Top
Spašene pretrage - OLX blog
fade
9101
post-template-default,single,single-post,postid-9101,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Spašene pretrage

 

Da li vam se desilo da ste danima u potrazi za jednim proizvodom i čekate da se pojavi onaj idealni? 

 

Pri prelasku na novu OLX.ba platformu našim korisnicima je omogućena opcija spašenih pretraga. Ova opcija posebno može pomoći našim korisnicima ukoliko se radi o kupovini vozila ili nekretnine za kojima traganje traje duže vrijeme. 

 

Ne zaboravite da je potrebno da ste registrovani OLX korisnik kako biste mogli spasiti pretragu.

 

Prvobitno, u polje za pretragu unesite pojam koji tražite. U našem slučaju je to automobil Audi Q3.

 

 

Nakon izlistanih rezultata pretrage za pojam “Audi Q3”, možete odmah spasiti pretragu ili odabrati neki od ponuđenih filtera, te na taj način suziti pretragu na grad ili cijenovni rang koji vam odgovara.

Spašavanjem pretrage imate mogućnost da putem notifikacije tj e-mailom budete obaviješteni kada se pojave novi rezultati pretrage. 

 

 

Nakon klika na “Spašene pretrage” možete odabrati da li želite dobivati obavijesti o spašenoj pretrazi (uključeno/isključeno) ili ukoliko ste pronašli željeni proizvod istu pretragu i obrisati.

 

 

Spašene pretrage kao opcija postoje i na OLX mobilnoj aplikaciji, gdje za spašavanje koristite oznaku zvjezdice na samom vrhu.

 

 

Za svako novo ulistavanje koje je povezano sa pretragom koju ste spasili dobijate push notifikaciju na aplikaciju mobilnog uređaja. 

 

Pridružite se OLX zajednici i preuzmite besplatne mobilne aplikacije sa Google Play Storea i App Store-a.

 

Želimo vam sretnu i uspješnu kupoprodaju!

Belma
2 0 komentara
  • Mersad Delic

    Svaki put kada udjem u spasene pretrage ili kada ih refresham, istog trena mi se iskljuci opcija primanja notifikacija za svaku pretragu a takodje se i svaka pretraga oboji svaki put pri refreshu kao da su se pojavili novi rezultati u pretragama ali ustvari nisu. Nadam se da cete uskoro rijesiti jer ocigledno ne radi kako treba i nemam uopste uvid da li se pojavio novi rezultat u pretragama ili ne.
    Ovo se desava na Samsung Note 10+ telefonu.
    Hvala

    15 Juna, 2023 at 17:59 Komentariši
    • Belma

      Poštovani,

      hvala na javljanju. Upit je proslijeđen tehničkom timu na provjeru. Trenutno ne bilježimo probleme sa spašenim pretragama na Andorid uređaju. Ukoliko su u pitanju stare spašene pretrage sa stare verzije stranice, one neće raditi ispravno. Potrebno je da ih putem računara obrišete te spasite nove. Također Vas molimo da ažurirate aplikaciju na zadnju verziju 3.8.94.

      Lijep pozdrav

      16 Juna, 2023 at 08:05 Komentariši

Objavite komentar