Top
Izvještaj završenih promocija oglasa - OLX blog
fade
9793
post-template-default,single,single-post,postid-9793,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Izvještaj završenih promocija oglasa

Uspješan pregled i praćenje učinkovitosti promocije oglasa ključno je za uspjeh prodajne strategije na vašem OLX nalogu. Izvještaj promocije predstavlja novi alat koji korisnicima pruža uvid u performanse promocija oglasa.

 

Promocije oglasa

 

Pregled promocija oglasa omogućava korisnicima brz pristup svim relevantnim informacijama o njihovim promocijama na jednom mjestu. 

 

  • Odaberite opciju “Moj OLX”, a nakon toga odjeljak “Promocije”
  • Za pregled završenih promocija kliknite na opciju “Završene”

  • Uspješno ste pristupili panelu završenih promocija na kojem vam je dostupan detaljan izvještaj promocija i nova opcija za ponovno izdvajanje oglasa.

 

Prikaz opcije na iOS aplikaciji

 

 

Prikaz opcije na Android aplikaciji

 

Izvještaj završenih promocija oglasa

 

 

Ključna komponenta novog izvještaja promocije jesu detaljni analitički podaci. Za svaku završenu promociju dostupan je izvještaj koji sadrži podatke kao što su podaci o vremenu i periodu trajanja promocije, ukupnom broju pregleda tokom promocije, posjete po izvorima i  slično.

 

Metrika promocija oglasa pruža korisnicima detaljniji uvid u učinkovitost njihovih promocija i omogućava im da prilagode svoje prodajne strategije u skladu sa rezultatima. 

 

Putem e-mail notifikacije korisnici se obavještavaju o završenoj promociji oglasa i imaju mogućnost brzog pregleda detaljnog izvještaja završene promocije.

 

 

Izdvoji ponovo

 

Klikom na opciju “Izvoji ponovo” na panelu završenih promocija, otvaraju vam se dostupne opcije promocije oglasa, klasično i premium izdvajanje.

 

 

Izvještaj promocije predstavlja novi standard u analizi učinkovitosti promocije oglasa, sa mogućnošću pregleda svih promocija na jednom mjestu, jednostavnom obnovom završenih promocija i detaljnom metrikom.

 

Transformišite način na koji pristupate i organizujete promocije oglasa i povećajte vašu podaju već danas.

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar