Top
Ideje za uređenje vrta i okućnice - OLX blog
fade
9085
post-template-default,single,single-post,postid-9085,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Ideje za uređenje vrta i okućnice

Uređenje vrta može biti zabavan i kreativan proces. U nastavku smo pripremili nekoliko ideja koje vam mogu pomoći pri planiranju vašeg vrta iz snova.  

 

Pravi vrtni nameštaj i biljke mogu napraviti opuštajuću atmosferu i stvoriti vašu oazu za odmor. Bilo da angažujete arhitektu za pomoć ili krenete u avanturu uređivanja sami, sigurni smo da će iskustvo biti zabavno.

 

Bez obzira na veličinu vašeg vrta ili čak teras,  u nastavku donosimo niz korisnih savjeta koji će vam pomoći da ga pretvorite u prekrasan prostor.

 

Planiranje prostora

Prije nego što počnete uređivati vrt, važno je napraviti detaljan plan prostora. Razmotrite veličinu vrta, prirodno svjetlo, položaj biljaka i prostor za sjedenje. Inspiraciju za stil uređenja možete pronaći online, a opcije su bezbrojne.

 

 

Odaberite prave biljke

Prilikom odabira biljaka za vrt, važno je uzeti u obzir lokalne uvjete i zahtjeve biljaka. Razmislite i o klimi u području gdje živite. Odaberite biljke koje će uspjeti u tim uvjetima i koje će se estetski uklopiti.

 

Bonus savjet: Sukulenti i kaktusi ne zahtijevaju puno pažnje te je njihovo održavanje jednostavnije za razliku od većih biljaka, a ne zauzimaju puno prostora. Posebno ako se radi o uređenju manje terase.

 

Zabava za djecu

Ako imate malu djecu kojoj želite spremiti ljetno osvježenje, bazen na napuhavanje je idealno rješenje. Ovisno o veličini vrta, u ponudi možete pronaći dimenziju koja će se tačno uklopiti u prostor.

 

 

Stvorite funkcionalne zone

Napravite raspored vrta kako biste ga iskoristili maksimalno. Možete imati zonu za sjedenje, prostor za roštiljanje ili dječje igralište. 

 

 

Širok asortiman proizvoda potrebnih za uređenja vrta i okućnice možete pogledati putem linka:
https://vrt.iweb.ba

Belma
Nema komentara

Objavite komentar