OLX.ba među TOP 3 najpoželjnijih poslodavaca 2017.

najpozeljniji-poslodavac-2017

Na svečanoj ceremoniji održanoj u hotelu Hills u Sarajevu, kompanija Kolektiv d.o.o. – portal Posao.ba, već jedanaestu godinu zaredom dodijelila je priznanja kompanijama koje su izabrane za Najpoželjnije poslodavce u Bosni i Hercegovini.

Ove godine su u istraživanju učestvovale 724 kompanije, a glasanjem je prikupljeno ukupno 18.490 jedinstvenih glasova.

Poslodavci koji su se plasirali od 11. do 50. mjesta svrstani su u kategorije čiji je kriterij za formiranje bila djelatnost kompanije. Priznanja su uručena i kompanijama koje su u okviru pojedinačnih kategorija proglašene za prvoplasirane.

Učesnici u istraživanju kod poslodavaca najviše cijene dobar odnos spram zaposlenih i pozitivno radno okruženje. Na trećem mjestu se nalaze sigurnost zadržavanja posla. Među razlozima koje su ispitanici naveli kao bitne su također i visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije, mogućnost razvoja profesionalnih vještina, te visina plate i ostale beneficije.

OLX.ba je ove godine, u TOP 3 najpoželjnijih poslodavaca u svojoj kategoriji. Hvala svima na podršci, a posebno našem timu i uposlenim, bez kojih ovaj ali i ostali uspjesi ne bi bili mogući!

olx_top3_najpozeljniji-poslodavac-2017

Vaš OLX.ba – Svijet kupoprodaje!

13 mišljenja za “OLX.ba među TOP 3 najpoželjnijih poslodavaca 2017.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *