Top
Top 5 najvrijednijih korisnika u Septembru 2023. godine - OLX blog
fade
9388
post-template-default,single,single-post,postid-9388,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Top 5 najvrijednijih korisnika u Septembru 2023. godine

Vrijedni korisnici,

 

Ponovo je došlo vrijeme da nagradimo najvrijednije korisnike u mjesecu septembru koji su svojim radom doprinijeli da OLX osnaži poziciju uređenog i preglednog kupoprodajnog mjesta, uz lakše i brže približavanje prodavaca i kupaca. Nastavili ste sa prijavama koje su nam pomogle pri boljem i kvalitetnijem kategorisanju, uređivanju, te brisanju nepostojećih oglasa. Kako broj aktivnih oglasa raste, tako pronalazimo sve bolje mehanizme za brzo rješavanje vaših prijava.

 

Svakim novim, pa tako i ovim člankom, želimo podstaknuti sve korisnike koji su ranije bili nagrađeni, da svojim prijavama oglasa koji krše Uslove korištenja OLX.ba, steknu mogućnost da budu nagrađeni.

 

Lista najvrijednijih korisnika u prethodnom mjesecu:

– Agro_Samp
– Hiperion24
– PcPrime
– Dasta90
– dzevdet73

 

Hvala vam na doprinosu, koji našu zajednicu čini još kvalitetnijom.

U godinama koje su pred nama trudit ćemo se da održimo kvalitet i opravdamo vaše povjerenje, a sve naše novitete kao i do sada moći ćete pratiti putem OLX bloga.

Sedina | OLX.ba
2 0 komentara
 • Zeljo pjanov

  Pozzz zašto su mi obrisane objave prodaja na PIK.ba ?

  12 Novembra, 2023 at 18:25 Komentariši
  • Belma

   Poštovani,

   kako bi izvršili detaljnu provjeru molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na broj telefona 033 407 700 ili e-mail pomoc@olx.ba.
   Hvala unaprijed.

   Lijep pozdrav

   13 Novembra, 2023 at 10:33 Komentariši

Objavite komentar