Top
Nova opcija na OLX.ba - Dostupno odmah - OLX blog
fade
9293
post-template-default,single,single-post,postid-9293,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Nova opcija na OLX.ba – Dostupno odmah

Svakog mjeseca, više od 24 miliona korisnika posjeti OLX.ba, kako bi jednostavno, sigurno i povoljno pronašli svoj savršeni dom, kupili ili prodali automobil, pronašli odličan posao, te pronašli ili prodali širok asortiman proizvoda.

 

Trenutno je na OLX.ba platformi aktivno više od 4.500.000 oglasa, te se svakodnevno objavljuje i aktivira više od 16.000 novih oglasa. Upravo zbog velikog broja oglasa, OLX je lansiranjem nove verzije platforme omogućio korištenje nove opcije “Dostupno odmah“, koja vam omogućava brzo i jednostavno pronalaženje tačno onoga što vam je potrebno. Izdvojiti se i biti jedinstven u svijetu oglašavanja donosi brojne pogodnosti akterima kupoprodaje, a upravo uz opciju “Dostupno odmah” kupoprodaja nikada nije bila brža.

 

Opciju “Dostupno odmah” prodavci mogu odabrati prilikom objave ili uređivanja oglasa na OLX.ba. Odabirom navedene opcije, proizvod ili usluga koju nudite smatra se odmah dostupnom, bez čekanja ili izradu po narudžbi. Sve što je potrebno učiniti jeste započeti proces narudžbe putem OLX brze dostave i proizvod koji je predmet vašeg interesovanja može biti na vašoj adresi brže i jednostavnije. Više informacija o funkcionisanju OLX brze dostave možete pogledati na našem Centru za pomoć na link-u OLX brza dostava.

 

Prednosti nove opcije “Dostupno odmah“:

 

– Proizvod je na stanju i odmah dostupan za proces kupoprodaje

 

– Jednostavna i brza prodaja: Kupci su skloniji kupovini proizvoda koji su dostupni odmah, što povećava šanse prodavcu za bržom prodajom proizvoda ili usluga

 

– Jednostavna i brza kupovina: Opcija omogućava kupcima da odmah kupe proizvod ili uslugu, bez čekanja ili izradu po narudžbi

 

– Olakšana komunikacija: Kupci koji su zainteresovani za kupovinu proizvoda ili usluga kontaktiraju prodavca kako bi saznali da li je proizvod još uvijek dostupan. Međutim, kada se oglas označi kao “Dostupno odmah“, kupac može biti siguran da je proizvod na raspolaganju i može odmah dogovoriti proces kupoprodaje sa prodavcem

 

– Veća vidljivost: Oglasi koji su označeni kao “Dostupno odmah” istaknuti su i veća je vjerovatnoća da će biti primijećeni od strane kupaca. Odabirom filtera “Dostupnost oglasa” pri pretrazi, pretražujete samo oglase koji su trenutno na stanju.

 

– Poboljšan proces kupoprodaje: Proces kupoprodaje je brži i jednostavniji, što poboljšava ukupno kupoprodajno iskustvo na OLX.ba.

 

Iako se oglasi označeni kao “Dostupno odmah” smatraju dostupnim za proces kupoprodaje, postoje slučajevi kada se proizvod ne može iz određenih razloga odmah isporučiti. S toga, OLX.ba savjetuje sve korisnike da obrate posebnu pažnju pri odabiru opcije “Dostupno odmah”, te da istu koriste za oglase koji su zaista na stanju.

 

Ako se proizvod označi kao “Dostupno odmah“, a nije dostupan, potrebno je izvršiti prijavu oglasa putem opcije “Prijavi oglas”. Prijavom oglasa uz dokaz, oglas se uklanja sa OLX.ba platforme i osigurava se da se na pretrazi prikazuju isključivo relevantni i ažurirani oglasi dostupni za proces kupoprodaje, što u konačnici OLX čini uređenim i preglednim kupoprodajnim mjestom. Korisnike koji vrše ispravne prijave nagrađujemo bonus OLX kreditom.

 

Izdvojite se i budite jedinstveni. Pridružite se OLX zajednici. 

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar