Top
OLX.ba poruke - OLX blog
fade
9040
post-template-default,single,single-post,postid-9040,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX.ba poruke

Sa više od 3 miliona registrovanih korisnika, OLX.ba je nezaobilazno mjesto za povezivanje ljudi s ciljem kupovine, prodaje ili razmjene proizvoda i usluga. Kada je u pitanju kupoprodajni proces na OLX.ba, komunikacija igra ključnu ulogu, te je važno imati efikasan način razmjene informacija.

 

OLX poruke predstavljaju sistem komunikacije koji olakšava kontakt između korisnika OLX platforme. Bilo da ste prodavac koji želi odgovoriti na upit zainteresovanih kupaca ili kupac koji ima dodatna pitanja o proizvodu, OLX poruke vam omogućavaju jednostavnu i brzu razmjenu informacija. OLX poruke su jednostavne za korištenje i prilagođene vašim potrebama. Također, navedena funkcionalnost omogućava sigurniju komunikaciju između korisnika. OLX.ba preporučuje OLX poruke kao jedini ispravan i siguran način komunikacije.

 

U nastavku ćemo detaljnije objasniti sve opcije koje su vam na raspolaganju pri korištenju OLX poruka.

Nepročitane poruke

Jedna od korisnih opcija je označavanje poruka kao nepročitanih, što vam omogućava da pratite nove poruke i upite potencijalnih kupaca.

 

Spašene poruke 

Opcija spašavanja poruka omogućava vam da na jednom mjestu sačuvate sve važne informacije i poruke koje su značajne za buduće kupoprodajne procese.

 

Oznake

Opcija “Oznake” u OLX porukama omogućava vam da označite određene poruke odabirom željenih ključnih riječi, te na osnovu odbranih oznaka možete vršiti  filtriranje poruka. Opcija “Oznake” je dostupna na desktop/web verziji OLX.ba.

 

Status pročitano

Uz opciju “Viđeno” možete biti sigurni da je vaša poruka pročitana, te vam je omogućeno praćenje komunikacije sa drugim korisnicima OLX platforme. Status “Viđeno” je dostupan na desktop/web verziji OLX.ba i na iOS aplikaciji.

 

Pretraga poruka

Opcija “Pretraži poruke” na OLX.ba može biti veoma korisna ako želite pronaći poruke o određenom proizvodu, pratiti komunikaciju sa određenim korisnikom ili pretraživati poruke putem ključnih riječi.

 

Pošalji oglas

Opcija “Pošalji oglas” je dostupna na desktop/web verziji OLX.ba i predstavlja jednostavan način za sigurno slanje proizvoda putem OLX brze dostave direktno iz konverzacije sa kupcem.

 

Izbriši razgovor

Uz opciju “Izbriši razgovor” možete ukloniti poruke koje vam više nisu potrebne za dalji proces komunikacije ili kupoprodaje.

 

Vidi konverzacije/poruke

Opcija “Vidi konverzacije/poruke” olakšava korisnicima praćenje komunikacije i upravljanje porukama koje su povezane sa određenim oglasom na OLX.ba. Opcija je dostupna na desktop/web verziji OLX.ba, kao i na Android i iOS aplikacijama.

 

Prosječno vrijeme odgovora

Prikaz prosječnog vremena odgovora na poruke od strane prodavca na OLX platformi pruža informaciju o brzini odgovara na poruke korisnika. Ova informacija je korisna za kupce koji žele brze odgovore ili hitnu komunikaciju sa prodavcem. Važno je napomenuti da stvarno vrijeme odgovora može zavisiti od više faktora, poput zauzetosti prodavca ili vremena potrebnog za prikupljanje informacija o proizvodu. Prosječno vrijeme odgovora je dostupno na desktop/web verziji OLX.ba i Android aplikaciji.

 

OLX stikeri

OLX.ba nudi raznolik izbor OLX stikera koji predstavljaju dodatnu dimenziju komunikacije i omogućavaju korisnicima da izraze ideje na kreativan način.

 

OLX.ba poruke su ključ za uspješno povezivanje sa drugim korisnicima OLX platforme. Iskoristite prednosti OLX poruka kako biste ostvarili uspješnu i sigurnu komunikaciju, kao i poboljšali kupoprodajno iskustvo na OLX.ba.

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

 

 

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar