Top
Brza i jednostavna prodaja automobila: Od objave do prodaje u pet dana - OLX blog
fade
9378
post-template-default,single,single-post,postid-9378,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Brza i jednostavna prodaja automobila: Od objave do prodaje u pet dana

Impresivan statistički podatak je da OLX.ba dnevno posreduje u prodaji čak 450 automobila, dok je dosad objavljeno više od šest miliona oglasa. Svaki mjesec, preko 260.000 jedinstvenih korisnika pretražuje vozila na OLX.ba.

 

OLX.ba, vodeća lokalna platforma za kupoprodaju, u potpunosti je transformisala način prodaje automobila. Sa šest miliona ulistanih automobila i 450 prodanih dnevno, OLX.ba se etablirao kao omiljena destinacija za one koji traže ili prodaju vozila.

 

Više od 2,5 miliona internet korisnika u Bosni i Hercegovini prepoznalo je OLX.ba kao najpouzdaniju i najbržu platformu za trgovinu vozilima. Kategorija vozila na OLX.ba je i dalje najposjećenija među svim kategorijama, dok se brojke prodaje putem ove platforme neprestano povećavaju.

Svaki mjesec, preko 260.000 jedinstvenih korisnika pretražuje na OLX.ba, s ciljem brze i učinkovite kupoprodaje vozila.

 

 

Platforma OLX.ba nudi više od 67 hiljada dostupnih vozila, uključujući automobile, motocikle i teretna vozila, od kojih je 35.000 automobila. Osim velike ponude, OLX.ba omogućava korisnicima upotrebu brojnih filtera kako bi pronašli savršeno vozilo koje odgovara njihovim potrebama i budžetu, čime štede dragocjeno vrijeme u procesu pretrage.

OLX.ba nudi veliki broj vozila i korisnih filtera koji olakšavaju pretragu i pronalazak željenog automobila. Ovaj proces ne samo da štedi vrijeme kupcima, već i pomaže prodavcima da pronađu svoje kupce u rekordnom roku.

 

 

Kako funkcioniše brz i jednostavan proces od objave do prodaje vozila na OLX.ba?

Objava oglasa: Prvi korak je objava oglasa za prodaju vozila. OLX.ba omogućava da lako dodate sve potrebne informacije i slike vozila.

Jednostavno pretraživanje: Nakon objave oglasa, on postaje dostupan hiljadama potencijalnih kupaca. OLX platforma omogućava brz pregled i pretragu svih informacija o vozilu.

Olakšana komunikacija: Zainteresovani kupci mogu vas kontaktirati putem OLX.ba kako bi postavili pitanja ili dogovorili testiranje vozila.

Pregled i testiranje: Nakon pregovora, možete dogovoriti pregled i testiranje vozila. OLX.ba pomaže brzo povezivanje i komunikaciju kupaca i prodavaca.

Brza prodaja: Zahvaljujući velikom prometu i jednostavnom procesu, vaše vozilo može biti prodano u prosjeku za samo pet dana od objave oglasa.

Osim stalnih unapređenja najposjećenijih kategorija, OLX.ba tim nastavlja razvijati nove sadržaje na samoj platformi kako bi korisnicima pružio još bolje iskustvo.

Ukoliko već niste korisnik vodeće lokalne kupoprodajne platforme, pridružite se OLX zajednici i preuzmite besplatne mobilne aplikacije sa Google Play Store-a i App Store-a ili putem web stranice www.olx.ba.

Belma
Nema komentara

Objavite komentar