Top
OLX šuma kao znak zahvalnosti - OLX blog
fade
7580
post-template-default,single,single-post,postid-7580,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

OLX šuma kao znak zahvalnosti

Iza nas je teška godina, puna neizvjesnosti i izazova, a mi u OLX-u smo je odlučili iskoristiti služeći zajednici, osiguravajući stabilnija poslovanja i sigurnije društvo, gradeći bolje i optimističnije okruženje.

OLX porodica se od početka pandemije na raspolaganje stavila svojim korisnicima, klijentima i svim biznisima kojima je na bilo koji način naša pomoć mogla koristiti.

Bavili smo se društveno korisnim i humanitarnim radom u svim prilikama i to, na kraju godine, brojimo kao naš najveći uspjeh.

Posljednja od aktivnosti, kojom smo željeli pokazati našu zahvalnosti klijentima koji godinama vjeruju u nas kao i našim uposlenicima, bez kojih nikada ne bismo mogli pobijediti prepreke i izazove, je sadnja naše OLX šume.

U ovoj godini smo posadili 103 sadnice bijelog i crnog bora, na lokalitetu Bistričak kod Zenice, čime smo željeli skrenuti pažnju na važnost očuvanja životne sredine i za kraj godine klijentima i uposlenicima poželjeti da i u godinama koje dolaze rastemo i razvijamo se zajedno.

U realizaciji akcije su nam pomogli prijatelji/volonteri iz  Mješovite srednje škole Zenica i Udruženje građana Sadnice mira Zavidovići koji su omogućili da svaka od sadnica bude zasađena na najadekvatniji način, uz mnogo ljubavi i pažnje.

Sadnju smo započeli sadnicom u čast OLX grupaciji, čije poslovanje je zasnovano na motu „Svi pobjeđuju“, – kupac, prodavac i zajednica. Što će i u godinama koje slijede biti naša misija.

Zahvalni smo svim našim korisnicima za povjerenje i nadamo se da ćemo i u budućnosti zajedno graditi bolje društvo, biti na raspolaganju onima kojima je naša pomoć potrebna, brinuti o prirodi i zajednici, te se radovati zajedničkim pozitivnim rezultatima.

Želimo vam da naredna godina bude ispunjena dobrim zdravljem i  uspjesima.

Sretna Nova godina,

Vaš OLX.ba

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar