Top
Objava nekretnine na OLX.ba - OLX blog
fade
9832
post-template-default,single,single-post,postid-9832,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Objava nekretnine na OLX.ba

Nekretnine čine jednu od najpopularnijih kategorija na OLX.ba, te broje više od 24.000 aktivnih oglasa.

 

Nekretnine su podijeljene u potkategorije: 

 

Kako objaviti nekretninu?

  • Nakon uspješne prijave na korisnički profil odabirom opcije “Objavi oglas” potrebno je odabrati “Nekretnina” kao vrstu oglasa kojeg želite objaviti.

  • Odaberite kategoriju vaše nekretnine. Na primjer, kategorija Stan na dan”.

  • Unesite obavezne i dodatne informacije o vašoj nekretnini. Obavezne informacije u kategoriji “Stan na dan” su tip nekretnine, broj soba, kvadratura, check in i check out.

Nastojte navesti što više detalja. Ako je kupac dobro informisan o nekretnini u ponudi, vaša prodaja ili iznajmljivanje nekretnine će biti olakšano. Svaka dodatna informacija može pomoći vašoj nekretnini da se istakne.

 

  • Odaberite lokaciju i unesite adresu vaše nekretnine. 

U slučaju da lokacija na vašem nalogu nije lokacija nekretnine koju objavljujete, putem opcije “Promijeni lokaciju” u mogućnosti ste odabrati ispravnu lokaciju vaše nekretnine. Na primjer, imate registrovanu agenciju za nekretnine u Sarajevu, ali objavljujete oglas za stan u Mostaru, putem opcije “Promijeni lokaciju” birate lokaciju na kojoj se vaša nekretnina nalazi.

  • Unesite naslov oglasa i  postavite cijenu nekretnine. Ispravna prodajna cijena ključ je za kvalitetan oglas. Budite direktni sa traženom cijenom. Dobit ćete puno više odgovora od kupaca kada vašoj nekretnini dodate vrijednost.

  • U mogućnosti ste odabrati i dodatna polja, kao i unijeti detaljni opis vaše nekretnine.

  • Odaberite fotografije vaše nekretnine.

Uspjehu objavljenog oglasa doprinose i kvalitetne fotografije, na taj način kupac može da vizualizira sve detalje koje ste spomenuli u oglasu. Uzmite vremena za snimanje i učitavanje kvalitetnih fotografija vaše nekretnine, iste će učiniti vaš oglas autentičnim i izdvojiti ga od ostalih oglasa na OLX.ba platformi.

 

  • Posljednji korak objave vaše nekretnine jeste odabir vidljivosti oglasa.

 

U slučaju novoobjavljenog oglasa, ponudit će vam se timer koji odbrojava do besplatne aktivacije oglasa. Besplatna vremenska aktivacija oglasa će se ponuditi svim korisnicima koji nemaju aktivnih oglasa u naplativoj kategoriji u kojoj žele objaviti oglas. Period do besplatne aktivacije oglasa iznosi do 5 dana.

Više informacija o besplatnoj vremenskoj aktivaciji oglasa možete pogledati na našem blog članku OBJAVI OGLAS BESPLATNO

 

Ukoliko želite aktivirati oglas uz OLX kredit, ostvarujete popust na aktivaciju oglasa. Cijene aktivacije nisu fiksne i ovise od preostalog vremena do besplatne aktivacije oglasa. Aktivaciju oglasa vaše nekretnine možete izvršiti na period od jednog, tri ili šest mjeseci.

 

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Sedina | OLX.ba
Nema komentara

Objavite komentar