Top
Jobstep – tvoja odlična prilika - OLX blog
fade
7615
post-template-default,single,single-post,postid-7615,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Jobstep – tvoja odlična prilika

Granice ove države postaju i granice tvog ličnog razvoja? Ne pronalaziš se u svojoj okolini, niti se snalaziš se u moru pokušaja? Želiš bolju budućnost u svakom smislu te riječi, a Njemačka zvuči kao dobar odgovor?

Mi smo tim za tebe!

Jobstep je agencija koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju na tržište rada Savezne Republike Njemačke. Osnovana je 2010. godine u Bihaću i već uspješno djeluje već jedanaest godina. Pored sjedišta agencije u Bihaću, Jobstep također ima svoje poslovnice u Sarajevu, Beogradu i Njemačkoj/Stuttgart.

Tim Jobstep agencije nesebično radi sa klijentima koji su zainteresirani za odlazak u Njemačku.

Pružamo podršku u posredovanju pri zapošljavanju u Njemačkoj, tako što komuniciramo s poslodavcima iz Njemačke, kao i sa zainteresiranim klijentima u cilju uspješnog spajanja zaposlenika sa željenom kompanijom.

Nama je zadovoljstvo klijenata  na prvom mjestu, stoga naš tim svakom zainteresiranom klijentu prilazi individualno te ga u potpunosti prati kroz cijeli zamršeni proces nostrifikacije diplome, papirologije, slaganja dokumentacije koji se ponekad čini gotovo nemogućim za realizaciju. Međutim, naš tim čine profesionalci u svojoj struci  koji zaista stručno i besprijekorno klijente provedu kroz cijeli proces.

Koliko su naši klijenti zadovoljni možete pogledati https://job-step.net/uspjesne-price

Šta je to nostrifikacija diplome?

Pojam nostrifikacija diplome podrazumijeva proces priznavanja diplome sa naših prostora sa diplomom Savezne Republike Njemačke, pri kojem, jednostavno kazano diploma sa naših prostora izjednačena je sa diplomom iz SR Njemačke. Time ostvaruješ pravo direktne aplikacije na konkurse, s jednakim pravima kao i državljanin Europske unije.

Ovisno o mjestu prebivališta, u vezi svih informacija možeš se savjetovati s našim timom putem telefona, a potom doći i lično sa zakazanim terminom na savjetovanje u neku od tebi najbližih poslovnica.

Dužina samog procesa nostrifikacije traje nekoliko mjeseci, što zavisi od pojedinačnog procesa.

Gotovo uvijek se možeš obratiti agenciji za sve usluge koje nudi, posebno kada odgovarate profilu dostupnog konkursa za posao. Jobstep tim će ti rado objasniti sve što te zanima i reći o akcijama koje možeš poduzeti u datom momentu.

Kako biste došli do Jobstep tima, potrebno je da ostavite Vaše podatke na neki od sljedećih načina:

Putem Facebook/Instagram naloga Jobstep agencije, putem prijavnog linka ovdje

Pruži sebi priliku, čekamo te!

 

Anesa
Nema komentara

Objavite komentar