Dostignuća Tim

OLX šuma kao znak zahvalnosti

OLX šuma kao znak zahvalnosti

Iza nas je teška godina, puna neizvjesnosti i izazova, a mi u OLX-u smo je odlučili iskoristiti služeći zajednici, osiguravajući stabilnija poslovanja i sigurnije društvo, gradeći bolje i optimističnije okruženje.

OLX porodica se od početka pandemije na raspolaganje stavila svojim korisnicima, klijentima i svim biznisima kojima je na bilo koji način naša pomoć mogla koristiti.

Bavili smo se društveno korisnim i humanitarnim radom u svim prilikama i to, na kraju godine, brojimo kao naš najveći uspjeh.

Posljednja od aktivnosti, kojom smo željeli pokazati našu zahvalnosti klijentima koji godinama vjeruju u nas kao i našim uposlenicima, bez kojih nikada ne bismo mogli pobijediti prepreke i izazove, je sadnja naše OLX šume.

U ovoj godini smo posadili 103 sadnice bijelog i crnog bora, na lokalitetu Bistričak kod Zenice, čime smo željeli skrenuti pažnju na važnost očuvanja životne sredine i za kraj godine klijentima i uposlenicima poželjeti da i u godinama koje dolaze rastemo i razvijamo se zajedno.

U realizaciji akcije su nam pomogli prijatelji/volonteri iz  Mješovite srednje škole Zenica i Udruženje građana Sadnice mira Zavidovići koji su omogućili da svaka od sadnica bude zasađena na najadekvatniji način, uz mnogo ljubavi i pažnje.

Sadnju smo započeli sadnicom u čast OLX grupaciji, čije poslovanje je zasnovano na motu „Svi pobjeđuju“, – kupac, prodavac i zajednica. Što će i u godinama koje slijede biti naša misija.

Zahvalni smo svim našim korisnicima za povjerenje i nadamo se da ćemo i u budućnosti zajedno graditi bolje društvo, biti na raspolaganju onima kojima je naša pomoć potrebna, brinuti o prirodi i zajednici, te se radovati zajedničkim pozitivnim rezultatima.

Želimo vam da naredna godina bude ispunjena dobrim zdravljem i  uspjesima.

Sretna Nova godina,

Vaš OLX.ba


  Napisao:

  Objavljeno 30.12.2020 u 09:57  2
  Ostavite odgovor

  2 Teme za komentare
  0 Odgovori teme
  0 Sljedbenici
   
  Većina je reagovala na komentar
  Najtoplija nit komentara
  Nermin Dzafic

  Hvala na informacijama

  […] projekat je nastavak prošlogodišnje kampanje o promociji važnosti zdravog okruženja, kada smo zasadili prvu OLX šumu kao zahvalu našim […]