Top
Utopli dom za svako dijete iz SOS Dječijih sela u BiH - OLX blog
fade
9446
post-template-default,single,single-post,postid-9446,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Utopli dom za svako dijete iz SOS Dječijih sela u BiH

SOS Dječija sela u BiH pokrenula su humanitarnu kampanju prikupljanja sredstava za pokrivanje troškova grijanja 20 SOS kuća u kojima žive djeca i mladi bez roditeljskog staranja. Na godišnjem nivou potrebno je prikupiti 70 000 KM za ovu svrhu, za šta im je potrebna pomoć donatora, lokalnih kompanija, koji bi se pridružili humanoj priči.

 

SOS roditelji i cijeli stručni tim sa posebnom pažnjom brinu o djeci i mladima bez roditeljskog staranja te za njih nastoje obezbijediti život u toplini porodičnog okruženja. Danas 159 mališana treba pomoć, kako bi imali sigurno i sretno odrastanje, a to je moguće isključivo uz podršku humanih ljudi. 

 

U svega nekoliko koraka možete biti dio jedne pozitivne priče. Donirati možete praćenjem uputa na sljedećem linku:

 

https://sos-ds.ba/utoplimo-domove-za-svako-dijete/

 

Vašom finansijskom podrškom, u skladu s vašim mogućnostima, pomogli biste da se zagriju SOS kuće i napravili biste suštinske promjene u životima djece i mladih bez roditeljkog staranja, naših budućih komšija, saradnika, lidera u zajednici.  

 

U nastavku su instrukcije za uplatu:

Naziv organizacije prema registraciji: Predstavništvo strane humanitarne organizacije SOS-Kinderdorf International, sa sjedištem u Sarajevu

Svrha uplate: Utoplimo domove SOS porodica

Banka: UniCredit Bank d.d., Kardinala Stepinca bb, 88000 Mostar

Broj žiro-računa: 3387307756252209

IBAN: BA39 3387 3077 5625 2209

SWIFT: UNCRBA22

 

Za više informacija možete kontaktirati organizaciju:

Amer Džano

Saradnik za prikupljanje sredstava od kompanija

Telefon: +387 62 925 994

Mail: amer.dzano@sos-ds.ba

Belma
Nema komentara

Objavite komentar