Kupovina/prodaja Novosti

NOVO: Napredna pretraga i edit artikala za OLX Shopove

NOVO: Napredna pretraga i edit artikala za OLX Shopove

Vrlo često, OLX Shopovi u okviru svog profila ulistavaju na hiljade artikala, što ponekad predstavlja poteškoće, posebno kada je potrebno vršiti izmjene na artiklima.

Iz tog razloga, OLX.ba je unaprijedio segment pretrage i uređivanja aktivnih artikala, gdje je od sada na jednom mjestu moguće na brz i jednostavan način urediti sve bitne opcije: količinu, cijenu, obnovu, izdvajanje artikla, opcija završavanja oglasa i besplatne dostave.

Navedeni editor se nalazi pod “Moj OLX” – aktivni oglasi, a na fotografiji ispod možete vidjeti kako on zapravo izgleda:

Osim uređivanja, na samom vrhu aktivnih oglasa, nalazi se i napredna pretraga, za brži pronalazak željenog artikla. Unaprijeđenje se ogleda u tome da je sada aktivne oglase moguće pretraživati po ID broju artikla, internoj šifri ili nazivu artikla.

Ukoliko ipak želimo editovati sve artikle iz određene kategorije, i za to imamo mogućnost, uz korištenje filtera za kategorije (koji se nalazi na fotografiji ispod, u gornjem desnom uglu).

Iskreno se nadamo da će navedeno unaprijeđenje doprinijeti većoj uštedi vremena i boljem administriranju artikala svim shopovima na OLX.ba.

OLX.ba – Svijet kupoprodaje!


    Napisao:

    Objavljeno 04.11.2019 u 13:12    Ostavite odgovor