Top
Tri godine postojanja Pik.ba - OLX blog
fade
136
post-template-default,single,single-post,postid-136,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Tri godine postojanja Pik.ba

Dragi naši,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je u subotu, 31. marta 2012. Pik.ba proslavio treću godinu postojanja.

Za vrijeme koje vam stojimo na usluzi postali smo centralno kupoprodajno mjesto u Bosni i Hercegovini sa više od 150 miliona učitavanja, blizu 2 miliona posjeta i 500 hiljada objavljenih artikala mjesečno. Za impresivne brojke dugujemo zahvalnost našim brojnim članovima kojih je trenutno više od 360 hiljada i koji su međusobno napravili promet od oko 4 milijarde KM.

Pik.ba je do danas bio podrška humanitarnim akcijama, sponzor i pokrovitelj brojnih evenata, omogućili smo vam svu tehničku podršku od interaktivne mape posjećenosti artikala do Iphone i Android aplikacija, što ćemo i dalje činiti i brinuti se da ostanemo ukorak sa svim novitetima.

Neophodno je napomenuti da je Pik.ba Team zadužžen za saradnju sa korisnicima i rješavanje svih sporova, naporno radio kako bi vam omogućili svakodnevno trgovanje putem našeg sajta.

Tokom protekle tri godine, lansirali smo PikPay i eKupon, projekte na koje smo ponosni, a koje smo pokrenuli uz pomoć naših partnera. Naravno, najveća zahvalnost za naše iskustvo pripada preteči Pika, nezaboravnom Dernek.ba koji je zauvijek ostavio utisak na brojne domaće interent korisnike.

Hvala vam što ste uz nas, a mi ćemo se truditi da vam i dalje dajemo razloge da svakodnevno posjećujete naš sajt.

Vaš Pik.ba Team.

Aida
Nema komentara
  • goran

    svaka čast pik.ba timu stvarno ste najbolji sajt ne samo u bih nego i šire.
    ja sam korisnik od 6 .9 2011 godine i ostvario sam 12 transakcija zahvaljujući piku.
    samo još molim pik tim da riješi neke sitne probleme inače je sve ostalo extra.

    pozdrav sve najbolje želim u daljem radu.

    korisnik goran1221

    1 Decembra, 2012 at 10:33 Komentariši

Objavite komentar