Novosti

Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2021. godine

Top 5 najvrijednijih korisnika u novembru 2021. godine

Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu novembru, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Unisex604
– Vaxy7
– goodsell123
– dzevdet73
– MirzaGod

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.


  Napisao:

  Objavljeno 21.12.2021 u 12:00  3
  Ostavite odgovor

  2 Teme za komentare
  1 Odgovori teme
  0 Sljedbenici
   
  Većina je reagovala na komentar
  Najtoplija nit komentara
  Unisex604

  Hvala

  Providur12

  Kako je moguće da nagrađeni za oktobar budu 1.12.2021 a odmah 21.12 nagrađeni za novembar ,a sada je 26.01 2022 a nema nagrađenih za decembar . Hoću reči da nema logike da se to više ne ureduje i neko vodi računa da se vrednuje od 1. do 1. u mjesecu

  Poštovani,

  Dobitnike za mjesec oktobar smo objavili 25.11.2021 što možete i vidjeti na našem blogu. Praksa je da u aktuelnom mjesecu objavljujemo listu najvrijednijih korisnika za prethodni mjesec i objava se ne vezuje za tačno precizirani datum. Hvala unaprijed na razumijevanju i srdačan pozdrav!