Top
NOVO: Napredna pretraga i edit artikala za OLX Shopove - OLX blog
fade
6291
post-template-default,single,single-post,postid-6291,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

NOVO: Napredna pretraga i edit artikala za OLX Shopove

Vrlo često, OLX Shopovi u okviru svog profila ulistavaju na hiljade artikala, što ponekad predstavlja poteškoće, posebno kada je potrebno vršiti izmjene na artiklima.

Iz tog razloga, OLX.ba je unaprijedio segment pretrage i uređivanja aktivnih artikala, gdje je od sada na jednom mjestu moguće na brz i jednostavan način urediti sve bitne opcije: količinu, cijenu, obnovu, izdvajanje artikla, opcija završavanja oglasa i besplatne dostave.

Navedeni editor se nalazi pod “Moj OLX” – aktivni oglasi, a na fotografiji ispod možete vidjeti kako on zapravo izgleda:

Osim uređivanja, na samom vrhu aktivnih oglasa, nalazi se i napredna pretraga, za brži pronalazak željenog artikla. Unaprijeđenje se ogleda u tome da je sada aktivne oglase moguće pretraživati po ID broju artikla, internoj šifri ili nazivu artikla.

Ukoliko ipak želimo editovati sve artikle iz određene kategorije, i za to imamo mogućnost, uz korištenje filtera za kategorije (koji se nalazi na fotografiji ispod, u gornjem desnom uglu).

Iskreno se nadamo da će navedeno unaprijeđenje doprinijeti većoj uštedi vremena i boljem administriranju artikala svim shopovima na OLX.ba.

OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar