Top
Pridružite se najvećoj trci i šetnji u Evropi - Race For The Cure 2023 - OLX blog
fade
9306
post-template-default,single,single-post,postid-9306,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pridružite se najvećoj trci i šetnji u Evropi – Race For The Cure 2023

Utrka/šetnja za ozdravljenje „Race For The Cure“ , čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke će biti održana 1. oktobra u Sarajevu, na platou ispred Sarajevo City Centra.

 

Učešćem u trci/šetnji humanitarnog karaktera građani mogu pomoći osobama oboljelim od karcinoma dojke kroz prikupljanje potrebnih sredstava i podizanje svijesti javnosti o ovom oboljenju. Prikupljena sredstva su od izuzetnog značaja, s obzirom da je svake godine u Evropi dijagnosticirano 500.000 novih slučajeva oboljenja od karcinoma dojke, a 130.000 osoba nažalost izgubi život.

 

Svi prihodi su usmjereni za mamografske preglede u ruralnim područjima BiH i pomoć ženama oboljelim od karcinoma dojke.

 

Više informacija o tome kako se registrovati, pridružiti ili sponzorisati postojeći tim možete pročitati na OLX.ba platformi klikom na ikonicu “RFTC 2023”.

Ovim putem pozivamo sve OLX korisnike da izvrše prijavu, okupe porodicu, prijatelje, kolege i budu dio ove humane priče.

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar