Top
Predstavljamo nešto novo na našem tržištu - prvi REAL ESTATE SERVIS - OLX blog
fade
9317
post-template-default,single,single-post,postid-9317,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Predstavljamo nešto novo na našem tržištu – prvi REAL ESTATE SERVIS

Savremeni tokovi tržišta zahtijevaju inovativne i jedinstvene usluge koje objedinjuju kompletan servis usluga prema investitorima na tržištu nekretnina. Iz takve ideje nastao je prvi REAL INVEST SERVIS u BiH, koji uključuje kompletan niz usluga od savjetovanja do upravljanja projektom i izgradnjom i vođenja procesa prometovanja nekretninama.

 

Pored tradicionalnih usluga kupovine i prodaje, specijalizirani smo za usluge razvoja nekretnina, dizajn menadžment, upravljanje projektom i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, te organizacijom i relizacijom marketinga i prodaje novogradnje, kao i posredovanje u prodaji starogradnje te kompletan finansijski konsalting.

 

Posvećeni smo pružanju profesionalne usluge i podrške tokom cijelog procesa.

 

SPECIJALNI PAKETI ZA INVESTITORE

 

Investiranje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata nije nimalo jednostavan, ali može biti izuzetno profitabilan biznis, naravno ukoliko se radi na pravi način i uz profesionalni tim koji dobro poznaje lokalno tržište, kao i sve procese koji podrazumijevaju razvoj, ulaganje, izgradnju i prodaju nekretnina.

 

I tu dolazimo mi, Real Invest Group doo, sa svim znanjem, stečenim vještinama, iskustvom, mrežom kontakata i “know how” filozofijom koja vama skida teret obaveza, u trenutku kad se odlučujete okušati u investiranju u nekretnine. Pružamo, na jednom mjestu, kompletnu uslugu investitorima, od razvoja nekretnina, dizajn menadžment, vođenja i upravljanja projektom i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, te organizacije i realizacije marketinga i prodaje novogradnje, kao i kompletnog financijskog savjetovanja. 

Investitor treba samo da usvoji plan i prati izvještaje dinamike gradnje i prodaje, te toka novca, jer mi smo real estate servis.

 

Investitori su nas prepoznali kao pouzdanog partnera koji radi ne samo klasični konsalting, nego i na raspolaganje stavlja kompletan stručni tim ljudi koji u ime investitora vodi i izvršava sve procese.

 

  • Razvoj nekretnine: Vodimo Vas kroz cijeli proces razvoja nekretnine, od odabira lokacije, pripreme, pravne analize, konceptualizacije, kupovine do pribavljanjasvih  potrebnih dozvola i saglasnosti za početak radova.
  • Dizajn menadžment: Kada je u pitanju realizacija arhitektonskih projekata, dizajn menadžment je neizostavan element koji garantira uspješnu izgradnju objekta i obuhvaća širok spektar aktivnosti ključnih za koordinaciju, praćenje i optimizaciju svih faza projekta, od inicijalne ideje do finalnog projekta.
  • Upravljanje projektom i izgradnjom: Upravljanje projektom i izgradnjom obuhvaća koordinaciju svih učesnika u gradnji, počev od kordinacije i ishođenja dozvola za gradnju, komunikacija sa nadležnim službama i inspekcijama do aktivnosti kod tehničkog prijema i upotrebne dozvole te upisa objekta u vlasništvo i posjed.

 

Također dio ovog procesa su I pregovori i odabir izvođača i dobavljača, pravna podrška, te konstantna komunikacija sa svim učesnicima, praćenje dinamike i kvalitete radova u ime investitora, kao i obračuni mjesečnih situacija. Pružamo tehničku podršku u svim fazama gradnje te savjetujemo investitora i u procesu finansiranja projekta, uključujući komunikaciju i koordinaciju sa bankama.

 

MARKETING I PRODAJA NOVOGRADNJE:

Analiza tržišta kupaca i trenutnih potreba tržišta, određivanje prodajnih cijena i uslova prodaje, kao i organizacija marketing kampanja, pregovori i ugovaranja sa potencijalnim kupcima, prisustvovanje na potpisu svih ugovora u ime investitora, te praćenje naplate i primopredaja nekretnine kupcu, dio su naše ponude u području marketinga i prodaje.

 

 

Želite da investirate pozovite nas. Imamo spremne lokacije za gradnju! http://www.rig.ba/

 

CERTIFICIRANA AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA

 

Kao licencirana agencija za promet nekretnina pružamo širok spektar usluga, uključujući posredovanje u prodaji i najmu nekretnina, sertifikovano savjetovanje i vođenje kupoprodajnog procesa. 

Prednost RIG Agencije leži u korektnom, poštenom, odgovornom i profesionalnom odnosu prema klijentima. Agencijski tim stručnjaka dobro je upoznat sa lokalnim tržištem nekretnina i posjeduje dugogodišnje iskustvo u sektorima prodaje, inženjeringa, investicija, prava i finansija.

 

Naši licencirani agenti su na razpolaganju da vode kompletan kupoprodajni proces, pokazivanje, pregovore, savjetovanje o finansiranju i svim pitanjima koje se mogu pojaviti tokom procesa, osiguravajući nesmetanu i uspješnu transakciju, a vaše iskustvo nimalo stresno.

 

  • Upravljanje izgradnjom kuće: Sa dugogodišnjim iskustvom tu smo da upravljamo i nadgledamo sve aspekte izgradnje Vaše kuće, od planiranja i dizajna do izvođenja i završetka/uplanjenja objekta.

UGODNA ISKUSTVA SU NEZABORAVNA

 

U okviru Real Invest Group kompanije, razumijevajući da je svaki klijent jedinstven i da ima različite ciljeve i aspiracije, posvećeni smo pružanju sveobuhvatne usluge kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za nekretninama i investicijama. Zbog toga imamo personalizovan pristup svakom klijentu sa svojim radom. Imamo tim stručnjaka koji je posvećen da vam pomogne da postignete svoje ciljeve i donesete pametne odluke o ulaganju. 

 

Rad sa našom kompanijom može pružiti niz pogodnosti, uključuje stručno vodstvo, uštedu vremena, smanjenje stresa, pristup resursima i podršku tokom cijelog procesa. Bilo da ste prvi put kupac kuće/stana ili iskusni investitor u nekretnine, naš servis će Vam pomoći da postignete svoje postavljene ciljeve i učinite proces što efikasnijim i bez stresa.

 

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći da svoju viziju nekretnine pretvorite u stvarnost.

 

www.rig.ba 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar