2021 at 15:41 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 15:47 Komentariši
  • elmedin

    zanimljivo

    28 Februara, 2021 at 15:56 Komentariši
  • elmedin

    tamam

    28 Februara, 2021 at 15:57 Komentariši
  • mamba12

    Hvala na savetu.

    28 Februara, 2021 at 16:36 Komentariši
  • Branimir

    Sve pohvale,hvala!

    28 Februara, 2021 at 16:51 Komentariši
  • Sinke

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 17:14 Komentariši
  • Bernard

    Hvala na savjetu!!!

    28 Februara, 2021 at 18:28 Komentariši
  • Jelena

    Hvala na obavještenju

    28 Februara, 2021 at 18:40 Komentariši
  • Goran

    Hvala što brinete

    28 Februara, 2021 at 18:43 Komentariši
  • Jelena

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 18:46 Komentariši
  • Marif

    Korektan i profesionalan odnos prema korisnicima usluga

    28 Februara, 2021 at 18:49 Komentariši
  • samirmerima@bih.net.ba

    hvala na upozorenju i savjetima

    28 Februara, 2021 at 18:51 Komentariši
  • Никола

    Хвала на савјету.

    28 Februara, 2021 at 19:12 Komentariši
  • Miroslav

    Hvala za savjet

    28 Februara, 2021 at 19:27 Komentariši
  • Safet

    Fala na informacijama

    28 Februara, 2021 at 19:30 Komentariši
  • Alen

    Hvala vam

    28 Februara, 2021 at 19:32 Komentariši
  • Ado123

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 19:42 Komentariši
  • Momir

    Hvala na savjetu imao sam slucaj da sam vratio posiljku jer nije bilo to sto sam porucio

    28 Februara, 2021 at 19:46 Komentariši
  • Miladin

    Hvala na savjetu.

    28 Februara, 2021 at 19:55 Komentariši
  • Milorad

    Hvala na savjetu.

    28 Februara, 2021 at 19:56 Komentariši
  • Nero

    Hvala hvala

    28 Februara, 2021 at 20:02 Komentariši
  • Milan

    Hvala za informacije.

    28 Februara, 2021 at 20:03 Komentariši
  • Neso

    Ok

    28 Februara, 2021 at 20:07 Komentariši
  • trifko_dejan@hotmail.com

    Dobra uputstva,hvala

    28 Februara, 2021 at 20:13 Komentariši
  • Riad

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 20:24 Komentariši
  • Harun

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 20:26 Komentariši
  • Edin

    Hvala na informacijama😊

    28 Februara, 2021 at 20:27 Komentariši
  • Patrikpaja2

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 20:30 Komentariši
  • Samra

    Hvala.

    28 Februara, 2021 at 20:32 Komentariši
  • Erminkajtez

    Havla lepa

    28 Februara, 2021 at 20:33 Komentariši
  • Siniša

    Hvala puno na savjetu!!!

    28 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Savo

    Hvala na savjetu!

    28 Februara, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala na savjetima

    28 Februara, 2021 at 20:39 Komentariši
  • Adis

    👍

    28 Februara, 2021 at 20:50 Komentariši
  • Emir

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
  • Mirza

    Hvala za savjet

    28 Februara, 2021 at 21:04 Komentariši
  • Enes

    Pozdrav

    28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Admira1987

    HVALA NA PRAVIM INFORMACIJAMA LP

    28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Enes

    Pozdrav svima

    28 Februara, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Mevludin

    Hvala na savjetima

    28 Februara, 2021 at 21:29 Komentariši
  • Srdjan

    Super

    28 Februara, 2021 at 21:57 Komentariši
  • Kenadexme

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 22:03 Komentariši
  • Slavisa Tanasijevic

    Hvala na savjet

    28 Februara, 2021 at 22:05 Komentariši
  • Slavisa

    Hvala vam na savjetu

    28 Februara, 2021 at 22:06 Komentariši
  • Dalibor

    Svaka cast odlicno.

    28 Februara, 2021 at 22:17 Komentariši
  • Harun

    Hvala na savjetu

    28 Februara, 2021 at 22:22 Komentariši
  • Muris

    Hvala

    28 Februara, 2021 at 23:49 Komentariši
  • Dzony

    Ty

    1 Marta, 2021 at 00:09 Komentariši
  • Dzeladin

    Hvala sto nas zastitite

    1 Marta, 2021 at 00:19 Komentariši
  • Dudelange

    Hvala na trening kvizu i korisnim informacijama

    1 Marta, 2021 at 00:35 Komentariši
  • Omer72

    Imate like. Ovo je sve super iskustvo.

    1 Marta, 2021 at 00:53 Komentariši
  • Mirsad Fazlić

    Hvala na savjetu. LP

    1 Marta, 2021 at 05:57 Komentariši
  • Ekolux

    Hvala, savjeti su na mjestu.

    1 Marta, 2021 at 06:41 Komentariši
  • Mirnes

    Hvala na savjetu. Lp

    1 Marta, 2021 at 08:50 Komentariši
  • Hare2010

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 08:50 Komentariši
  • Saibdin

    Hvala velika💜

    1 Marta, 2021 at 09:26 Komentariši
  • Semir

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 09:27 Komentariši
  • Enes

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 09:37 Komentariši
  • coma111

    Ok..hvala..

    1 Marta, 2021 at 09:49 Komentariši
  • Dzenis Jasic

    Korisne upute.

    1 Marta, 2021 at 09:57 Komentariši
  • Dzenis Jasic

    Korisni savjeti.

    1 Marta, 2021 at 09:58 Komentariši
  • Zlatko

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 10:10 Komentariši
  • Ademir Mustafica

    Hvala OLX

    1 Marta, 2021 at 10:14 Komentariši
  • nikimirza

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 10:24 Komentariši
  • nikod

    Hvala na savjetima, da izbjegnemo prevare.

    1 Marta, 2021 at 10:43 Komentariši
  • Ernad

    Hvala na inf

    1 Marta, 2021 at 10:50 Komentariši
  • njm

    Nema 50 kredita?

    1 Marta, 2021 at 10:53 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Na dnu blog članka smo naglasili da se OLX kredit biti dopunjen u roku od 72 sata. Ukoliko se navedeno ne desi u tom roku možete nam se obratiti na e-mail pomoc@olx.ba za provjeru.

      Srdačan pozdrav!

      2 Marta, 2021 at 09:11 Komentariši
  • Amel

    Hvala na savjetu.

    1 Marta, 2021 at 11:26 Komentariši
  • Haris

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 12:01 Komentariši
  • Teo

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 12:48 Komentariši
  • Spira77

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 12:54 Komentariši
  • Gosa7

    Kako postupiti sa korisnicima, koji naruce artikal a kada stigne nece da preuzme??

    1 Marta, 2021 at 13:22 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      U navedenom slučaju molimo da nam se javite na e-mail pomoc@olx.ba. Navedite obavezno ID broj pošiljke, naziv Vašeg profila i profila korisnika koji je odbio preuzeti narudžbu.

      Srdačan pozdrav!

      2 Marta, 2021 at 09:09 Komentariši
  • Dalibor

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 13:22 Komentariši
  • Hade

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 13:46 Komentariši
  • Micko

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 13:58 Komentariši
  • Alen

    Sve je to fino i lijepo kada obećavate a kada se meni desila prevara vi ste rekli da se pokušam dogovoriti sa prodavcem i uspio sam vratiti novac preko policije i tek nakon 5 mjeseci, tako da vaša podrška i vaša administracija je savjetodavna a kad dođe do prevare, dokazane preko policije, čak ni ne izbacite prevaranta.. Svaka čast.

    1 Marta, 2021 at 14:33 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      OLX.ba je oglasnik i nažalost imamo ograničene mogućnosti kad su sankcije u pitanju. Za ozbiljnije slučajeve prevare surađujemo sa policijom jer mi nemamo nadležnosti kao što to imaju organi pravde. Naše kolege će Vas uvijek posavjetovati šta biste trebali poduzeti da se navedeni slučaj riješi, te ćemo uraditi sve što je u našoj moći u vezi prevencije potencijalnih prevara. Svakoj osobi koja krši uslove korištenja stranice slijedi sankcija, proporcionalna “prekršaju”. Ukoliko je kao što navodite Vaš slučaj riješen posredstvom policije, morali su se obratiti nama zbog utvrđivanja činjeničnog stanja, a navedeni korisnik je zasigurno uklonjen sa OLX.ba stranice.

      Srdačan pozdrav!

      2 Marta, 2021 at 09:08 Komentariši
  • Dragan

    Hvala za savjete

    1 Marta, 2021 at 15:07 Komentariši
  • Bakir Tanjo

    Bravo administracio i hvala na savjetima

    1 Marta, 2021 at 15:13 Komentariši
  • Dfgjlng

    Ok,hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 15:16 Komentariši
  • Vildan

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 15:17 Komentariši
  • Dfgjlng

    Zhvaljujem se na savjetu

    1 Marta, 2021 at 15:18 Komentariši
  • mirsad

    hvala na savjetu koristiti ce dobranoo

    1 Marta, 2021 at 15:26 Komentariši
  • Edin

    Hvala !

    1 Marta, 2021 at 15:46 Komentariši
  • Zile

    svaka cast

    1 Marta, 2021 at 15:46 Komentariši
  • Đorđe

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 15:50 Komentariši
  • Sale

    👍

    1 Marta, 2021 at 16:02 Komentariši
  • Admir

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 16:15 Komentariši
  • Almin

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 16:29 Komentariši
  • Tarik

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 16:31 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 16:47 Komentariši
  • Rusmir

    Hvala.

    1 Marta, 2021 at 17:11 Komentariši
  • Kuna0077

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 17:30 Komentariši
  • Ceplja

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 17:44 Komentariši
  • Fajamgv

    Hvala na savijetima i na paznji koju nam pridajete

    1 Marta, 2021 at 18:39 Komentariši
  • Palermo

    Hvala na savjetima

    1 Marta, 2021 at 18:40 Komentariši
  • Saša

    Aferim

    1 Marta, 2021 at 19:35 Komentariši
  • Zoran

    Hvala LP

    1 Marta, 2021 at 19:42 Komentariši
  • Drug

    Za pocetak mozete napraviti napokon da aplikacija radi a ne svako put kad se udje preko cega god usao pise greska na serveru ili nema interneta a za dalje da ne govorim sto nista ne radi kako treba ili nekad ne radi uopste

    1 Marta, 2021 at 19:43 Komentariši
  • Skripa tz

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 19:47 Komentariši
  • Željko

    👍

    1 Marta, 2021 at 19:55 Komentariši
  • Marsela11

    Hvala na savjetu.

    1 Marta, 2021 at 19:58 Komentariši
  • Sandra

    Vrlo korisno, hvala !

    1 Marta, 2021 at 20:04 Komentariši
  • Damir rimac

    Hvala za savjet

    1 Marta, 2021 at 20:32 Komentariši
  • MubinAbinI

    Veoma korisne informacije. Hvala vam

    1 Marta, 2021 at 20:34 Komentariši
  • UDHZ

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 20:34 Komentariši
  • Vlado

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 20:42 Komentariši
  • Luka

    Hvala za savjet.

    1 Marta, 2021 at 20:45 Komentariši
  • Almedin

    Ok hvala na pojasnjenju.

    1 Marta, 2021 at 20:51 Komentariši
  • Admir

    Hvala na savjetu

    1 Marta, 2021 at 21:23 Komentariši
  • Adel

    Hvala na informacijama. Lp

    1 Marta, 2021 at 21:25 Komentariši
  • Mladjo

    Hvala na savetu

    1 Marta, 2021 at 21:30 Komentariši
  • Mladen901

    Hvala na savetu

    1 Marta, 2021 at 21:30 Komentariši
  • Mirsada

    Hvala na savjetima

    1 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Kova 62

    Hvala na savjetima sigurnosti olx članova.

    1 Marta, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Kminelaa

    Hvalaa 🙂

    1 Marta, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Nuchi

    Ok hvala

    1 Marta, 2021 at 21:59 Komentariši
  • Aleksandar

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 22:30 Komentariši
  • Aner

    Hvala na savjetima

    1 Marta, 2021 at 22:40 Komentariši
  • Mersad

    Hvala

    1 Marta, 2021 at 22:47 Komentariši
  • Sejfo

    Hvala na info i savjetu

    1 Marta, 2021 at 23:23 Komentariši
  • Amina

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 00:07 Komentariši
  • Adis

    Hvala vam na savjetu

    2 Marta, 2021 at 01:51 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 03:21 Komentariši
  • Igor

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 03:25 Komentariši
  • Igor

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 03:25 Komentariši
  • Amko

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 05:59 Komentariši
  • Mirsad Fazlić

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 06:44 Komentariši
  • dejan

    hvala za savjete

    2 Marta, 2021 at 07:14 Komentariši
  • Branislav

    Hvala na savjetu.

    2 Marta, 2021 at 09:13 Komentariši
  • Micak5

    Poucno i koristan savjet

    2 Marta, 2021 at 09:44 Komentariši
  • Mirsada

    Korisni savjeti!

    2 Marta, 2021 at 09:59 Komentariši
  • Dale223

    Ok

    2 Marta, 2021 at 09:59 Komentariši
  • Sportix

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 10:07 Komentariši
  • Ademir

    Hvala na informacijama

    2 Marta, 2021 at 10:13 Komentariši
  • Alen

    Ok.hvala

    2 Marta, 2021 at 10:18 Komentariši
  • nerkomunja0110@gmail.com

    Hvala na informacijama i savjetima

    2 Marta, 2021 at 10:52 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala na savjetu.

    2 Marta, 2021 at 11:07 Komentariši
  • Ranko

    Hvala na savjetima

    2 Marta, 2021 at 11:17 Komentariši
  • Zekopeko 1234

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 11:43 Komentariši
  • borisbl

    Hvala na upozorenju.

    2 Marta, 2021 at 11:49 Komentariši
  • Fajamgv

    Uvjek dobar savjet

    2 Marta, 2021 at 11:59 Komentariši
  • Fajamgv

    Hvala na paznji koju nam possvjecujete

    2 Marta, 2021 at 12:00 Komentariši
  • Admir

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 12:29 Komentariši
  • Lera

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 13:30 Komentariši
  • Ermin

    Super hvala

    2 Marta, 2021 at 13:56 Komentariši
  • Nesha

    Hvala za savjete!

    2 Marta, 2021 at 14:27 Komentariši
  • Vedo

    Hvala 👍

    2 Marta, 2021 at 14:35 Komentariši
  • Nina50000

    Hvala za savjet!

    2 Marta, 2021 at 14:41 Komentariši
  • Nina50000

    Hvala za savjete!

    2 Marta, 2021 at 14:42 Komentariši
  • MARKO

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 14:59 Komentariši
  • Fajamgv

    Sve pohvale

    2 Marta, 2021 at 15:02 Komentariši
  • Samir

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 15:23 Komentariši
  • Smajkero

    Logično 😁

    2 Marta, 2021 at 16:18 Komentariši
  • Esad

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 16:21 Komentariši
  • Xblack

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 17:13 Komentariši
  • Amar

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 18:19 Komentariši
  • Damodaran

    Hvala lijepa

    2 Marta, 2021 at 18:50 Komentariši
  • Imsir

    Hvala na savjetima

    2 Marta, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Avdo

    Hvala na savjetima

    2 Marta, 2021 at 19:27 Komentariši
  • Amra

    Hvala na savjetu,biću obazriva

    2 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • Aldin

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • emir

    Jako ljepo od Vas što razmišljate o svojim korisnicima

    2 Marta, 2021 at 19:45 Komentariši
  • Ovrsine

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 19:49 Komentariši
  • Miralem Djedović

    Hvala na informaciji

    2 Marta, 2021 at 20:00 Komentariši
  • Mustafa

    Hvala

    2 Marta, 2021 at 20:02 Komentariši
  • Rasimosmic

    Hvala punoo

    2 Marta, 2021 at 20:15 Komentariši
  • Bojan

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 20:30 Komentariši
  • Jack02

    Hvala na savjetu

    2 Marta, 2021 at 20:36 Komentariši
  • Zivan

    Hvala.

    2 Marta, 2021 at 21:08 Komentariši
  • Elvis

    Hvala na informacijama

    2 Marta, 2021 at 21:20 Komentariši
  • Dario

    Hvala na iskrenom savjetu

    2 Marta, 2021 at 21:21 Komentariši
  • Makica

    Hvala na informacijama

    2 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Zoran

    Korisni savjeti

    2 Marta, 2021 at 21:44 Komentariši
  • SAMIR

    Hvala na savjetu u svakom slucaju

    2 Marta, 2021 at 23:31 Komentariši
  • Amar

    Hvala na savjetim.

    3 Marta, 2021 at 00:21 Komentariši
  • Šaban_80

    Hvala na savjetu.

    3 Marta, 2021 at 01:28 Komentariši
  • Nike007

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 02:07 Komentariši
  • Haris

    Hvala na korisnim savjetima

    3 Marta, 2021 at 06:11 Komentariši
  • Boro

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 06:59 Komentariši
  • Josip

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 07:21 Komentariši
  • Bobodj2004

    Hvala na upozorenju….

    3 Marta, 2021 at 07:28 Komentariši
  • velimir

    hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 07:36 Komentariši
  • Miso

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 07:37 Komentariši
  • stankovic1

    hvala

    3 Marta, 2021 at 07:42 Komentariši
  • Denis

    Hvala na upozorenju.

    3 Marta, 2021 at 08:34 Komentariši
  • Ismirm

    Like

    3 Marta, 2021 at 09:26 Komentariši
  • MatMo

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 09:35 Komentariši
  • Adil

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 10:26 Komentariši
  • Djuzepe80

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 11:33 Komentariši
  • eldinmusinovic6@gmail.com

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 11:40 Komentariši
  • Elmedin1980

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 14:07 Komentariši
  • Almir

    Hvala na upozorenju

    3 Marta, 2021 at 14:42 Komentariši
  • Anes

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 14:43 Komentariši
  • Andrej

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 14:46 Komentariši
  • halchoza

    hvalaaaa

    3 Marta, 2021 at 14:57 Komentariši
  • Meldin

    Hvala vam na informaciji
    Lp

    3 Marta, 2021 at 15:06 Komentariši
  • Adnan

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 15:21 Komentariši
  • Faris

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 16:02 Komentariši
  • Nerko

    Hvala ok savjeti

    3 Marta, 2021 at 17:11 Komentariši
  • KeramicarMoler

    Hvala na izuzetno korisnim informacijama. Lp

    3 Marta, 2021 at 17:22 Komentariši
  • ADUT plus

    Svakako Vam hvala na info

    3 Marta, 2021 at 17:53 Komentariši
  • Almin

    Hvala na informacijama.
    Lp

    3 Marta, 2021 at 17:53 Komentariši
  • Repe11

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 18:15 Komentariši
  • Nemanja

    Hvala hvala

    3 Marta, 2021 at 18:16 Komentariši
  • Nedim89Sa

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 19:02 Komentariši
  • Milos

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Enver

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 19:41 Komentariši
  • Mixollina

    Ok

    3 Marta, 2021 at 19:55 Komentariši
  • Armin

    Svaka čast!

    3 Marta, 2021 at 20:03 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 20:05 Komentariši
  • Slavisa

    Hvala na savjetu

    3 Marta, 2021 at 20:15 Komentariši
  • Onlineshop321

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 20:36 Komentariši
  • AMIR

    Hvala korisno

    3 Marta, 2021 at 20:50 Komentariši
  • Mr hamdy

    Zaista korisno

    3 Marta, 2021 at 21:07 Komentariši
  • Jovica

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 21:15 Komentariši
  • Belmin

    Hvala puno

    3 Marta, 2021 at 21:27 Komentariši
  • Vjeran

    Super

    3 Marta, 2021 at 21:46 Komentariši
  • Semir

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 22:11 Komentariši
  • BoAm

    Hvala na savjetu.

    3 Marta, 2021 at 22:33 Komentariši
  • LeparaM

    Hvala na vrlo korisnim informacijqma..

    3 Marta, 2021 at 22:58 Komentariši
  • Jelena

    Hvala

    3 Marta, 2021 at 23:11 Komentariši
  • Vjekoslav

    👍

    3 Marta, 2021 at 23:31 Komentariši
  • Ramiz

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 00:43 Komentariši
  • Adnan

    razumio

    4 Marta, 2021 at 01:49 Komentariši
  • Klala

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 08:03 Komentariši
  • Erminkajtez

    Hvala lipa

    4 Marta, 2021 at 08:18 Komentariši
  • xdexx

    Hvala na saveri,dosta sam stvari znao,ali dostani nisam. Svaka cast ekipinpik.ba,nanovim stvarima

    4 Marta, 2021 at 08:59 Komentariši
  • Masteram

    Najaci ste

    4 Marta, 2021 at 10:08 Komentariši
  • Malidzo

    Hvala na savjetima

    4 Marta, 2021 at 11:01 Komentariši
  • Edis83

    Hvala za savjet

    4 Marta, 2021 at 11:11 Komentariši
  • Adnan

    Zahvaljujem na savjetima 🙂

    4 Marta, 2021 at 11:50 Komentariši
  • Lamija

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 12:36 Komentariši
  • Denny_tz

    Super

    4 Marta, 2021 at 12:47 Komentariši
  • Laris

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 13:51 Komentariši
  • Lazarevo74

    Hvala na savjetu..

    4 Marta, 2021 at 14:30 Komentariši
  • prodajem_bl

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 14:35 Komentariši
  • Dzanin

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 15:02 Komentariši
  • adoplane

    hvala na savjetu.
    Svako dobro

    4 Marta, 2021 at 15:21 Komentariši
  • Haris

    Hvala puno

    4 Marta, 2021 at 15:38 Komentariši
  • Haris

    💪💪

    4 Marta, 2021 at 15:41 Komentariši
  • Nenad

    Hvala na informaciji

    4 Marta, 2021 at 15:52 Komentariši
  • Zarevokk

    Hvala na savjetima

    4 Marta, 2021 at 17:37 Komentariši
  • miccko

    Hvala na savjetu!

    4 Marta, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Blizanac 67

    Hvala na informacijama

    4 Marta, 2021 at 17:46 Komentariši
  • Ekco

    Hvala na savijetu

    4 Marta, 2021 at 17:57 Komentariši
  • skandal3

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 18:11 Komentariši
  • Mirza

    Hvala
    Na savjetu

    4 Marta, 2021 at 19:07 Komentariši
  • Behkin

    Hvala na savjetu

    4 Marta, 2021 at 19:08 Komentariši
  • Meho Duric

    Hvala na savjetu

    4 Marta, 2021 at 19:14 Komentariši
  • Stefan

    Hvala na informaciji

    4 Marta, 2021 at 20:04 Komentariši
  • Zoran

    Veoma poučno, hvala i sa srećom u daljnjem radu !!!

    4 Marta, 2021 at 20:05 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Pozdrav,

      Hvala Vam! 🙂

      I mi Vama želimo mnogo uspješnih kupoprodaja!

      5 Marta, 2021 at 08:59 Komentariši
  • Salko

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 20:12 Komentariši
  • Jomu

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 20:26 Komentariši
  • Nedin

    Hvalaaa

    4 Marta, 2021 at 20:48 Komentariši
  • Nihad

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 20:51 Komentariši
  • Broker

    Hvalaaa

    4 Marta, 2021 at 20:59 Komentariši
  • Din

    Hvala za savjet

    4 Marta, 2021 at 21:40 Komentariši
  • Bojan

    Hvala

    4 Marta, 2021 at 23:01 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu

    4 Marta, 2021 at 23:25 Komentariši
  • Sedin

    Koristan savjet,hvala vam.

    5 Marta, 2021 at 00:21 Komentariši
  • tahir

    Hvala na savjetu

    5 Marta, 2021 at 03:12 Komentariši
  • mirsad

    odavno je trebalo ovakvo nesto jer prevaranata je sve vise

    5 Marta, 2021 at 06:44 Komentariši
  • Dzejlana

    Hvala na savjetima

    5 Marta, 2021 at 07:55 Komentariši
  • Joco

    Hvala na info

    5 Marta, 2021 at 08:19 Komentariši
  • Mario7

    Hvala👍

    5 Marta, 2021 at 08:57 Komentariši
  • Vedran

    Sve rečeno…bravo

    5 Marta, 2021 at 08:58 Komentariši
  • Spomenko

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 10:06 Komentariši
  • Senad

    Hvala na savjetu

    5 Marta, 2021 at 10:21 Komentariši
  • Grbic

    Hvala na savjetima

    5 Marta, 2021 at 10:45 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na savjetu.

    5 Marta, 2021 at 11:29 Komentariši
  • Enis Ramić

    Hvala vam na uputama

    5 Marta, 2021 at 11:53 Komentariši
  • Mladen Bjelajac

    Hvala na savjetima.

    5 Marta, 2021 at 12:02 Komentariši
  • gajob

    Veoma korisni savjeti,hvala Vam što veoma vodite brigu da se transakcije obavljaju uredno.

    5 Marta, 2021 at 12:08 Komentariši
  • Goran

    No problemo

    5 Marta, 2021 at 13:39 Komentariši
  • Lemun

    Hvala na savjetu.

    5 Marta, 2021 at 14:19 Komentariši
  • Travatikus

    Dobre savjete ne odbijam,hvala i pozdrav

    5 Marta, 2021 at 15:14 Komentariši
  • EDIN

    Hvala vam na jako korisnim informacijama.

    5 Marta, 2021 at 16:27 Komentariši
  • jony_III

    ok!

    5 Marta, 2021 at 16:27 Komentariši
  • Mina

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 16:35 Komentariši
  • Ademir

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 16:37 Komentariši
  • Stevica

    Puno hvala na savjetima. Pozzz

    5 Marta, 2021 at 18:01 Komentariši
  • Stevica

    Puno hvala na savjetima. Pozz

    5 Marta, 2021 at 18:02 Komentariši
  • Sadmir

    Hvala na savjetu

    5 Marta, 2021 at 19:29 Komentariši
  • Sadmir

    Havla na savjetu

    5 Marta, 2021 at 19:29 Komentariši
  • mirsad

    da cest jedan prevarant mi je slao da se javljam na i mail dobro ste ovo uradili svaka cast za pik

    5 Marta, 2021 at 19:38 Komentariši
  • Emrah

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 20:52 Komentariši
  • Mladen

    Hvla

    5 Marta, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Suada

    Korisni savjeti, hvalaa!!

    5 Marta, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Zeljko

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 21:28 Komentariši
  • Armin

    Hvala na savjetu svako dobro!

    5 Marta, 2021 at 21:31 Komentariši
  • Toni

    Hvala na savjetu

    5 Marta, 2021 at 21:54 Komentariši
  • Kerim

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 22:01 Komentariši
  • Cukence

    Jako korisno za znati, pogotovo jer sam nov na OLX . Hvala najljepša.

    5 Marta, 2021 at 23:51 Komentariši
  • Nera 90

    Korisna informacija

    5 Marta, 2021 at 23:54 Komentariši
  • Senad

    Hvala na korisnim savjetima.

    5 Marta, 2021 at 23:54 Komentariši
  • Malik

    Hvala

    5 Marta, 2021 at 23:55 Komentariši
  • Mirsad

    Hvala

    6 Marta, 2021 at 01:41 Komentariši
  • Daddy

    Hvala

    6 Marta, 2021 at 02:10 Komentariši
  • Mr.Snoo

    Zahvaljujem se, ovo je jako korektno od vas.

    6 Marta, 2021 at 06:22 Komentariši
  • Muamer

    Hvala

    6 Marta, 2021 at 07:22 Komentariši
  • sado1

    Zahvaljujem za ovako opširan i poučna savjet pozz

    6 Marta, 2021 at 07:42 Komentariši
  • Zlatan

    Hvala

    6 Marta, 2021 at 08:52 Komentariši
  • Nihad

    Hvala za upute

    6 Marta, 2021 at 09:07 Komentariši
  • Zoka

    Thanks

    6 Marta, 2021 at 09:56 Komentariši
  • falca012.ff@gmail.com

    Hvala.

    6 Marta, 2021 at 10:22 Komentariši
  • Zivana

    Hvala na savjetu

    6 Marta, 2021 at 11:06 Komentariši
  • Fahro2504

    Ok super

    6 Marta, 2021 at 11:24 Komentariši
  • dervis89

    hvala na savjetima ☺️

    6 Marta, 2021 at 12:51 Komentariši
  • Pipo71

    Zahvaljujem

    6 Marta, 2021 at 13:07 Komentariši
  • Albin

    Samo verifikovani

    6 Marta, 2021 at 13:23 Komentariši
  • Erminkajtez

    Ok

    6 Marta, 2021 at 13:32 Komentariši
  • Mario

    Hvala na savjetima…lp

    6 Marta, 2021 at 13:49 Komentariši
  • aleeeem

    Hvala na savjetu

    6 Marta, 2021 at 14:15 Komentariši
  • aleeeem

    Hvala na savjetu….

    6 Marta, 2021 at 14:15 Komentariši
  • Enisa

    Hvala

    6 Marta, 2021 at 14:41 Komentariši
  • Secic

    Super.

    6 Marta, 2021 at 15:10 Komentariši
  • Miki

    Hvala mala raja do 😂

    6 Marta, 2021 at 19:11 Komentariši
  • Zoran

    Hvala na savjetu.LP

    6 Marta, 2021 at 19:53 Komentariši
  • Ivica

    Hvalaa

    6 Marta, 2021 at 21:02 Komentariši
  • Betim

    Hvala na upozorenju,i uputi na koji način da se obavlja kupovina kao i prodaja.

    6 Marta, 2021 at 21:44 Komentariši
  • Belmir

    Hvala vam mnogo na ovakvim saznanjima!!

    6 Marta, 2021 at 21:59 Komentariši
  • tasmir

    Super

    6 Marta, 2021 at 22:15 Komentariši
  • Dzaaniic

    Hvala na savjetu

    6 Marta, 2021 at 22:30 Komentariši
  • Azra

    Hvala na savjetima

    6 Marta, 2021 at 22:58 Komentariši
  • Aldin

    Hvala, za sigurnost

    6 Marta, 2021 at 23:16 Komentariši
  • Ali

    Hvala na savjetu

    6 Marta, 2021 at 23:19 Komentariši
  • XX89

    Korisne informacije, nastojacu da koristim OLX prema vašim uputama.

    6 Marta, 2021 at 23:44 Komentariši
  • Esmer39

    Hvala

    7 Marta, 2021 at 01:47 Komentariši
  • ado414

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 04:24 Komentariši
  • toniz

    Hvala

    7 Marta, 2021 at 08:25 Komentariši
  • Luka

    Hvala na savjetu.

    7 Marta, 2021 at 08:50 Komentariši
  • Armin

    Hvala

    7 Marta, 2021 at 09:15 Komentariši
  • Medina malic

    Hvala na upozorenju,i podrsci.Najbolji ste.

    7 Marta, 2021 at 09:15 Komentariši
  • Enis Ramić

    Hvala

    7 Marta, 2021 at 09:45 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 10:33 Komentariši
  • Aleksandat

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 11:51 Komentariši
  • daki70

    Hvala na korisnim savetima

    7 Marta, 2021 at 15:01 Komentariši
  • Elmedina

    Hvala

    7 Marta, 2021 at 15:01 Komentariši
  • Emir

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 16:01 Komentariši
  • Dzenan

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 19:40 Komentariši
  • Bagi3

    Hvala.

    7 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • Bagi3

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 19:47 Komentariši
  • Bonano mo

    Hvala na savjetu korisne info

    7 Marta, 2021 at 20:10 Komentariši
  • sanel_hidic

    Pravi savjeti.

    7 Marta, 2021 at 20:12 Komentariši
  • Wadse

    Hvala na uputama

    7 Marta, 2021 at 20:33 Komentariši
  • FOM

    HVALA

    7 Marta, 2021 at 20:51 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetu!

    7 Marta, 2021 at 20:58 Komentariši
  • sasa

    hvala

    7 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Ivan

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • sasal

    hvala

    7 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetu sve najbolje

    7 Marta, 2021 at 21:43 Komentariši
  • Nera 90

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 22:03 Komentariši
  • Asmir

    Hvala na informaciji..

    7 Marta, 2021 at 22:08 Komentariši
  • Asmir

    Hvala na informaciji

    7 Marta, 2021 at 22:09 Komentariši
  • Adis

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 22:11 Komentariši
  • Zivko

    Dobri saveti

    7 Marta, 2021 at 22:17 Komentariši
  • David458

    Hvala na savetu korisni su

    7 Marta, 2021 at 23:08 Komentariši
  • Almir

    Hvala na savjetu

    7 Marta, 2021 at 23:31 Komentariši
  • Milenko

    Hvala na savjetu.

    8 Marta, 2021 at 07:49 Komentariši
  • Almir

    Hvala i pozzz

    8 Marta, 2021 at 10:21 Komentariši
  • Ivan

    ok

    8 Marta, 2021 at 11:32 Komentariši
  • Irena

    Hvala na savjetu,korisno

    8 Marta, 2021 at 13:22 Komentariši
  • Saale333

    Hvala na savjetu

    8 Marta, 2021 at 14:09 Komentariši
  • Nihad

    Ma najaci ste….

    8 Marta, 2021 at 15:30 Komentariši
  • Barni555

    Hvala

    8 Marta, 2021 at 18:14 Komentariši
  • Jasmin

    malo duzi tekst, ali korisno. hvala

    8 Marta, 2021 at 19:16 Komentariši
  • Dervis Kovacevic

    Hvala za savjet

    8 Marta, 2021 at 19:26 Komentariši
  • Dervis Kovacevic

    Hvala za savjet koristiti ce

    8 Marta, 2021 at 19:26 Komentariši
  • Sasa

    Hvala na savjetu

    8 Marta, 2021 at 21:04 Komentariši
  • Aleksandar

    hvala na savjetu 😊

    8 Marta, 2021 at 21:16 Komentariši
  • Armin

    Hvala na lijepom savjetu

    8 Marta, 2021 at 23:16 Komentariši
  • Armin

    Hvala na savjetu

    8 Marta, 2021 at 23:17 Komentariši
  • Dario36

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 04:34 Komentariši
  • Milan

    Hvala na objašnjenju.

    9 Marta, 2021 at 08:24 Komentariši
  • Djordjo

    Hvala na savjetu

    9 Marta, 2021 at 09:58 Komentariši
  • sasa

    Hvala na savjetu

    9 Marta, 2021 at 10:37 Komentariši
  • Elvedin

    Hvala na savjetu.

    9 Marta, 2021 at 11:19 Komentariši
  • Elvedin

    Hvala na savjetu

    9 Marta, 2021 at 11:20 Komentariši
  • Jelena

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 11:43 Komentariši
  • Zlata

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 12:35 Komentariši
  • Strumfeta3

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 13:42 Komentariši
  • Adi

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 14:52 Komentariši
  • Orhan

    Hvala na info.

    9 Marta, 2021 at 16:24 Komentariši
  • Viki1102

    Super savjeti

    9 Marta, 2021 at 17:40 Komentariši
  • Viki1102

    Super savjeti

    9 Marta, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala

    9 Marta, 2021 at 17:54 Komentariši
  • Uzeir

    Hvala za savjet

    9 Marta, 2021 at 18:04 Komentariši
  • Sabahudin

    Dobar savjet

    9 Marta, 2021 at 19:11 Komentariši
  • PROFA

    Hvala na savjetima

    9 Marta, 2021 at 20:15 Komentariši
  • mdragonjic

    hvala na savjetima

    9 Marta, 2021 at 21:33 Komentariši
  • ZNG

    Hvala na savjetu♥️

    9 Marta, 2021 at 22:35 Komentariši
  • Amir Dizdarevic

    Hva za savjet

    9 Marta, 2021 at 22:43 Komentariši
  • Borivoj Predragović

    Prihvatam i podržavam predložene mere.

    10 Marta, 2021 at 08:54 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetu

    10 Marta, 2021 at 09:20 Komentariši
  • Kristina

    Hvala na savjetu

    10 Marta, 2021 at 09:42 Komentariši
  • Armin

    Hvala.

    10 Marta, 2021 at 10:30 Komentariši
  • vlado84

    Hvala na korisnim savjetima

    10 Marta, 2021 at 10:39 Komentariši
  • Meho

    Hvala na savjetima

    10 Marta, 2021 at 10:57 Komentariši
  • Hasankaric

    Hvala na savijetu

    10 Marta, 2021 at 12:00 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu.

    10 Marta, 2021 at 12:23 Komentariši
  • Darko

    Hvala na savjetu

    10 Marta, 2021 at 12:36 Komentariši
  • Marin Kvesić

    Lp i hvala

    10 Marta, 2021 at 12:45 Komentariši
  • Moja buba

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 12:53 Komentariši
  • Amina

    Hvala na korisnim informacijama.

    10 Marta, 2021 at 13:11 Komentariši
  • Jozo

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 14:15 Komentariši
  • Edva

    Hvala na savjetu, ugavnom ovako bude

    10 Marta, 2021 at 15:17 Komentariši
  • Ivana

    Hvala za savjet. Lijep pozdrav

    10 Marta, 2021 at 15:29 Komentariši
  • Senad

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 17:09 Komentariši
  • Graba1983

    Hvalaa

    10 Marta, 2021 at 17:44 Komentariši
  • Mahir

    Hvala puno

    10 Marta, 2021 at 18:09 Komentariši
  • Muamer

    Hvala puno

    10 Marta, 2021 at 19:57 Komentariši
  • Ahmed

    Hvala na savjetu

    10 Marta, 2021 at 21:03 Komentariši
  • first_x

    Poučno nema šta, hvala Vam.

    10 Marta, 2021 at 21:20 Komentariši
  • Miroslav

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 21:23 Komentariši
  • Oliver1980

    Hvala na savjetu.

    10 Marta, 2021 at 22:05 Komentariši
  • Željko

    Hvala na savjetima, veoma korisno

    10 Marta, 2021 at 22:06 Komentariši
  • Bojan

    Hvala….

    10 Marta, 2021 at 22:35 Komentariši
  • Omer

    Hvala.

    10 Marta, 2021 at 22:44 Komentariši
  • Omer

    Hvala na savjetu

    10 Marta, 2021 at 22:45 Komentariši
  • Semir

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 23:02 Komentariši
  • Ivan

    Hvala

    10 Marta, 2021 at 23:45 Komentariši
  • Ivan

    Hvala.

    10 Marta, 2021 at 23:46 Komentariši
  • Edin

    Hvala na savjetu,nisam puno gledao na bilo šta sem poštene prodaje- kupovine….Sto više nece biti tako!!!

    11 Marta, 2021 at 06:14 Komentariši
  • Alija

    Znaci sto se tice same pretrage i razvrstavanja, kvalifikovanja, stranice u inostranstvu vam nisu ravne, koliko detaljnih opcija ima vezanih za bilo koju pretragu, stvarno za svaku pohvalu.
    Hvala i lp

    11 Marta, 2021 at 09:59 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na komentaru. Drago nam je da ste podijelili Vaše iskustvo i zadovoljstvo OLX.ba stranicom. Zaista se trudimo i vodimo računa o tome, te imamo tim koji je zadužen za kategorizaciju,a u određenim kategorijama i premoderaciju sadržaja koji se objavljuje. Naravno sve navedeno je moguće i uz pomoć naših korisnika koji nam u tome pomažu. 🙂

      Srdačan pozdrav od OLX tima!

      11 Marta, 2021 at 14:05 Komentariši
  • Edin

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 10:38 Komentariši
  • Branko

    Vrlo korisno,hvala

    11 Marta, 2021 at 11:28 Komentariši
  • Igor

    Opreza nikad dosta.

    11 Marta, 2021 at 12:11 Komentariši
  • SAMIR

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 13:34 Komentariši
  • RionTech

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 14:49 Komentariši
  • Dejan

    👍

    11 Marta, 2021 at 15:18 Komentariši
  • darkokrstic81@gmail.com

    Hvala na savjetu

    11 Marta, 2021 at 16:33 Komentariši
  • darko_k

    Hvala na savjetu

    11 Marta, 2021 at 16:35 Komentariši
  • Rtv85

    Hvala na savjetima…

    11 Marta, 2021 at 17:06 Komentariši
  • Rtv85

    Hvala na savjetu

    11 Marta, 2021 at 17:08 Komentariši
  • Umnibolesnik

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 17:40 Komentariši
  • jasko_33

    Veliko hvala, na korisnim instrukcijama

    11 Marta, 2021 at 18:50 Komentariši
  • Lovre

    Precizan savjet….

    11 Marta, 2021 at 19:03 Komentariši
  • Jusuf

    Hvala na savjetu.

    11 Marta, 2021 at 19:04 Komentariši
  • Jasmin

    Hvala na savjetima

    11 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • muradif

    Murga80 hvala na savjetu

    11 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • Brane

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 20:15 Komentariši
  • Branislav

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 21:16 Komentariši
  • Edina

    Hvala

    11 Marta, 2021 at 21:47 Komentariši
  • Elvir

    Odlični savjeti

    11 Marta, 2021 at 23:17 Komentariši
  • Belma

    Hvala!

    12 Marta, 2021 at 10:15 Komentariši
  • Amir

    Hvala na savjetu i pozornosti !

    12 Marta, 2021 at 10:22 Komentariši
  • Jasmin

    Korisne informacije, hvala

    12 Marta, 2021 at 13:22 Komentariši
  • Marko

    🍻

    12 Marta, 2021 at 15:02 Komentariši
  • Miki

    Ok

    12 Marta, 2021 at 17:52 Komentariši
  • Nermina Deljkic

    Sad mi ne radi Olx, u cemu je problem

    12 Marta, 2021 at 19:15 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovana,

      Kao i svi online servisi i OLX se povremeno susretne sa poteškoćama u radu. Imamo tim koji je zadužen za se sve čim prije vrati u normalu i da naši korisnici nesmetano mogu nastaviti koristiti stranicu. Tako je bilo i u ovom slučaju 🙂

      Srdačan pozdrav!

      15 Marta, 2021 at 10:47 Komentariši
  • Nermina Deljkic

    Trenutno mi ne radi strsnica

    12 Marta, 2021 at 19:16 Komentariši
  • Njegoš

    Puno hvala na savjetu.Koristan je u svakom slučaju.

    12 Marta, 2021 at 19:29 Komentariši
  • Milenko

    Hvala na savjetima

    12 Marta, 2021 at 19:41 Komentariši
  • Sadikk

    Hvala na savjetu

    12 Marta, 2021 at 20:48 Komentariši
  • EdoTz40

    Hvala na Brzi o Korisnicima

    12 Marta, 2021 at 21:07 Komentariši
  • EdoTz40

    Hvala na Brigi o Korisnicima

    12 Marta, 2021 at 21:08 Komentariši
  • 2k9con

    Hvala na savjetu

    12 Marta, 2021 at 21:37 Komentariši
  • Kolle

    Tnx for info

    12 Marta, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Kolle

    Tnx for info

    12 Marta, 2021 at 21:53 Komentariši
  • Ermin

    Svaka Cast
    Hvala na savjetima

    12 Marta, 2021 at 22:08 Komentariši
  • DinoBe

    Hvala

    12 Marta, 2021 at 23:08 Komentariši
  • Jasmina

    Hvala na dodatnim infirmacijama

    12 Marta, 2021 at 23:44 Komentariši
  • Naze

    Hvala

    13 Marta, 2021 at 05:38 Komentariši
  • Branisa

    Hvala na savetima

    13 Marta, 2021 at 06:28 Komentariši
  • Branisa

    Hvala na upozorenju

    13 Marta, 2021 at 06:29 Komentariši
  • Sabit

    Korisno, hvala vam

    13 Marta, 2021 at 07:49 Komentariši
  • Neda

    Hvala za savjet…

    13 Marta, 2021 at 12:40 Komentariši
  • dsafdsf

    Hvala na savjetu

    13 Marta, 2021 at 12:48 Komentariši
  • Hazim

    Hvala

    13 Marta, 2021 at 13:18 Komentariši
  • Enver

    Hvala na savjetu.

    13 Marta, 2021 at 15:24 Komentariši
  • Bratislav

    Hvala ovo je baš koristan savjet.

    13 Marta, 2021 at 16:13 Komentariši
  • EA7

    Hvala na dobrim savjetima

    13 Marta, 2021 at 16:55 Komentariši
  • Luka Cvjetkovic

    Hvala na savjetu

    13 Marta, 2021 at 18:34 Komentariši
  • Luka Cvjetkovic

    Hvala puno na savjet

    13 Marta, 2021 at 18:34 Komentariši
  • Saša

    Hvala

    13 Marta, 2021 at 19:14 Komentariši
  • pedja_s

    Hvala na savjetu

    13 Marta, 2021 at 20:45 Komentariši
  • Bina

    Hvala na savjetu!

    13 Marta, 2021 at 20:49 Komentariši
  • Nihad

    Hvala 👍

    13 Marta, 2021 at 21:07 Komentariši
  • Mustafa

    Roba isporucena ali nisam dobio isplatu

    13 Marta, 2021 at 21:29 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani Mustafa,

      Za upite u vezi OLX integrisane dostave možete nam se obratiti putem e-maila na pomoc@olx.ba.

      Srdačan pozdrav!

      15 Marta, 2021 at 10:48 Komentariši
  • Adis

    Hvala na savjetu

    13 Marta, 2021 at 22:38 Komentariši
  • Creck

    Hvala

    14 Marta, 2021 at 03:13 Komentariši
  • Joško

    Korisno

    14 Marta, 2021 at 06:53 Komentariši
  • Nebojša Jakšić

    Hvala puno

    14 Marta, 2021 at 10:37 Komentariši
  • Nebojša Jakšić

    Hvala na savjetima

    14 Marta, 2021 at 10:38 Komentariši
  • GHOST666

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 10:54 Komentariši
  • Samir

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 11:19 Komentariši
  • Marijan

    Hvala na upozorenju!

    14 Marta, 2021 at 12:22 Komentariši
  • Dzeno

    Uredu,hvala

    14 Marta, 2021 at 12:23 Komentariši
  • Anel

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 13:08 Komentariši
  • Hasan

    Hvala za podršku i sigurnost nas korisnika 💪

    14 Marta, 2021 at 14:17 Komentariši
  • Salih

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 14:30 Komentariši
  • Flush

    Hvala na savjetu, sve je ok

    14 Marta, 2021 at 15:55 Komentariši
  • Nihad

    Super upute.lp

    14 Marta, 2021 at 16:12 Komentariši
  • Gandra

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 16:19 Komentariši
  • Her4

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 16:34 Komentariši
  • Kenan

    Hvala na savjetu!

    14 Marta, 2021 at 17:39 Komentariši
  • spahicko92@gmail.com

    James_icio
    Hvala na Brizi o korisnicima 👊

    14 Marta, 2021 at 17:54 Komentariši
  • Alen

    Hvala

    14 Marta, 2021 at 18:07 Komentariši
  • Kemal

    Hvala

    14 Marta, 2021 at 18:13 Komentariši
  • Damir

    Hvalla

    14 Marta, 2021 at 18:57 Komentariši
  • Igor

    Hvala lijepa na savjetima za sigurnu kupovinu.

    14 Marta, 2021 at 19:55 Komentariši
  • Jasmina

    Hvala za savjet

    14 Marta, 2021 at 19:56 Komentariši
  • Anes

    Hvala puno

    14 Marta, 2021 at 20:39 Komentariši
  • Miki

    Hvala na savjetu

    14 Marta, 2021 at 21:25 Komentariši
  • Centa_1

    Svaka cast

    14 Marta, 2021 at 21:56 Komentariši
  • pupoljak

    hvala puno mi je pomoglo

    14 Marta, 2021 at 23:35 Komentariši
  • pupoljak

    hvala

    14 Marta, 2021 at 23:35 Komentariši
  • Sahin_pasa

    Hvala

    15 Marta, 2021 at 01:26 Komentariši
  • Miroslav

    Ok hvala

    15 Marta, 2021 at 08:45 Komentariši
  • Nwotechx

    Top

    15 Marta, 2021 at 11:26 Komentariši
  • Dejan

    Hvala na savjetu

    15 Marta, 2021 at 11:43 Komentariši
  • Slobodan

    Ok

    15 Marta, 2021 at 11:53 Komentariši
  • Kida

    Hvala na savjetima .

    15 Marta, 2021 at 12:01 Komentariši
  • Augustin

    Hvala na savjetima.

    15 Marta, 2021 at 12:36 Komentariši
  • Ramiz

    Hvala za savjet

    15 Marta, 2021 at 12:37 Komentariši
  • Hamza

    Hvala na savjetu, pik je uvijek bi najbolji samo nastavite💪

    15 Marta, 2021 at 16:59 Komentariši
  • Frano

    Hvala na savjetima

    15 Marta, 2021 at 17:55 Komentariši
  • Jhony21

    Imao sam već iskustvo trenutno preko vibera covjek nije uplatio na racun kakoj obecao posle me blokiro ,ljudi samo preko olx poruka pišitee i kad kupujtetr i prodajete

    15 Marta, 2021 at 18:44 Komentariši
  • Dino

    Hvala za savjet

    15 Marta, 2021 at 18:49 Komentariši
  • radmila

    Hvala

    15 Marta, 2021 at 19:29 Komentariši
  • Sabina

    Hvala

    15 Marta, 2021 at 19:39 Komentariši
  • Emir

    Hvala mnogo na upozorenjima

    15 Marta, 2021 at 19:43 Komentariši
  • Nikola

    Hvala

    15 Marta, 2021 at 19:58 Komentariši
  • edomedo

    Hvala

    15 Marta, 2021 at 20:00 Komentariši
  • Hadis79

    Hvala na savjetima

    15 Marta, 2021 at 20:28 Komentariši
  • Knopfler01

    Razumijem

    15 Marta, 2021 at 21:18 Komentariši
  • Kele

    Hvala Vam…

    15 Marta, 2021 at 21:21 Komentariši
  • Dilfa_sa

    Hvala za info

    15 Marta, 2021 at 23:15 Komentariši
  • Ahmed

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 01:12 Komentariši
  • Tolj braco cobet

    Super str

    16 Marta, 2021 at 06:16 Komentariši
  • bracocobe

    Super steeeeeb

    16 Marta, 2021 at 06:17 Komentariši
  • Krle

    Hvala na savjetu

    16 Marta, 2021 at 09:01 Komentariši
  • Srđan

    Hvala na informaciji

    16 Marta, 2021 at 11:50 Komentariši
  • Munever

    Hvala na savjetima i radu na zastiti korisnika olx

    16 Marta, 2021 at 11:51 Komentariši
  • Senad

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 12:33 Komentariši
  • Gorandjo

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 12:42 Komentariši
  • Kenan

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 13:04 Komentariši
  • Aida

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 15:58 Komentariši
  • Damir

    Hvala na korisnim informacijama…

    16 Marta, 2021 at 17:07 Komentariši
  • Samka

    Hvala na savjetu

    16 Marta, 2021 at 17:26 Komentariši
  • Goran

    Korisne informacije. Hvala

    16 Marta, 2021 at 17:47 Komentariši
  • sead parič

    Hvala ua savjeze

    16 Marta, 2021 at 19:02 Komentariši
  • Inka

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 20:18 Komentariši
  • Rafsa

    Hvala na savjetima

    16 Marta, 2021 at 21:48 Komentariši
  • Kejsy

    Hvala

    16 Marta, 2021 at 23:24 Komentariši
  • Enes

    Hvala

    17 Marta, 2021 at 03:23 Komentariši
  • Zejnil

    Hvala na korisnim informacijama

    17 Marta, 2021 at 07:36 Komentariši
  • Zejnil

    Hvala na savjetu

    17 Marta, 2021 at 07:37 Komentariši
  • Impactbv

    Hvala za instrukcije

    17 Marta, 2021 at 09:04 Komentariši
  • Bas89

    Hvala na savjetima, ubuduće strogo se drzim vasih instrukcija

    17 Marta, 2021 at 10:39 Komentariši
  • Harus

    Hvala vam na informacijama

    17 Marta, 2021 at 12:54 Komentariši
  • smetalo

    Hvala Vam, meni su ove informacije i upozorenja bili od koristi. Nesto od ovog sam vec iskusio odnosno bio prevareen, a za neke sam spreman zahvaljujuci Vama.

    17 Marta, 2021 at 13:13 Komentariši
  • Mirza

    Odlicni savjeti!

    17 Marta, 2021 at 13:39 Komentariši
  • Hamdo hodzic

    Hvala

    17 Marta, 2021 at 17:58 Komentariši
  • Bojan

    Korisno i pohvalno.Hvala

    17 Marta, 2021 at 18:21 Komentariši
  • Senid123

    Hvala na savjetima

    17 Marta, 2021 at 18:37 Komentariši
  • hasko025

    Hvala na savjetu

    17 Marta, 2021 at 19:37 Komentariši
  • Belma

    Hvala na savjetu

    17 Marta, 2021 at 20:01 Komentariši
  • Srdjan

    Hvala 😁

    17 Marta, 2021 at 21:51 Komentariši
  • Mirsad

    Hvala vam😀

    17 Marta, 2021 at 22:04 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetu

    17 Marta, 2021 at 23:42 Komentariši
  • Atif

    Hvala na zaista vaznim savjetima !

    18 Marta, 2021 at 07:12 Komentariši
  • Enis Hajric

    Hvala

    18 Marta, 2021 at 09:39 Komentariši
  • Fuad

    Vrlo korisni savjeti

    18 Marta, 2021 at 12:01 Komentariši
  • Darko

    Hvala

    18 Marta, 2021 at 14:16 Komentariši
  • Darko

    Hvala …

    18 Marta, 2021 at 14:17 Komentariši
  • Darko

    Ok hvala

    18 Marta, 2021 at 14:31 Komentariši
  • Adin

    Hvala na savjetu

    18 Marta, 2021 at 14:32 Komentariši
  • SASA

    Hvalaa

    18 Marta, 2021 at 16:41 Komentariši
  • Ino

    Hvala na savjetu

    18 Marta, 2021 at 17:08 Komentariši
  • Darko

    Hvala na savjetu

    18 Marta, 2021 at 17:10 Komentariši
  • Emir

    Jako korisne informacije. Bravo OLX TIM

    18 Marta, 2021 at 17:35 Komentariši
  • Ahmed

    Hvala na savjetu

    18 Marta, 2021 at 20:39 Komentariši
  • Mujo

    Hvala na savjetu

    18 Marta, 2021 at 20:43 Komentariši
  • Milan

    Hvala na informacijama

    19 Marta, 2021 at 07:30 Komentariši
  • Nedim

    Hvala za info

    19 Marta, 2021 at 11:43 Komentariši
  • Tanex

    Hvala

    19 Marta, 2021 at 16:13 Komentariši
  • Tarik

    Hvala na savjetima

    19 Marta, 2021 at 16:19 Komentariši
  • Tarik

    Hva na savjetima

    19 Marta, 2021 at 16:19 Komentariši
  • Sasa_80

    Ja svaki dan dobijem bar jednu poruku….Tipa :Ako je jos dostupno da se javim na email..sve prevaranti..resavajte te profile..svi su napravljeni u skorije vrijeme..A HVALA NA PODRZCI..

    19 Marta, 2021 at 18:39 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Pozdrav,

      Molimo da nam navedene profile prijavite na e-mail pomoc@olx.ba.

      Hvala unaprijed!

      22 Marta, 2021 at 08:55 Komentariši
  • AngelsRose

    Hvala Vam.

    19 Marta, 2021 at 19:33 Komentariši
  • Tomislav

    Hvala

    19 Marta, 2021 at 19:53 Komentariši
  • AliDela

    Hvala.

    20 Marta, 2021 at 03:04 Komentariši
  • Rijad

    Hvala na savjetu!

    20 Marta, 2021 at 10:15 Komentariši
  • Zijad

    Hvala na savjetu

    20 Marta, 2021 at 10:47 Komentariši
  • Nihad

    hvala na savjetima RESPEKT

    20 Marta, 2021 at 11:03 Komentariši
  • Avdo

    Iskreno se zahvaljujem na lijepim i korisnim savjetima

    20 Marta, 2021 at 12:30 Komentariši
  • Sanjin

    Hvala za savjet

    20 Marta, 2021 at 12:36 Komentariši
  • Milan984

    Hvala na savjetu

    20 Marta, 2021 at 13:26 Komentariši
  • kesicd

    Hvala na savjetu

    20 Marta, 2021 at 17:26 Komentariši
  • Iwkos

    Hvala za obavijest ❤️❤️

    20 Marta, 2021 at 17:30 Komentariši
  • Bosanac001

    Hvala na savjetu

    20 Marta, 2021 at 20:35 Komentariši
  • Mirsad1958

    Puno hvala na savjetu.

    20 Marta, 2021 at 21:49 Komentariši
  • Dejana

    Hvala na inf

    21 Marta, 2021 at 07:24 Komentariši
  • Sajdin

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 09:07 Komentariši
  • Ahmet

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 09:40 Komentariši
  • Sabid

    Hvala na inf.

    21 Marta, 2021 at 10:32 Komentariši
  • Amir

    Hvala vam

    21 Marta, 2021 at 11:00 Komentariši
  • Zoranbp

    Hvala za informaciju

    21 Marta, 2021 at 11:04 Komentariši
  • Tarik

    Hvala za savjet

    21 Marta, 2021 at 12:21 Komentariši
  • Goran

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 12:52 Komentariši
  • Ekrem

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 13:04 Komentariši
  • Amel

    Hvala za savjet

    21 Marta, 2021 at 13:25 Komentariši
  • charli232

    pridržavam se savjeta ,hvala!

    21 Marta, 2021 at 16:26 Komentariši
  • Adiamer Musanovic

    👌💪🏻😊

    21 Marta, 2021 at 18:17 Komentariši
  • Djordje

    Hvala na savjetu

    21 Marta, 2021 at 18:37 Komentariši
  • AprilijaRs

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 19:15 Komentariši
  • Tecra

    Veoma korisni savjeti.

    21 Marta, 2021 at 19:44 Komentariši
  • tenisac

    Hvala.
    Vrlo korisni savjeti.

    21 Marta, 2021 at 20:31 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetu

    21 Marta, 2021 at 22:11 Komentariši
  • Kenan

    hvala na sugestiji

    21 Marta, 2021 at 22:51 Komentariši
  • Aldijana

    Hvala na savjetima.

    21 Marta, 2021 at 23:15 Komentariši
  • Amel

    Hvala

    21 Marta, 2021 at 23:24 Komentariši
  • Ivica

    Imateli viber za kontakt mozda

    22 Marta, 2021 at 07:46 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      OLX administraciju možete kontaktirati putem telefona 033/407-700 ili putem e-maila pomoc@olx.ba.

      Lijep pozdrav!

      22 Marta, 2021 at 08:53 Komentariši
  • Samir80

    Nasjeo sam jednom uplatom preko westerna unaprijed iako je taj klrisnik imao verifikovan telefon. Prijavljeno u policiju i evo vec 7 godina ništa 🙂

    Savjeti su korisni za one koji su ih procitali

    L.p.

    22 Marta, 2021 at 08:26 Komentariši
  • Muamer

    Hvala na korisnim savjetima

    22 Marta, 2021 at 11:10 Komentariši
  • Dijana

    Hvala na savjetu

    22 Marta, 2021 at 12:34 Komentariši
  • Manjo

    Hvala na obavijesti..

    22 Marta, 2021 at 12:37 Komentariši
  • FAHRUDIN

    hval na savjetu

    22 Marta, 2021 at 13:48 Komentariši
  • Sofa

    Hvala na informaciji

    22 Marta, 2021 at 15:03 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu

    22 Marta, 2021 at 17:58 Komentariši
  • Almir

    Hvala na savjetu

    22 Marta, 2021 at 20:23 Komentariši
  • Jasmi

    Sigurnost na prvom mijesti

    22 Marta, 2021 at 20:52 Komentariši
  • maxxumtrek

    moze

    22 Marta, 2021 at 21:17 Komentariši
  • Osmic5

    Hvala za savjet

    23 Marta, 2021 at 09:15 Komentariši
  • Ahmed

    Hvala na savjetu

    23 Marta, 2021 at 09:57 Komentariši
  • Amil2010

    Hvala na savjetu!!

    23 Marta, 2021 at 10:45 Komentariši
  • Stjepan

    Hvala

    23 Marta, 2021 at 10:58 Komentariši
  • Benjamin Turkic

    Hvala OLX.ba

    23 Marta, 2021 at 14:13 Komentariši
  • Muris

    Hvala na savjetu

    23 Marta, 2021 at 14:56 Komentariši
  • Sinisa

    Hvala na informacijama.

    23 Marta, 2021 at 15:43 Komentariši
  • Almir

    Hvala za savjet

    23 Marta, 2021 at 15:45 Komentariši
  • Zoran

    Hvala na korisnim informacijama

    23 Marta, 2021 at 16:24 Komentariši
  • vm2011

    Hvala na savjetu!

    23 Marta, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Edhem

    Hvala vam

    23 Marta, 2021 at 18:36 Komentariši
  • mensura

    Hvala na opomeni

    23 Marta, 2021 at 18:56 Komentariši
  • Ciki

    Hvala na korisnim savjetima

    23 Marta, 2021 at 18:57 Komentariši
  • Samela Kapur

    Da su svi profi kao VI, i da štite kupce, bilo bi lako.

    23 Marta, 2021 at 19:04 Komentariši
  • Dario

    Hvala

    23 Marta, 2021 at 19:58 Komentariši
  • Zeljko

    Hvala

    23 Marta, 2021 at 20:24 Komentariši
  • Almir

    Hvala za savjet

    23 Marta, 2021 at 20:38 Komentariši
  • Ed Nukic

    Hvala na obavijesti i uputama.

    23 Marta, 2021 at 20:58 Komentariši
  • Caar

    Hvala

    23 Marta, 2021 at 21:30 Komentariši
  • Tomic82

    Hvala na savjetu

    23 Marta, 2021 at 22:20 Komentariši
  • alko2

    Hvala na informacijama

    23 Marta, 2021 at 22:49 Komentariši
  • Damir

    Hvala

    23 Marta, 2021 at 23:44 Komentariši
  • Salmir

    Hvala na savjetu

    24 Marta, 2021 at 00:28 Komentariši
  • Nusret

    Hvala na savjetu i upozorenjima, svaka Vam čast na velikoj brizi nas korisnika, jer nas ima puno naivnih.

    24 Marta, 2021 at 07:50 Komentariši
  • Elvis

    Hvala

    24 Marta, 2021 at 10:06 Komentariši
  • Asmir

    Hvala na savjetima

    24 Marta, 2021 at 12:42 Komentariši
  • Marija

    Hvala na savjetu

    24 Marta, 2021 at 13:14 Komentariši
  • DeVito86

    Hvala 🙃

    24 Marta, 2021 at 19:58 Komentariši
  • Sinisapd79

    Hvala na savjetima

    24 Marta, 2021 at 22:10 Komentariši
  • Ljupubipisapa

    Hvala na savjetu.takodje na podrsci

    24 Marta, 2021 at 22:22 Komentariši
  • Milenko

    Hvala!

    25 Marta, 2021 at 06:40 Komentariši
  • Milenko

    Hvala

    25 Marta, 2021 at 06:41 Komentariši
  • Denis

    Svaka čast na iscrpnom objašnjenju.

    25 Marta, 2021 at 08:57 Komentariši
  • Adnan Ireiz

    Hvala na info

    25 Marta, 2021 at 09:01 Komentariši
  • Danijel

    Supeer

    25 Marta, 2021 at 09:12 Komentariši
  • Mladen

    Hvala na savjetu!

    25 Marta, 2021 at 10:13 Komentariši
  • Zoka64

    Hvala za info.

    25 Marta, 2021 at 13:31 Komentariši
  • samorajvosa1

    hvala puno na savjetima lp

    25 Marta, 2021 at 16:41 Komentariši
  • samorajvosa1

    u svako slučaju hvala još jednom što brinite o nam lp

    25 Marta, 2021 at 17:13 Komentariši
  • Amir

    Hvala na savjetu

    25 Marta, 2021 at 18:02 Komentariši
  • Elma

    Hvala na savjetu 🙂

    25 Marta, 2021 at 18:20 Komentariši
  • Aida

    Hvala na savjetu

    25 Marta, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Avdo

    Iskreno hvala na lijepim savjetima i blagovremenoj pomoći

    25 Marta, 2021 at 21:44 Komentariši
  • Asad tutun

    Hvala na savjetu

    25 Marta, 2021 at 22:28 Komentariši
  • Zoran

    Hvala na savjetu

    25 Marta, 2021 at 22:33 Komentariši
  • Rade_BL17

    Hvala za savjet!

    25 Marta, 2021 at 23:23 Komentariši
  • Nermin78

    Hva na savjetu

    26 Marta, 2021 at 00:57 Komentariši
  • Aco

    Hvala Vam na savjetima. Lp

    26 Marta, 2021 at 09:59 Komentariši
  • Edin

    Thx

    26 Marta, 2021 at 10:11 Komentariši
  • Saša

    Hvala na info

    26 Marta, 2021 at 11:21 Komentariši
  • 777emir777

    Hvala na korisnim informacijama

    26 Marta, 2021 at 18:13 Komentariši
  • Viktor

    Hvala

    26 Marta, 2021 at 18:13 Komentariši
  • Toni

    Super

    26 Marta, 2021 at 19:13 Komentariši
  • Toni

    Hvala

    26 Marta, 2021 at 19:14 Komentariši
  • Toni

    Dobar savjet

    26 Marta, 2021 at 19:30 Komentariši
  • Bojan

    Hvala

    26 Marta, 2021 at 21:52 Komentariši
  • Njego

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 00:08 Komentariši
  • noname

    hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 08:02 Komentariši
  • Aco

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 10:01 Komentariši
  • ŠEMSO

    Hvala na savjetima
    Lp

    27 Marta, 2021 at 11:01 Komentariši
  • ŠEMSO

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 11:01 Komentariši
  • Lazar

    Hvala na savijetu

    27 Marta, 2021 at 11:12 Komentariši
  • Milan

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 12:46 Komentariši
  • Aleksandar

    Hvala na upozorenjima

    27 Marta, 2021 at 17:41 Komentariši
  • Velidnt

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 20:23 Komentariši
  • Alen

    Hvala

    27 Marta, 2021 at 20:57 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala na savjetu

    27 Marta, 2021 at 21:20 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala, veoma korisno

    27 Marta, 2021 at 21:22 Komentariši
  • Goran

    Ok! Hvala za savjete…

    27 Marta, 2021 at 21:40 Komentariši
  • Azur

    Hvala na savjetu. Top

    27 Marta, 2021 at 22:23 Komentariši
  • Nemanja

    Hvala

    27 Marta, 2021 at 22:38 Komentariši
  • Nemanja

    Hvala mnogo

    27 Marta, 2021 at 22:38 Komentariši
  • Mico

    Hvala, korisno je dosta l.p

    27 Marta, 2021 at 23:14 Komentariši
  • Enis Hajric

    Hvala na savjetu

    28 Marta, 2021 at 10:29 Komentariši
  • chure70

    👌

    28 Marta, 2021 at 11:22 Komentariši
  • Malidzo

    Hvala na savjetu

    28 Marta, 2021 at 11:42 Komentariši
  • Aleksandar

    Hvala

    28 Marta, 2021 at 13:29 Komentariši
  • Daniel Dilber

    hvala na savjetu

    28 Marta, 2021 at 15:36 Komentariši
  • Izet

    Hvala na savjetu.

    28 Marta, 2021 at 19:03 Komentariši
  • VedoSrebrenik

    Prije 3 dana sam uspješno odradio kviz, ali još uvijek nije doznačen OLX kredit.

    28 Marta, 2021 at 23:19 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Pozdrav,

      Molimo da nam se javite putem e-maila na pomoc@olx.ba da provjerimo da li ste uspješno završili kviz.

      29 Marta, 2021 at 09:16 Komentariši
  • Amer skulic

    Hvala na informaciji

    29 Marta, 2021 at 00:13 Komentariši
  • gedon

    Hvala

    29 Marta, 2021 at 00:57 Komentariši
  • Reddragon

    Hvala na savjetu

    29 Marta, 2021 at 02:11 Komentariši
  • moojo

    Hvala na upozorenju

    29 Marta, 2021 at 11:29 Komentariši
  • Zare

    Vrlo korisna informacija!

    29 Marta, 2021 at 15:27 Komentariši
  • Darko

    Mi se moramo šaltati po viberu i slično jer Olx ne izbacuje svaki put poruke!!!

    29 Marta, 2021 at 16:05 Komentariši
  • n3mir

    Hvala
    Lp

    29 Marta, 2021 at 16:52 Komentariši
  • Slobodan

    Hvala

    29 Marta, 2021 at 21:54 Komentariši
  • Esad

    Hvala na uputama

    30 Marta, 2021 at 00:25 Komentariši
  • Petar

    Hvala na savjetima

    30 Marta, 2021 at 12:31 Komentariši
  • Azur

    super preporuke

    30 Marta, 2021 at 15:22 Komentariši
  • Jasko_co

    Hvala

    30 Marta, 2021 at 16:15 Komentariši
  • Amir

    Hvala na savjetu

    30 Marta, 2021 at 17:21 Komentariši
  • Dragan

    Hvala

    30 Marta, 2021 at 21:10 Komentariši
  • Sajmonsay

    Hvala

    30 Marta, 2021 at 21:13 Komentariši
  • Asko

    Hvala na savjetu

    30 Marta, 2021 at 22:05 Komentariši
  • Pedja

    Hvala sto se trudite da nas zastitite.

    30 Marta, 2021 at 22:10 Komentariši
  • Bonano mo

    Hvala na korisnim informacijama, pozdrav urednistvu😊

    30 Marta, 2021 at 22:36 Komentariši
  • Dragan

    Hvalaaa

    30 Marta, 2021 at 23:17 Komentariši
  • Vjekoslav

    Hvala..

    31 Marta, 2021 at 08:25 Komentariši
  • Igor

    Hvala na info

    31 Marta, 2021 at 09:08 Komentariši
  • Elvis

    Hvala

    31 Marta, 2021 at 09:37 Komentariši
  • Dunja

    Hvala puno na savjetima

    31 Marta, 2021 at 09:45 Komentariši
  • Ermin

    Hvalaaa

    31 Marta, 2021 at 10:56 Komentariši
  • Alen

    Hvala na obavijesti

    31 Marta, 2021 at 19:06 Komentariši
  • Amer

    Hvala na savjetima

    31 Marta, 2021 at 19:08 Komentariši
  • Amer

    Hvala

    31 Marta, 2021 at 19:09 Komentariši
  • Eldi

    Hvala na savjetu

    31 Marta, 2021 at 21:11 Komentariši
  • Saša

    Hvala na savjetima.

    31 Marta, 2021 at 22:31 Komentariši
  • Srđan

    Hvala

    31 Marta, 2021 at 22:34 Komentariši
  • Martensice

    Korisno.

    31 Marta, 2021 at 22:37 Komentariši
  • Damir

    Hvala na savjetima

    31 Marta, 2021 at 23:12 Komentariši
  • Hasmir

    Hvala na informaciji

    1 Aprila, 2021 at 08:34 Komentariši
  • Hasmir

    Hvala na savjetu

    1 Aprila, 2021 at 08:35 Komentariši
  • nosonja

    bravo

    1 Aprila, 2021 at 08:48 Komentariši
  • Bojan

    Hvala na savjetu.

    1 Aprila, 2021 at 15:56 Komentariši
  • Edah

    Hvala

    1 Aprila, 2021 at 16:54 Komentariši
  • Midhat

    Dobro za procitati treba svako

    1 Aprila, 2021 at 20:15 Komentariši
  • Stevo

    Hvala na Informaciji

    1 Aprila, 2021 at 20:44 Komentariši
  • Anonimus

    Hvalaa

    1 Aprila, 2021 at 21:41 Komentariši
  • Ranko

    Ja bi malo pisao o olx dopunama..tj.za istaknute artikle..malo mi nelogicno da kada kupim odredjeni broj kredita i uplatim da np.moje vozilo nude istaknuto 48h u svojoj kategoriji bez automatske obnove..cim istekne tih 48h vi ga automatski bacate malte ne na zadnju stranicu..mogao bu bar ostati jos 24 h..u prvih 10 stranica..ja cesto kupujem olx kredite i uplacujem za idredjene artikle..em ste dosta poslupili..i jos tako ga drsko bacite na zacelje. Nadam se da necu nikoga uvrediti..ovim komentarom i mojim zapazanjem .lijep pozdrav

    1 Aprila, 2021 at 21:43 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Kategorija vozila je jedna od najvećih kategorija i dnevno se objavi na hiljade oglasa. Također, navedena kategorija broji veliki broj izdvajanja, tako da po isteku Vašeg izdvojenog oglasa na pozicijama iza svih izdvojenih.

      Lijep pozdrav!

      2 Aprila, 2021 at 10:13 Komentariši
  • Ranko

    Da Vam se zahvalim na iscrpnim informacijama i sabjetima kako da zastitimo postene clanove Vase stranice.

    1 Aprila, 2021 at 21:45 Komentariši
  • Edo Duračić

    Hvala

    1 Aprila, 2021 at 22:18 Komentariši
  • Shadow

    Hvala

    2 Aprila, 2021 at 00:43 Komentariši
  • Redzo

    Vrlo poucno i u praksi aktivni savjeti za zastitu svojih korisnika. Zahvaljujem se upozorenju. Liep pozdrav.

    2 Aprila, 2021 at 05:43 Komentariši
  • Almanah62

    Hvala

    2 Aprila, 2021 at 13:11 Komentariši
  • Stipe313

    Hvala

    2 Aprila, 2021 at 15:33 Komentariši
  • AdinKurtovicAK

    Hvala na savjetu

    2 Aprila, 2021 at 19:11 Komentariši
  • Drasko

    Hvala

    2 Aprila, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Dejan

    Hvali na informacijama.

    2 Aprila, 2021 at 20:01 Komentariši
  • Dragoljub

    Hvala na informaciji

    2 Aprila, 2021 at 21:12 Komentariši
  • Nedzad

    Hvala na savjetu

    3 Aprila, 2021 at 08:42 Komentariši
  • Amir

    Hvala

    3 Aprila, 2021 at 11:38 Komentariši
  • Milos Simic

    Vrlo korisno.Hvala

    3 Aprila, 2021 at 11:57 Komentariši
  • Merry

    Prosao vam je rok za onaj poklon. Sklonite sa zaglavlja onu objavu sada. Vec je 3.april. 😊

    3 Aprila, 2021 at 13:03 Komentariši
  • Mehemed26

    Hvala na savjetu.

    3 Aprila, 2021 at 13:59 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetima.

    3 Aprila, 2021 at 20:07 Komentariši
  • Mijat

    Hvala mnogo.

    3 Aprila, 2021 at 21:10 Komentariši
  • Vahid

    Korisni savjeti. Hvala

    3 Aprila, 2021 at 21:23 Komentariši
  • Adelin

    Hvala na savjetu

    3 Aprila, 2021 at 22:28 Komentariši
  • Jasna104

    Hvala na informacijama i savjetima

    3 Aprila, 2021 at 23:20 Komentariši
  • Amer

    Hvala za savjet

    4 Aprila, 2021 at 00:52 Komentariši
  • Edin

    Hvala

    5 Aprila, 2021 at 08:31 Komentariši
  • Branka

    Hvala na savjetu

    5 Aprila, 2021 at 18:42 Komentariši
  • az55

    Ljep poz

    6 Aprila, 2021 at 09:52 Komentariši
  • Rajko

    Koliki je popust za višeclane porodice

    17 Aprila, 2021 at 19:15 Komentariši
  • Rajko

    Koliki je popust za višeclakne porodice

    17 Aprila, 2021 at 19:16 Komentariši
  • Okrob

    Ok !Hvala na savjetu.

    17 Maja, 2021 at 15:37 Komentariši
  • Milan

    Zanimljivo.

    17 Maja, 2021 at 15:43 Komentariši
  • __Xtreme__

    Sve je ok samo da se malo jos regulise oko OLX Premium Dostave..

    17 Maja, 2021 at 16:16 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Pozdrav,

      Vaše konkretne sugestije u vezi OLX integrisane dostave možete nam dostaviti putem e-maila na pomoc@olx.ba. Drago nam je da ste zadovoljni i nadamo se da ćemo Vaše zadovoljstvo u budućnosti dići na još viši nivo.

      Hvala unaprijed na eventualnim sugestijama i srdačan pozdrav!

      18 Maja, 2021 at 10:46 Komentariši
  • Željko Kusturić

    Hvala!

    17 Maja, 2021 at 17:32 Komentariši
  • Fuad

    Puno hvalaaa!!

    17 Maja, 2021 at 17:54 Komentariši
  • daadoo74

    Hvala Olx…

    17 Maja, 2021 at 18:16 Komentariši
  • Ranko

    Hvala na iscrpnim savjetima

    17 Maja, 2021 at 18:16 Komentariši
  • dadomandic@gmail.com

    Korisno

    17 Maja, 2021 at 18:52 Komentariši
  • Dejan

    Hvala na savetu.

    17 Maja, 2021 at 19:25 Komentariši
  • Zijad122

    Hvala na savjeru

    17 Maja, 2021 at 19:34 Komentariši
  • Zijad122

    Hvala na savjetu

    17 Maja, 2021 at 20:41 Komentariši
  • Vainasrs

    Hvala za savjet

    17 Maja, 2021 at 21:12 Komentariši
  • Diamqu

    Hvala

    17 Maja, 2021 at 21:28 Komentariši
  • Senad

    Hvala na savjetu

    17 Maja, 2021 at 21:32 Komentariši
  • first_x

    Hvala.

    17 Maja, 2021 at 21:42 Komentariši
  • Mato1970

    Hvala

    17 Maja, 2021 at 22:03 Komentariši
  • Mato

    Hvala.

    17 Maja, 2021 at 22:04 Komentariši
  • Mato

    Hvala na info

    17 Maja, 2021 at 22:04 Komentariši
  • Ale

    Hvala

    17 Maja, 2021 at 22:22 Komentariši
  • Sead

    🙂

    17 Maja, 2021 at 23:06 Komentariši
  • Sabke

    Čuvajte se upita koji dolaze sa 066194556. Uglavnom se jave preko Viber-a. Phishing stranicu koju koriste je UREDJENO-dostava.xyz gdje traže podatke o vašoj kartici za navodnu uplatu pri kupovini vašeg artikla.

    17 Maja, 2021 at 23:09 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Hvala Vam na komentaru. U toku dana ćemo objaviti novi blog članak koji navodi primjere potencijalne prevare baš putem Vibera i navedene stranice.
      Navedeno nije oficijelna OLX.ba stranica i iskreno se nadamo da će i ostali korisnici kao Vi uočiti da se radi o pokušaju prevare.

      Srdačan pozdrav od OLX tima!

      18 Maja, 2021 at 10:43 Komentariši
  • Amer

    Hvala za savjet

    17 Maja, 2021 at 23:26 Komentariši
  • muhidin

    Hvala na korisnim savjetima…lp

    18 Maja, 2021 at 00:54 Komentariši
  • Anis

    Ok hvala

    18 Maja, 2021 at 01:56 Komentariši
  • Haris

    Hvala na savjetu

    18 Maja, 2021 at 06:05 Komentariši
  • Dragan Janjić

    Hvala

    18 Maja, 2021 at 08:55 Komentariši
  • Dragan Janjić

    Hvala na savetima

    18 Maja, 2021 at 08:56 Komentariši
  • Elvedin

    Hvala za korisne informacije.

    18 Maja, 2021 at 09:28 Komentariši
  • Miki_75

    Hvala na savjetu

    18 Maja, 2021 at 11:20 Komentariši
  • Kenan Junuzovic

    Sta je sa ovim korisnicima piše dostava a neće da dostave robu ,neko rezanje ne svidja mi se neću ja u kalesiju ići po kopačke

    18 Maja, 2021 at 12:25 Komentariši
  • Zijad122

    Teeba pripaziti jer u zadnje vrijeme se bas desavaju prevare znam licno par lica koji su prevareni

    18 Maja, 2021 at 12:33 Komentariši
  • hukic77

    Hvala za savjet

    18 Maja, 2021 at 14:37 Komentariši
  • Stalone4

    Hvala!

    18 Maja, 2021 at 15:15 Komentariši
  • Sadik subašić

    Hvala

    18 Maja, 2021 at 15:38 Komentariši
  • Lozinka

    Hvala na korisnim savjetima

    18 Maja, 2021 at 17:06 Komentariši
  • Radr

    Dobri savjeti

    18 Maja, 2021 at 17:31 Komentariši
  • Miladin

    Hvala na savjetu

    18 Maja, 2021 at 19:45 Komentariši
  • Miladin

    Hvala

    18 Maja, 2021 at 19:45 Komentariši
  • Zdenko

    Hvala

    18 Maja, 2021 at 21:57 Komentariši
  • Zdenko

    Hvala na savjetu

    18 Maja, 2021 at 21:57 Komentariši
  • Benjamin

    Hvala na savjetu

    18 Maja, 2021 at 22:27 Komentariši
  • Aleksandar

    Hvala na savjetu

    19 Maja, 2021 at 07:52 Komentariši
  • Nisrin

    Hvala za korisne informacije.

    19 Maja, 2021 at 07:55 Komentariši
  • Mehic s1

    Hvala na savjetu

    19 Maja, 2021 at 08:38 Komentariši
  • Stefan

    Hvala

    1 Juna, 2021 at 03:11 Komentariši

Objavite komentar