Top
Ajdinovići – Najbolja destinacija za investiciju - OLX blog
fade
8091
post-template-default,single,single-post,postid-8091,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Ajdinovići – Najbolja destinacija za investiciju

Prilika koja se ne propušta

U okviru S.R.C.E. Ajdinovići na raspolaganju za prodaju šest manjih luksuzno uređenih planinskih kućica/bungalova

Da li ste razmišljali o tome da možda postanete vlasnik nekretnine koja se nalazi u prvom i jedinom all-inclusive sportsko rekreativnom centru u BiH?

Prilika da uživate u vlastitoj nekretnini, na bajkovitoj lokaciji okruženi crnogoričnom šumom i voćnjacima se ne propušta!

Izaberite planinske kuće/bungalove u okviru S.R.C.E Ajdinovići, jedinog turističkog naselja sa 4* koje je smješteno nedaleko od magistralnog puta Sarajevo – Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo.

Stanpromet agencija za nekretnine, ekskluzivni posrednik u prodaji nudi šest manjih luksuzno uređenih planinskih kućica/bungalova vrhunskog kvaliteta gradnje. Njihovim odabirom imate pravo pristupa i ostalim sadržajima ovog centra kao što su: sportski tereni s opremom (fudbalski, košarkaški, teniski i odbojkaški teren), staze za šetnju, trčanje i biciklizam, otvoreni bazeni (ležaljke i peškiri), salon za zabavu (bilijar, pikado, stolni nogomet), dječija igraonica zatvorenog i otvorenog tipa, ski staza i dječiji ski lift, spa centar (zatvoreni bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople ležaljke) te fitness centar i parking.

Kupovinom nekretnine u ovoj najboljoj destinaciji za investiciju dobijate mogućnost brzog povrata uloženih sredstava, jer budući vlasnici imaju priliku da svoje nekretnine kratkoročno iznajmljuju kroz infrastrukturu kompleksa. Također, vlasnici ovih nekretnina imaju pogodnost neometanog i neograničenog korištenja svih sadržaja kako u ljetnom tako i u zimskom periodu.

Planinska kućica/bungalov se sastoji od prizemlja sa dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom, te sprata sa jednom sobom i balkonom. Tlocrtna površina iznosi 20m2, ukupna površina 35m2 sa pripadajućim zemljištem dok je sa pripadajućim baštama i parking mjestima ova površina od 60m2 do 94m2. Smještena na nadmorskoj visini od 950 metara u borovoj šumi i uređenoj prirodi, ova nekretnina nudi savršen odmor i ljeti i zimi te je idealna za sve one koji obožavaju mir i tišinu.

Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ovih kućica/bungalova jeste izrazito kvalitetna gradnja, kao i moderni materijali završne obrade.

Svaka od kućica/bungalova posjeduje urbanističku dozvolu, građevinsku dozvolu, upotrebnu dozvolu, priključak struje i vode, grijanje podno na pelet, videonadzor, wi-fi, digitalnu TV, poseban ulaz, parking mjesto i terasu s pogledom na Centar Ajdinovići.

Cijena planinske kućice/bungalova iznosi 150.000KM s napomenom da svaki od vlasnika ima mogućnost da odmah potpiše ugovor o zakupu – na jednu ili na pet godina.

Zavisno koji od perioda zakupa odaberete, potpisom ugovora dobijate automatski povrat vaše investicije, odnosno novac unaprijed – za godinu dana povrat iznos 15.000,00 KM, a za pet godina 55.000,00 KM.

Za vrijeme trajanja ugovora o zakupu koji se potpisuje na period od 1-5 godina, vlasnik nekretninu koristi 4 sedmice godišnje u željenim intervalima koji se dogovaraju unaprijed. Osim toga, stiče pravo korištenja smještaja i u drugim jedinica još dodatne četiri sedmice uz popust na sve usluge od 33%. Ova ponuda se odnosi na maksimalno četiri odrasle osobe i četvoro djece, s tim da sedmice korištenja nekretnina ne mogu biti „vezane“ uz pravo korištenja najviše jedne sedmice u jednom mjesecu, osim ukoliko ugovorom nije postignut drugačiji dogovor sporazumnih strana.

Svi troškovi održavanja (tekućeg i redovnog), kao i troškovi režija su obaveza Centra. Za vrijeme trajanja ugovora svakih sedam godina se vrši zamjena namještaja po principu ponuda i svi vlasnici glasaju i biraju jednoobraznu opciju, s tim da ove troškovi snosi Centar uz uslov da je nekretnina pod aktivnim najmom najmanje 2,5 godine prije izmjene ili ima potpisan ugovor na sljedeće tri godine. Za vrijeme trajanja ugovora o zakupu Nekretnina se osigurava, s napomenom da vlasnik nekretnine i Centar Ajdinovići solidarno plaćaju i biraju polisu osiguranja, polisu koja glasi na ime vlasnika a vinkulirana je na Centar.

Planinske kućice/bungalovi se prodaju opremljeni kao na fotografijama. Dodatne detalje možete vidjeti na klikom ovdje kao i 360 prezentaciju na linku.

Naravno tu je i agent Stanpromet – agencije za nekretnine Hadis Kadić kojeg možete kontaktirati na 062/830-830 ili na ajdinovici@stanpromet.ba. Požurite jer je ovo prilika koja se ne propušta!

 

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar