Top
Septembar u znaku automobila: Golf Fest i Sarajevo Motor Show - OLX blog
fade
9280
post-template-default,single,single-post,postid-9280,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Septembar u znaku automobila: Golf Fest i Sarajevo Motor Show

U Sarajevu su tokom septembra održana dva automobilska događaja – Golf Fest i Sarajevo Motor show. OLX.ba je kao najveća platforma za kupovinu i prodaju automobila podržala ove značajne manifestacije.

 

OLX.ba – Ponosni partner Golf Fest-a i Sarajevo Motor Show-a 

 

Golf Fest, koji je prvi put održan 2018. godine, postao je mjesto okupljanja svih onih koji dijele strast prema vozilu Golf. Šesti po redu Golf Fest, koji je održan 02. i 03. septembra na Vilsonovom šetalištu i na Trgu kod Vijećnice nije bio izuzetak. Tokom događaja, posjetioci su mogli uživati u prigodnim izložbama vozila i defilea kroz grad.

 

 

Izložba nekoliko primjeraka VW Golf 1 i Golf 2 proizvedenih prije više od 40 godina u Tvornici automobila Sarajevo (TAS) u Vogošći nas je podsjetila zašto je ovaj brend vozila posebno drag sarajevskoj publici. TAS je bila autoindustrija koja je proizvodila razna Volkswagenova vozila (Volkswagen Buba, Volkswagen Golf I, Volkswagen Golf II, Volkswagen Golf III, Jetta 1, Jetta 2 i drugi). 

 

“Golf” i dalje važi za jedan od najtraženijih pojmova na našoj platformi, gdje trenutno možete pronaći više od 3.000 Golf vozila.

 

Jesenji Sarajevo Motor Show, održan od 06. do 10. septembra, bio je centar automobilskih inovacija. 

 

Ispred Aria centra, ljubiteljima novih i električnih vozila predstavljena su vozila najnovije tehnologije i savremenog dizajna dok su ljubitelji starijih automobila mogli uživati u izložbi Oldtimer-a. Pored izložbi program je uključivao Tuning, dB Drag Meet i Super Cars Show, a posjetioci su imali priliku i testirati vozila na licu mjesta.

 

Manifestacija se održala u okviru  preventivne “Akcije za sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini“, s ciljem smanjenja broja saobraćajnih nesreća sa najtežim posljedicama u našoj zemlji.

 

Podrška OLX.ba događajima ovog tipa je dokaz interesovanja i predanosti autoindustriji kao i podrške kupcima i prodavcima. Nadamo se da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti, donoseći još više uzbudljivih trenutaka ljubiteljima automobila u Bosni i Hercegovini.

 

Vaš OLX.ba

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar