Top
Kupoprodajni put na OLX.ba - OLX blog
fade
8529
post-template-default,single,single-post,postid-8529,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Kupoprodajni put na OLX.ba

Potreba i želja kupovine i prodaje vozila nastavlja drastično rasti iz godine u godinu. Odlična vijest je što na OLX.ba možete pronaći mnoštvo filtera i savjeta sa kojim možete brže i lakše doći do željenog vozila.

Kategorija vozila na našoj stranici i dalje drži prvo mjesto najbrojnije i najaktivnije kategorije. Više od 260.000 jedinstvenih korisnika posjeti mjesečno ovu kategoriju sa ciljem kupoprodaje vozila. Trenutno u kategoriji možemo pronaći preko 42.000 novih i polovnih vozila, a od toga više od 30.000 automobila.

Kupovina polovnih vozila je više zastupljena na našim prostorima, što donosi jedan vid rizika koji iziskuje mnogo istraživanja prije same kupovine. Dostupnost velike baze vozila i filtera, korisnicima pospješuje samu pretragu i pronalazak željenog modela vozila. Ovim procesom olakšavamo put kupcima koji će brže doći do automobila, a prodavaoci do klijenta.

Kroz vizualni prikaz kupovnog i prodajnog puta želimo vam predstaviti etape kroz koje prolazi kupac ili prodavaoc kako bi ostvarili cilj uspješne kupovine ili prodaje vozila na OLX.ba.

Kako doći do vozila na OLX.ba?

Kupovina automobila se može prikazati kroz nekoliko etapa. Kupci žele da uživaju prilikom kupovine, a ponajviše ih veseli mogućnost izbora u smislu postojanja različitih izbora za zadovoljenje njihovih potreba.

Detaljan prikaz kupovnog puta vozila pogledajte klikom na sliku.

Kako prodati vozilo na OLX.ba?

Etape prodaje možemo objasniti kroz procese:

  • Prije korištenja OLX.ba
  • Tokom prodaje na OLX.ba
  • Nakon prodaje putem OLX.ba

Detaljan prikaz prodajnog puta vozila pogledajte klikom na sliku.

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar