Top
Olakšaj pretragu i ubrzaj prodaju! - OLX blog
fade
9129
post-template-default,single,single-post,postid-9129,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Olakšaj pretragu i ubrzaj prodaju!

Najpopularnija platforma za kupovinu i prodaju u Bosni i Hercegovini, OLX.ba., sa više od 4.5 miliona aktivnih oglasa kupcima omogućava da jednostavnom pretragom pronađu željeni proizvod ili uslugu. 

 

Pretraga većeg broja oglasa može biti olakšana ako prodavci prilikom objave oglasa označe brend i model svojih proizvoda. Označavanje brenda i modela omogućava korisnicima bržu identifikaciju, precizniju pretragu i filtriranje rezultata pretrage, što u konačnici korisnicima olakšava pronalaženje oglasa koji su predmet njihovog interesovanja.

 

Jedna od najbitnijih prednosti pretrage kroz brend i model jeste u usporedbi različitih oglasa istih specifikacija. Korisnici su u mogućnosti pregledati različite ponude, cijene, stanje i druge relevantne informacije, te odlučiti se za kupovinu proizvoda koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

 

Primjer objave oglasa na OLX.ba uz označavanje brenda i modela

  1. Prijavite se na korisnički profil
  2. Objavi oglasa pristupate putem opcije “Objavi oglas
  3. Unesite naslov vašeg oglasa, na primjer, Samsung S21
  4. Odaberite kategoriju oglasa, “Mobilni uređaji > Mobiteli
  5. Odaberite brend i model oglasa, brend Samsung i model S21
  6. Unesite dodatne informacije o oglasu
  7. Završite objavu oglasa putem opcije “Objavi”.

 

Nakon uspješne objave oglasa, isti je prikazan na vašem profilu, kao i na pretrazi OLX.ba i korak je bliže vašem potencijalnom kupcu.

 

Primjer pretrage oglasa na OLX.ba kroz brend i model – Samsung S21

  1. Prijavite se na korisnički profil
  2. Odaberite kategoriju koju želite pretražiti, “Mobilni uređaji > Mobiteli
  3. Pod opcijom “Proizvođač” odaberite željeni brend, na primjer, Samsung
  4. Nakon odabira brenda oglasa, birate i model istog
  5. Uživajte u pretrazi OLX.ba.

 

Primjer pretrage “Samsung S21” pruža vam mogućnost da pronađete oglase specifične za taj brend i model mobilnog uređaja i da usporedite različite ponude kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

 

Pretraga oglasa na OLX.ba kroz brend i model će vam pomoći da pronađete savršeni proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe. Iskoristite prednosti ove funkcionalnosti i uživajte u jednostavnosti online kupovine na OLX.ba.

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Sedina | OLX.ba
1 Comment
  • Mido

    Na Apple uredjajima ima jako puno problema sa aplikacijom. Poruke se ne vide u cjelosti,kad kupac posalje zahtjev za kupovinu nemoguce je odobriti. Vidi se samo pola prozora

    29 Jula, 2023 at 09:01 Komentariši

Objavite komentar