Top
Dan zaljubljenih: Ideje za poklon - OLX blog
fade
9638
post-template-default,single,single-post,postid-9638,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Dan zaljubljenih: Ideje za poklon

Bliži nam se Dan zaljubljenih i službeno je u toku trka za savršeni poklon. Posjetite OLX.ba i pronađite najbolji poklon za Valentinovo.

 

1. Parfem

 

Bezvremenski klasici kao što su čokolada, buket cvijeća i personalizirana čestitka neki su od najromantičnijih poklona za Dan zaljubljenih. Međutim, jedan od njih je i parfem. Sa parfemom ne možete pogriješiti, ali da biste izabrali jedan trebate znati ukus druge osobe.

 

Ako vam je potrebna inspiracija pogledajte ponudu OLX Shop-a ParfemiZaVas gdje ćete zasigurno pronaći onaj idealni.

 

2. Valentinovo kod kuće: OLX&Chill

 

Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih su oni koji vam omogućavaju da provedete više vremena zajedno.

Ako vam je potreban TV ili projektor, na OLX-u možete pronaći vrhunske brendove po najpovoljnijim cijenama. Ako već imate ovu opremu, sve što vam je potrebno je nekoliko zvučnika ili soundbar da biste stvorili kino atmosferu kod kuće.

 

3. Slika

 

 

Ako želite pobjeći od tradicionalnog okvira sa vašom omiljenom fotografijom, uvijek možete odabrati umjetničku sliku. Na OLX-u ćete pronaći veliki izbor slika na platnu, digitalnih portreta, ali i vintage slika koji će ovaj poklon učiniti još posebnijim.

 

4. Zvučnik

 

Ako vaša bolja polovina voli da sluša muziku, šta kažete na Bluetooth zvučnik kao poklon za Dan zaljubljenih? Na OLX-u ćete pronaći najnovije modele, kao i vintage zvučnike. Na primjer, Marshall zvučnici služe kao ukrasni detalj u svakoj prostoriji i imaju odličan kvalitet zvuka.

 

5. Giftbox

 

Poklon setovi kozmetičkih proizvoda nalaze se na skoro svakoj listi poklona za Dan zaljubljenih, i to s dobrim razlogom. Praktični su, pristupačni i veoma korisni za svakodnevni život. Na OLX-u ćete pronaći poklon setove kozmetičkih proizvoda, šminke, njege lica, tijela i još mnogo toga. 

 

6. Romantična večera

Još jedan način na koji možete provesti kvalitetno vrijeme skupa jeste spremanje vašeg omiljenog jela. Kako čitav proces ne bi bio komplikovan preporučujemo korištenje Air Fryer-a sa kojim su jela spremna za maksimalno trideset minuta.

7. Outdoor i fitness oprema 

 

Ako vaš partner voli planinarenje i provoditi vrijeme na otvorenom potražite kvalitetne planinarske cipele/čizme, ruksak ili termosicu za topla pića.

 

 

 

Za parove koji zajedno brinu o svom zdravlju i aktivnom načinu života, Valentinovo je sjajna prilika da vaš poklon bude nešto što će ih motivisati u fitness ciljevima. Set bučica ili tegova mogu biti odličan poklon za trening kod kuće. Ako vaš partner voli jogu ili pilates, razmislite o poklonu poput kvalitetne prostirke (strunjače)  ili pilates lopte.

 

Nadamo se da ste pronašli inspiraciju i da će vaš odabir poklona biti savršen izraz vaše ljubavi. 

 

SRETNO VALENTINOVO! 

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar