Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2019. godine - OLX blog
fade
5169
post-template-default,single,single-post,postid-5169,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u aprilu 2019. godine


Vrijedni korisnici,

ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu aprilu, koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavača i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih artikala. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje Vaših prijava.

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo ponovo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama artikala koji krše Uslove korištenja steknu mogućnost da budu nagrađeni.

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

Skafiskafnjak0
kaktus
Cipoteka
LaptopPRO
BNSk

Hvala vam na velikom doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo Vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Benjamin | OLX.ba
Nema komentara
  • Domagoj

    Pozdrav, možete li provjeriti zašto nisam dobio olx kredit za zadnje korištenje dostave preko olx-a.
    pozz

    “elivno”

    15 Maja, 2019 at 20:14 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Molimo da se za navedeno javite na pomoc@olx.ba. Navedite naziv Vašeg profila i koja narudžba je u pitanju da bi kolege mogle izvršiti provjeru. Najčešće je razlog to što se kredit doznači tek u onom trenutku kada je dostava kompletirana kroz naš sistem.

      Lijep pozdrav!

      16 Maja, 2019 at 10:12 Komentariši
  • Jasko_000

    Ne sviđa mi se ovaj BH PostExpress,samo iz jednog razloga,prije dva dana čovjek je naručio artikal od mene,u pitanju je karaoke pojačalo,i označio je navedenu poštu.Kurir je uzeo paket upakovan,ali je rekao da ne zna da li će to u pošti primiti,ako ne prime rekao je da će vratiti paket.Ja sad niti znam dal su poslali paket ili će vratiti.Zbog radnih obaveza nemam vremena lično da hodam i provjerajem šta je sada.Isto tako naručivao sam ja lično manji bicikl za djevojčicu svoju,preko iste navedene pošte i njemu je kurir došao i nije htio preuzet bicikl zbog dimenzija i na kraju ništa od narudžbe.
    Ako su ovo njihova pravila,zašto rade pogrešno:

    Najveća dozvoljena dužina jedne stranice pošiljke „ BH PostExpress“ iznosi 250 cm, a zbir dužine, širine i visine je 300 cm. Maksimalne dimenzije pojedinačne pošiljke mogu biti 120 x 80 x 100cm (d/š/v), standard Euro palete.

    Pošiljka “BH PostExpress “ može biti mase do 50 kg. U slučaju kada je sadržaj pošiljke nedjeljiv, masa pošiljaka može biti i veća od 50 kg i takve pošiljke, kao i pošiljke koje prelaze utvrđene granice po dimenzijama mogu se primati samo uz saglasnost nadležne Službe.

    Za kabaste pošiljke i sve pošiljke čiji gabariti prelaze u zbiru dužine, širine i visine 300 cm, obračun poštarine vrši se na osnovu volumetrijske (zapreminske) mase pošiljke ako je veća od njene stvarne mase. Volumetrijska masa izračunava se po IATA formuli: dužina x širina x visina (u cm)/5000= zapreminska masa
    (u kg).

    28 Maja, 2019 at 21:31 Komentariši
    • Anesa | OLX.ba

      Poštovani,

      Trenutno maksimalne dimenzije paketa koji se mogu poslati putem BH Post Expressa na OLX.ba su 50x50x50cm. Navedeno, kao i više detalja o rangovima cijena u odnosu na kilažu možete pročitati na našem blogu: https://blog.olx.ba/2019/01/09/novo-olx-brza-dostava-bh-post-express/.

      Vezano za status Vaše trenutne pošiljke molimo da se javite na: pomoc@olx.ba da bi naše kolege mogle izvršiti provjeru i javiti Vam povratnu informaciju.

      Lijep pozdrav!

      29 Maja, 2019 at 10:08 Komentariši

Objavite komentar