Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u junu 2022. godine - OLX blog
fade
8564
post-template-default,single,single-post,postid-8564,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u junu 2022. godine

Vrijedni korisnici,

Ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu junu koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavaca i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja OLX.ba, steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Vaxy7
PcOner
sasale
LaptopPRO
seha117

Hvala vam na doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar